صفحه 914 از 1467 نخستنخست ... 41481486490490590690790890991091191291391491591691791891992092192292392496410141414 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 9,131 تا 9,140 , از مجموع 14665

موضوع: پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است (پیش از 2008)

Member
    رشته و دانشگاه
    عمران -علم و صنعت

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت به کانادا که فایلشان به ورشو ارسال شده است

سلام و تبریک و ممنون که باعث شادی و امید شدید .
    می خواستم بپرسم با همون ایمیلی که اپدیت خواسته بودند و باهاش مکاتبه کردیم فرستادن ؟ این رو برای این می پرسم که بدونم از طرف همون آدرس آشنای warsaw- ... می یاد یا نه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed1075 نمایش پست ها
    Dear Applicant:

All immigrants and certain categories of visitors who are seeking admission to Canada must satisfy Canada 's medical admissibility criteria. In order to determine your medical admissibility to Canada , you and all of your dependant family members (if applicable) are required to undergo a medical examination. This examination is required whether or not your dependents will accompany you to Canada . :
    ویرایش توسط Mehdi79 : July 29th, 2012 در ساعت 04:13 PM
    تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
    دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
    ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه 2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط feryb نمایش پست ها
    ...... من خودم بعد از این که اینجا بحث شکایت رو دیدم پیگیر شدم و این حداقل نشون میده که اینجا موضوع مطرح شده .....
    میتونم بپرسم شما در چه ماه میلادی شکایت کردید؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Urban Management (Erasmus University Rotterdam

سلام ساویز جان و دوستان عزیز
    امیدوارم هرچه زودتر برای همگی خبرهای خوب بیآید من اون پست شما رو یادمه منظور من پست این سه نفر در موقع شکایت بود
    و آیا شکایت ایشان در ۲۰۱۱ بوده یا در این دو ماه اخیر که خبر حذف بک لاگها اعلام شد ؟ متاسفانه در کانادا هیچ خبری مبنی بر اینکه این
    پیروزی منجر به ادامه بررسی پرونده ها شود نبود و صرفا پرونده های تصمیم گیری شده نهاپی خواهند شد حتی در مرحله بعدی احتمال حذف
    ۲۰۰۹ ای ها هم میرود برای همین من قبل از آمدن به ایران به دوستان توصیه کردم که روشهای دیگر را هم امتحان کنند و به امید واهی به
    اتنظار بیشتر ننشینند متاسفانه اوضاع کانادا در قایسه با سال ۲۰۰۳ خیلی خوب نیست و این بار ممکنه صلاح خودشون رو به بدنامی دولتشان
    ترجیح دهند
    ضمنا منظور و هدف پیمان و بنده این بود که هرچه را می شنوید کمی تامل نموده سپس بپذیرید هرچند درست باشد و خدای ناکرده بازیچه بازی
    دولت کانادا نشوید و راه های دیگر را نیز امتحان کنید شاید این اتفاق به ظاهر تلخ در نهایت به نفع تعدادی ازشما دوستان و سرنوشت بهتری در
    انتظاز شما باشد
    از دوستان جدید هم به خاطر سو تفاهماتی که پیش آمد عذرخواهی مینمایم
    Applied from NL through Berlin Aug 2004 - Sent to Damuscus Feb 2005
    Update Letter June 2009 Sent to Damuscus Aug 2009 Application sent ot Warsaw April 2010
    Medical Request 14th Sep 2011 Received to London 28 sep
    PassR 8 Nov - Visa 31 Dec =83 months

Banned
    رشته و دانشگاه
    Master's Degree in Biomechanical Engineering,University of western Ontario

