صفحه 128 از 341 نخستنخست ... 2878118119120121122123124125126127128129130131132133134135136137138178228 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,271 تا 1,280 , از مجموع 3402

موضوع: سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

Moderator

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به ویزای همسر F2

نقل قول نوشته اصلی توسط e.ardjmand نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    یه سوال داشتم
    من برای ویزای f1 اقدام کردم و به تازگی ویزامو از ارمنستان گرفتم. آیا بعد از اینکه از ایران رفتم راهی برای بردن نامزدم هست؟ (هنوز عقد نکردم) آیا حتما باید عقد کرده باشیم که نامزدم هم بتونه بیاد؟ ممنون از راهنماییتون
    بله. دانشگاه برای اینکه برای همسر شما I-20 صادر کنه به عنوان F2 نیاز داره تا certificate of marriage رو مشاهده کنه. شما باید ترجمه عقد نامه تون رو برای دانشگاه بفرستید تا اونا برای همسرتون
    فرم I-20 صادر کنن تا ایشون هم بتونن برای مصاحبه سفارت اقدام کنن.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط asus_test نمایش پست ها
    از دوستان عزیز خواهش می کنم به سوالات من جواب بدهید

من نامزدم 2 ماه که رفته امریکا با ویزای f1 و fund

1) برای ازدواج باید همسرم بیاد ایران و یا به صورت غیابی و وکالتی می شه ازدواج کرد؟
    2) مدارک لازم برای ویزای f2 چیست ؟
    3) زمان گرفتن ویزای f2 من چقدر طول می کشه ؟
    4) زمان تبدیل ویزای f2 به ویزای کار چقدر طول می کشه ؟

5) bank statement باید چقدر باشه؟

با تشکر و سپاس فراوان
    من جواب سوال های 2 و 3 و 5 شما رو بدم. ببینید برای درخواست ویزای F2 به سفارت امریکا و تعیین وقت مصاحبه، شما نیاز دارید تا فرم I-20 داشته باشید تا بر اساس اطلاعات اون و تکمیل فرم
    سفارت یا همون DS-160 برید مصاحبه. اونا روز مصاحبه برای ویزا از شما این I-20 رو میخوان. حالا برای بدست اوردن این فرم شما نیاز دارید تا همسرتون برای دانشگاه ثابت کنه که شما ازدواج رسمی کردید و در واقع ترجمه رسمی قباله ازدواج رو به دانشگاه ارائه بده. دانشگاه هم بر اساس فاند همسرتون و هزینه های زندگی یک همراه مبلغی رو محاسبه میکنه و توی فرم I-20 که برای شما صادر میکنه میزنه چه مقدار Bank statement نیاز دارید. اینا بستگی به شهری که همسرتون اونجا هست داره. به عنوان مثال ممکنه توی یک شهری هزینه زندگی یک دانشجو 10000 دلار در سال باشه، و هزینه زندگی یک همراه 7000 دلار در سال باشه. اگه همسرتون کل هزینه هاش و شهریه ش رو از دانشگاه به عنوان فاند میگیره و چیزی براش باقی نمیمونه، شما باید همون 7000 تا رو به عنوان BS تهیه کنید. ولی ممکنه همسرتون مبلغ فاندش از اون چیزی که موزد نیازشه توی دانشگاه بیشتر هم باشه،مثلن 3000 هزاردلار هم اضافه میاره. اونوقت با توجه به این قضیه، شما این مبلغ رو کم میکنید و کافیه 4000 تا BS همراهتون تهیه کنید و ببرید. که البته این مقدار دقیقن توی فرم I-20 شما ذکر شده.
    زمان گرفتن ویزای F2 هم متغیره و به اینکه کدوم سفارت میرید و خودتون زمینه کاریتون چی بوده و کجاها کار کردید و همه این پارامترا بستگی داره. پیشنهاد میکنم مطالب این بخش رو کامل بخونید شاید موردی شبیه خودتون پیدا کردید

Junior Member

ببخشید دوستان شاید جای مطرح کردن این سوال اینجا نباشه. در بخش های دیگه جستجو کردم به نتیجه نرسیدم

من نامزدم 2 ماه که رفته امریکا با ویزای f1 و fund چطور می توانیم ازدواج رسمی کنیم بدون برگشت نامزدم به ایران ؟

آیا من می توانم با ویزای توریستی برم اونجا و بعد ازدواج کنیم ؟

لطفا کمکم کنید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ODU- DBA

نقل قول نوشته اصلی توسط asus_test نمایش پست ها
    ببخشید دوستان شاید جای مطرح کردن این سوال اینجا نباشه. در بخش های دیگه جستجو کردم به نتیجه نرسیدم

من نامزدم 2 ماه که رفته امریکا با ویزای f1 و fund چطور می توانیم ازدواج رسمی کنیم بدون برگشت نامزدم به ایران ؟

آیا من می توانم با ویزای توریستی برم اونجا و بعد ازدواج کنیم ؟

لطفا کمکم کنید
    برای پیدا کردن جواب دقیق سوالتون شما میتونید به سایت سفارت امریکا در کشورهای اطراف مثل ترکیه یا ارمنستان مراجعه کنید.
    تا اونجایی که یادم مونده، تو یکی از این سایتا صراحتا قید شده بود که از نظر امریکا ازدواج غیابی (از راه دور) معنا نداره و در هنگام ازدواج مرد و زن باید کنار هم باشن. از اونجایی که برای نامزدتون احتمالا خیلی مشکل خواهد بود که به این زودیا به ایران برگرده (در صورتی که ویزاشون سینگل باشه البته) بنابراین دو راه بیشتر برای شما نمیمونه :
    1- تا تعطیلات ژانویه (یا زمانی که نامزدتون بتونه به ایران برگرده) صبر کنید و اونموقع در ایران عقد کنید و کارهای قانونی برای گرفتن ویزای F2 رو شروع کنید.
    2- در صورتی که از نظر وضع مالی در شرایط مناسبی هستید و در توانتون هست که ویزای توریستی برای امریکا بگیرید، شما به امریکا سفر کنید و اونجا عقد کنید و مابقی کارها رو از اونجا دنبال کنید.

