ویرایش توسط Mehdi79 : July 29th, 2012 در ساعت 04:13 PM
تاریخ تشکیل پرونده 4 ژانویه 2006
دریافت ایمیل آپدیت9اگوست2010 از ورشو
ارسال مدارک25 اکتبر 2010،دریافت مدیکال 25 اکتبر2012،دریافت پاس رکوئست 30 ژانویه2013 -دریافت ویزا 12 فوریه 2013
سلام ساویز جان و دوستان عزیز
امیدوارم هرچه زودتر برای همگی خبرهای خوب بیآید من اون پست شما رو یادمه منظور من پست این سه نفر در موقع شکایت بود
و آیا شکایت ایشان در ۲۰۱۱ بوده یا در این دو ماه اخیر که خبر حذف بک لاگها اعلام شد ؟ متاسفانه در کانادا هیچ خبری مبنی بر اینکه این
پیروزی منجر به ادامه بررسی پرونده ها شود نبود و صرفا پرونده های تصمیم گیری شده نهاپی خواهند شد حتی در مرحله بعدی احتمال حذف
۲۰۰۹ ای ها هم میرود برای همین من قبل از آمدن به ایران به دوستان توصیه کردم که روشهای دیگر را هم امتحان کنند و به امید واهی به
اتنظار بیشتر ننشینند متاسفانه اوضاع کانادا در قایسه با سال ۲۰۰۳ خیلی خوب نیست و این بار ممکنه صلاح خودشون رو به بدنامی دولتشان
ترجیح دهند
ضمنا منظور و هدف پیمان و بنده این بود که هرچه را می شنوید کمی تامل نموده سپس بپذیرید هرچند درست باشد و خدای ناکرده بازیچه بازی
دولت کانادا نشوید و راه های دیگر را نیز امتحان کنید شاید این اتفاق به ظاهر تلخ در نهایت به نفع تعدادی ازشما دوستان و سرنوشت بهتری در
انتظاز شما باشد
از دوستان جدید هم به خاطر سو تفاهماتی که پیش آمد عذرخواهی مینمایم
Applied from NL through Berlin Aug 2004 - Sent to Damuscus Feb 2005Update Letter June 2009 Sent to Damuscus Aug 2009 Application sent ot Warsaw April 2010
Medical Request 14th Sep 2011 Received to London 28 sep
PassR 8 Nov - Visa 31 Dec
=83 months
[QUOTE=Mojola;836679]من هم با شما موافقم ، mojola جان میشه خواهش کنم بهم بگی که این ۲۰۰۹ ها کیا هستند که میگی ممکنه حذف شن؟ کاش اگر toronto هستی به ماها یه کمک بزرگی میکردی ، saint clair 55 یه دفتر مهاجرتی هست کاش یه سری اونجا میزدی و به خاطر این همه منتظری که اینجا دارن له میشن دیگه یه سوال میپرسیدی راجع به زمان achievement پرواندهاشون منظورم همین ۲۰۰۰۰ تا هست ، ی مقدار شلوغه و شاید وقت گیر باشه والی جواب درست میدن اگه مسیرت اونجا هست و toronto هستی بزرگترین کمک رو به دوستانت اینجا میکنی که از سر در گمی نجات پیدا کنند . این دفتر دارش باز و ارباب رجوع میره تو میشینه توی صف و میتونه مستقیم با یه officer صحبت کنه
این تنها حدس من هست چون کانادا خیلی در حذف بک لاگ ها جدیه و من احتمال میدم برای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ حتی اوایل ۲۰۱۰ هم
همین تصمیم گیری رو کنن چون بزودی ۲۰۱۳ ها میان و دوباره ۲۰۰۸و۹و۱۰ ای ها میشن بک لاگ
متاسفانه من ۱۱ روزه برگشتم ایران و گرنه خوشحال میشدم کاری انجام دهم شاید دوستان دیگر مثلا احسان مهربان بتوانند کمکی نمایند
ashkan_shJunior Member
پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو
سلام
یه خبر بدم یه خورده امید وار بشید
یکی از دوستامون که فایل نامبر اولشون اوایل 2009 بوده روز جمعه براش مدیکال اومده. قبلا آپدیت خواسته بودند. ویزا آفیس ورشو. ازشون مدیکال و تمکن مالی خواستن.
ورشو زنده است
دوست عزیز این تاپیک مربوط به کسانی هست که چند صد برابر شما اعصاب و زندگیشون به هم ریخته و 6-7 سال در انتظارند. شما می توانید به تاپیک زیر سر بزنید که معمولاً خبر های خوش در اون زیاده. موفق باشید
http://www.applyabroad.org/forum/sho...712#post836712
شروع پروسه در دمشق:11 اپریل 2006-UL از طرف ورشو: 2سپتامبر 2010-ارسال مدارک: 15سپتامبر و تکمیلی 5 اکتبر
دریافت مدیکال: 29 اکتبر 2012- رسیدن مدیکال به لندن: 8 نوامبر-pr: Feb 8, 2013 دریافت ویزا: 12 فوریه 2013
[QUOTE=kamikamrany;835381]راستش من راجع به حذف بیشتر بک لاگ خودم توی سایت CIC خوندم، ولی متأسفانه نمیتونم پیداش کنم، البته دوستمون Mojola هم به همین موضوعه اشاره کردن. البته اینو در مورد ۱۶۰۰۰۰ نفر بک لاگ بعد از ۲۰۰۸ گفتن و همونطور که شما فرمودین شامل ما نمیشه. ولی من نظرم بیشتر در مورد آمار بود . یعنی اگه ما در کّل ۱۸۰۰۰۰ (۲۰۰۰۰ قبل از ۲۰۰۸ + ۱۶۰۰۰ بعد از ۲۰۰۸) تا بک لاگ باشیم و اینا سالی ۴۷۰۰۰ تا مهاجر از طریق فدرال بگیرن، چند سال طول میکشه تا این بک لاگ تموم بشه. تازه این در صورتی هست که ۲۸۰۰۰۰ رو حذف کرده باشن واگر نه ۴ سال دیگه به این زمان اضافه میشه. خدا کنه همهٔ اینا اشتباه باشه و کار همه زود درست بشه!!! ولی به نظر من با این شرایط نباید زیاد خوش بین بود، و موقعیتهای دیگه رو از دست داد، نمیدونم نظر شما چی باشه...
فایل نامبر فدرال :مارچ2006 _دریافت مدیکال:15نوامبر2012
تحویل مدارک به ورشو :7دسامبر2012_ پاسپورت ریکوست :28 می2013
فایل استانی: نامینیشن: نوامبر2012، فرستادن مدارک به سیدنی:مارچ 2013، مدیکال: می2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)