[QUOTE=Mojola;836679]من هم با شما موافقم ، mojola جان میشه خواهش کنم بهم بگی که این ۲۰۰۹ ها کیا هستند که میگی ممکنه حذف شن؟ کاش اگر toronto هستی به ماها یه کمک بزرگی میکردی ، saint clair 55 یه دفتر مهاجرتی هست کاش یه سری اونجا میزدی و به خاطر این همه منتظری که اینجا دارن له میشن دیگه یه سوال میپرسیدی راجع به زمان achievement پرواندهاشون منظورم همین ۲۰۰۰۰ تا هست ، ی مقدار شلوغه و شاید وقت گیر باشه والی جواب درست میدن اگه مسیرت اونجا هست و toronto هستی بزرگترین کمک رو به دوستانت اینجا میکنی که از سر در گمی نجات پیدا کنند . این دفتر دارش باز و ارباب رجوع میره تو میشینه توی صف و میتونه مستقیم با یه officer صحبت کنه

Member
    رشته و دانشگاه

این تنها حدس من هست چون کانادا خیلی در حذف بک لاگ ها جدیه و من احتمال میدم برای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ حتی اوایل ۲۰۱۰ هم
    همین تصمیم گیری رو کنن چون بزودی ۲۰۱۳ ها میان و دوباره ۲۰۰۸و۹و۱۰ ای ها میشن بک لاگ
    متاسفانه من ۱۱ روزه برگشتم ایران و گرنه خوشحال میشدم کاری انجام دهم شاید دوستان دیگر مثلا احسان مهربان بتوانند کمکی نمایند

Member
    رشته و دانشگاه

ashkan_shJunior Member
    پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو
    سلام
    یه خبر بدم یه خورده امید وار بشید
    یکی از دوستامون که فایل نامبر اولشون اوایل 2009 بوده روز جمعه براش مدیکال اومده. قبلا آپدیت خواسته بودند. ویزا آفیس ورشو. ازشون مدیکال و تمکن مالی خواستن.
    ورشو زنده است

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojola نمایش پست ها
    ashkan_shJunior Member
    پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو
    سلام
    یه خبر بدم یه خورده امید وار بشید
    یکی از دوستامون که فایل نامبر اولشون اوایل 2009 بوده روز جمعه براش مدیکال اومده. قبلا آپدیت خواسته بودند. ویزا آفیس ورشو. ازشون مدیکال و تمکن مالی خواستن.
    ورشو زنده است
    دوست عزیز ممنون که این خبر را دادید و برای ان دوستمان هم که مدیکال امده ارزوی موفقیت دارم ولی این فروم مربوط به پرونده های قدیمی میشه
    File number : May 2006
    04/06/2013 : Passport request
    2013 /06/ 10: Visa

نقل قول نوشته اصلی توسط Behforouzi نمایش پست ها
    با سلام
    به منه تازه وارد کمک کنید !
    من هم میخواهم بروم و فایل دارم و مدارک جدید رو از ورشو خواستند و من هم فرستادم و منتظرم . یعنی از سال2010 شروع کردم و از اون 38 شغله ای ها هستم . ناگفته نماند روم به دیوار شکایت هم کردم . اما از سرنوشتم اطلاع دقیقی در دست نیست . تنها نگرانی ام فعلا" خدا رو شکر اینه که: اخه نا مسلمونا مگه نگفتین یه ساله کارت انجام میشه ! پس چی شد ؟ لنگه همین 1400 دلار بودین ؟ میگفتین زودتر میدادیم خدمتتون . اینقدر اعصاب و زندگی ما رو به هم نمیریختین ! حالا هم از کلیه مطلعین محترم و محترمه درخواست میگردد چنانچه از آینده پرونده بنده خبری دارند , این بنده کمترین را بی اطلاع در این وادی نا آشنا رها نسازند . راستش را بخواهید نمیدانم اصلا" میشود یا نه ؟ باز هم خدا را شکر میکنم که مشکلم همین است و فعلا" غم مرغ اجازه ناله میدهد . خلاصه ای عزیزان یه چیزی هم بگویید به کار من بخورد و خانواده ای را از نگرانی نجات دهید و یا اگر مدیکال من و خانواده ام دست شماست آن را به صندوق پست بیاندازید !
    قربان شما .
    دوست عزیز این تاپیک مربوط به کسانی هست که چند صد برابر شما اعصاب و زندگیشون به هم ریخته و 6-7 سال در انتظارند. شما می توانید به تاپیک زیر سر بزنید که معمولاً خبر های خوش در اون زیاده. موفق باشید
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...712#post836712
    شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
    دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojola نمایش پست ها
    این تنها حدس من هست چون کانادا خیلی در حذف بک لاگ ها جدیه و من احتمال میدم برای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ حتی اوایل ۲۰۱۰ هم
    همین تصمیم گیری رو کنن چون بزودی ۲۰۱۳ ها میان و دوباره ۲۰۰۸و۹و۱۰ ای ها میشن بک لاگ
    متاسفانه من ۱۱ روزه برگشتم ایران و گرنه خوشحال میشدم کاری انجام دهم شاید دوستان دیگر مثلا احسان مهربان بتوانند کمکی نمایند
    نه دوست عزیز دوستان رو نترسونید. احتمال بیشتر اینه که دیگه 2013 هایی وجود نداشته باشند و پروسه پذیرش اپلیکیشن جدید متوقف بمونه تا کار 2008 به بعدی ها تموم بشه.