در پایان بازم تاکید می کنم که برای جواب دقیق تر به وب سایت سفارت امریکا در کشورهای همسایه (لینک یکیشون رو براتون در پایین کپی پیست میکنم ) مراجعه کنید:
    http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
    (در لینک بالا به قسمت Iranian Family law توجه کنید)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ODU- DBA

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
    بله. دانشگاه برای اینکه برای همسر شما I-20 صادر کنه به عنوان F2 نیاز داره تا certificate of marriage رو مشاهده کنه. شما باید ترجمه عقد نامه تون رو برای دانشگاه بفرستید تا اونا برای همسرتون
    فرم I-20 صادر کنن تا ایشون هم بتونن برای مصاحبه سفارت اقدام کنن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط e.ardjmand نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    یه سوال داشتم
    من برای ویزای f1 اقدام کردم و به تازگی ویزامو از ارمنستان گرفتم. آیا بعد از اینکه از ایران رفتم راهی برای بردن نامزدم هست؟ (هنوز عقد نکردم) آیا حتما باید عقد کرده باشیم که نامزدم هم بتونه بیاد؟ ممنون از راهنماییتون
    منم همین مشکل رو داشتم و بعد از چندبار مکاتبه با دانشگاه، جواب نهایی که گرفتن اینه که به منظور صدور فرم I-20 برای نامزدتون شما حتما باید عقد کرده باشید و ترجمه رسمی عقدنامه خودتون رو برای دانشگاه ارسال کنید. بنابراین اگه در رابطه با بردن نامزدتون جدی هستید باید هر چه سریعتر ازدواج کنید، چون اگه از ایران برید، ازدواج غیابی مورد قبول دانشگاه یا سفارت امریکا نخواهد بود!
    (ما تو کمتر از دو هفته عقد کردیم و جشن عروسیمون رو دو ماه بعد گرفتیم )

Junior Member

دوستان این که زمان مصاحبه فقط 2 ماه از ازدواجمون گذشته باشه ممکنه واسه پروسه ی ویزای من و همسرم مشکلی ایجاد کنه؟

Member Farinaz62s آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Msc. International business -Nottingham Trent university

سلام
    من 24july تو آنکارا مصاحبه f2 داشتم و قبول شدم. من مدارک کامل برده بودم. حتی ریز نمرات دانشگاهم. ولی هیچ مدرکی از من نخواست.سند ازدواج هم نخواست. فقط راجع به میزان تحصیلاتم و رشته تحصیلیم و شغل قبلی که کجا کار میکردم سوال پرسید. بعدشم گفت شما واجد شرایط گرفتن ویزای آمریکا هستید فقط باید صبر کنی ویزای همسرت اوکی بشه.(همسر من 26june مصاحبه داشت و الان تو مرحله کلیرنس هست) آفیسر گفت برای پیک آپ هم لازم نیست دیگه تو بیای. فقط همسرت باشه کافیه.یه برگه بهم داد که توش نوشته wait for spouse

Junior Member

سلام دوستان
    من یک سوال استراتژیک دارم!
    من پذیرش بدون فاند دارم و همسر و دو فرزند دارم که دو قلو هستن و 4 سالشونه. اصلا شانس ویزا گرفتن من و خانواده من چقدره؟ اگه من تنها ویزا بگیرم و بعد یک ترم آیا خانمم با بچه ها می تونه ویزا بگیره؟ اصولا بتر نیست قید تحصیل در آمریکا رو با این وضعیت بزنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط moheghi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یک سوال استراتژیک دارم!
    من پذیرش بدون فاند دارم و همسر و دو فرزند دارم که دو قلو هستن و 4 سالشونه. اصلا شانس ویزا گرفتن من و خانواده من چقدره؟ اگه من تنها ویزا بگیرم و بعد یک ترم آیا خانمم با بچه ها می تونه ویزا بگیره؟ اصولا بتر نیست قید تحصیل در آمریکا رو با این وضعیت بزنم؟
    سلام
    دوست عزیز جایی گفته نشده که اگه شما بچه دارید نمی تونید ویزا بگیرید. این که گفتی اوا خودم برم و بعد اونها بیان، بله شدنی هستش و مشکلی هم نداره فقط موقع مصاحبه باید جواب خوبی به آفیسر بدید. به نظر من مشکل خاصی وجود نداره و این موضوع یه تصمیم شخصی برای شما هست. فقط به نظرم هزینه ها رو هم در اینجا (امریکا) مد نظرتون قرار بدید. هزینه ای بچه ها و ...
    موفق باشی
    Hey you, don't tell me there's no hope at all…..
    …..Don't give in without a fight

Junior Member

سلام
    اگر من و خانومم با هم به مصاحبه برویم و به ترتیب F1 و F2 بگیریم. آیا امکانش هست خانومم چند ماه بعد از شروع کلاس ها بیاد؟ (به هر حال اون که دانشجو نیست و اونجا نه میتونه کار کنه نه هیچی) . اگر جواب آری است سقف این مدت چقدر می تواند باشد؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)