[QUOTE=kamikamrany;835381]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahta نمایش پست ها
    دوستان من هر چی‌ بر اساس این اطلاعاتی که داریم حساب کتاب می‌کنم به نتایج جالبی‌ نمیرستم.
    اگر اینها حتا ۲۸۰۰۰۰ نفر فایلو کنسل هم بکنن، باز حدود ۲۰۰۰۰ تا فایلای ما میمونه و ۱۶۰۰۰۰ فایل مربوط به ۳۸ رشته ایی‌ ها، و اگر ظرفیت ویزا برای فدرال اسکیل ورکر‌ها هر سال ۴۷۰۰۰ تا باشه، و هیچ اپلیکنت دیگه هم نگیرن همین بیش از سه‌ سال طول میکشه. تازه این آقای وزیر یه صحبتای دیگه هم کرده در این چند ماه، مثلا راجع به حزب بیشتر بک لاگ گفته بود که امتیاز بندی تغییر میکنه (امتیاز مربوط به زبان و سنّ) و این تغییر شامل حال کسانی‌ ه...

mahta عزیز وزیر تا به حال حرفی راجع به حذف بیشتر backlog نزده ون امتیاز بندی شامل حال ماهم نمیشه مال درخواست کنندهای جدید هست . دیگه این واقعا معلوم که شامل حال ما نمیشه

with respect to the latest emails received from Warsaw, I think everything is quite clear
    راستش من راجع به حذف بیشتر بک لاگ خودم توی سایت CIC خوندم، ولی‌ متأسفانه نمی‌تونم پیداش کنم، البته دوستمون Mojola هم به همین موضوعه اشاره کردن. البته اینو در مورد ۱۶۰۰۰۰ نفر بک لاگ بعد از ۲۰۰۸ گفتن و همونطور که شما فرمودین شامل ما نمیشه. ولی‌ من نظرم بیشتر در مورد آمار بود . یعنی‌ اگه ما در کّل ۱۸۰۰۰۰ (۲۰۰۰۰ قبل از ۲۰۰۸ + ۱۶۰۰۰ بعد از ۲۰۰۸) تا بک لاگ باشیم و اینا سالی‌ ۴۷۰۰۰ تا مهاجر از طریق فدرال بگیرن، چند سال طول میکشه تا این بک لاگ تموم بشه. تازه این در صورتی هست که ۲۸۰۰۰۰ رو حذف کرده باشن واگر نه‌ ۴ سال دیگه به این زمان اضافه میشه. خدا کنه همهٔ اینا اشتباه باشه و کار همه زود درست بشه!!! ولی‌ به نظر من با این شرایط نباید زیاد خوش بین بود، و موقعیتهای دیگه رو از دست داد، نمی‌دونم نظر شما چی‌ باشه...
    فایل نامبر فدرال :مارچ2006 _دریافت مدیکال:15نوامبر2012
    تحویل مدارک به ورشو :7دسامبر2012_ پاسپورت ریکوست :28 می2013
    فایل استانی: نامینیشن: نوامبر2012، فرستادن مدارک به سیدنی:مارچ 2013، مدیکال: می2013