صفحه 1010 از 1254 نخستنخست ... 1051091096010001001100210031004100510061007100810091010101110121013101410151016101710181019102010601110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 10,091 تا 10,100 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها
    ُسلام به همه دوستان

از دوستانی که ویزا افیسشون آنکارا بوده کسی خبری نشده براش. asadi2541 - mostafasamiee - A123 - rezadaryakenar و ... بقیه دوستان.
    دیگه این آنکارا داره شورش رو در میاره. نظرم این بود که یک نامه اعتراضی به وزیر بنویسیم و وضعیت رو توضیح بدیم تا حداقل شاید یه تکونی به خودشون بدن. فکر نکن که ما بی خیال نشستیم تا هر وقت آقایون حال کردن علائم حیات نشون بدن.
    چون اصلا حرکت لاک پشتی هم ندارن . لطفا دوستان نظرشون رو بگن.

سلام behi عزیز
    متاسفانه داریم به ماه 5 اینپراسس وارد میشیم ولی دریغ از خبر....
    کد رشته :2151 / تاریخ ارسال مدارک : 2011-17-May / تاریخ دریافت مدارک : 2011-24-May / دریافت فایل نامبر: 2011-18- July/ ارسال به دمشق : AUG -10-2011/ اینپراسس آنکارا : 2012-14-march / دریافت مدیکال : 26-2-2013 / پاسپورت ریکوییست :26-11-2013

Member
    رشته و دانشگاه
    دندانپزشکی

نقل قول نوشته اصلی توسط asraei نمایش پست ها
    الان ورشو ایمیل منو تو یه خط جواب داد
    Yes, it will be possible for you to pick up your immigrant visas in Ankara
    همین!
    منم دوباره ایمیل زدم که یکم اطلاعات بیشتر بدین و گفتم که قصد داشتم 7 آگوست بیام ورشو حالا تو همون تاریخ میتونم برم آنکارا یا باید صبر کنم شما یه تاریخی اعلام کنین
    اما هرچی میفرستم faild میشه!
    اگر تا فردا به نتیجه ای نرسم میرم ورشو چون میترسم اعتبار ویزامم تموم شه دیگه اونم از دستم بره
    الان ایمیل برنین بگین من کی بیام آنکارا؟ چرا fail میشه ؟؟؟ اینترنتون مشکلی نداره؟؟
    کد رشته :3113 ارسال مدارک:12 ژانویه2011، دریافت مدارک در سیدنی:20 ژانویه2011،دریافت فایل نامبر اول:15 مارچ2011 دریافت توسط ویزا آفیس ورشو :8 آپریل 2011، این پراسس : 29 june.مدیکال14 اکتبر ،درخواست کپی پاس:22می، درخواست کپی همه صفحات پاس 28 جولای ، پاس ریکوئست 31 جولای

نقل قول نوشته اصلی توسط neda1 نمایش پست ها
    الان ایمیل برنین بگین من کی بیام آنکارا؟ چرا fail میشه ؟؟؟ اینترنتون مشکلی نداره؟؟
    نه مشکل نداره فک کنم آدرس ایمیلمو بلاک کردن حالا تا آخر شب بازم میفرستم ببینم چی میگن.واقعا دیگه حوصله صبر ندارم اگر بخوان باز حوالم بدن به 2 هفته یا 1 ماه بعد میرم همون ورشو جهنم ضرر!

سلام به همگی.
    همین الان از ما کپی تمام صفحات پاسپورت رو خواستن!!!! بنظر شما چقدر طول می کشه که پاس رکوئست واقعی بشیم؟
    شانس ما همین امشب از ترکیه باید خارج بشیم!!!!!!
    لطفا دوستانی که اسکن تمام صفحات رو ازشون خواستن بفرمایند که چقدر طول می کشه که پ . ر. واقعی بشیم؟ خیلی برام مهمه.

Immigration and Visa Section
    ul. Piekna 2/8

00-482 Warsaw

POLAND

Dear Applicant,

The following documents/information/actions are required in order to conclude the processing of your application:

1. Please send photocopies or scanned copies of all pages of your and your accompanying family members' passports. This information may be provided by mail, courier or e-mail attachment. Our e-mail address is as follows: Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca.

2. Please note that each family member must be in possession of their own, separate passport. This rule applies to children as well.

The above requirements must be met within 30 days from the date of this correspondence. Your immediate attention to this request is critical to the outcome of your application.

Yours sincerely,

Immigration Officer
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

نقل قول نوشته اصلی توسط cathy نمایش پست ها
    سلام و تبریک خدمت همه دوستان!
    من می خوام یک ایمیل اعتراض آمیز به ورشو بزنم و بگم طبق ایمیلی که 15 اپریل برام فرستاده بودند و گفتند که کار شما در این ویزا افیس بین 12 تا 24 ماه طول میکشه ،من 20 ماهه که اقدام کردم الان 7 ماه تا اون تاریخ مونده و من هنوز مدیکالم هم نیومده...چطور امکان داره که تو این چند ماه هم مدیکال بیاد هم پاس رکوئست بشم هم ویزا و بگیرم؟
    نظرتون و بهم بگین...مطمئن نیستم....
    سلام. تا اونجایی که من یادم میاد نوشته بود اگر تا 12 ماه خبری نشد تماس بگیرید. بنظر من حتما پی گیری کنید.
    دریافت مدارک در Sydney 30.12.2010 : رسیدن مدیکال به لندن 18 October 2011 درخواست لندینگ فی+اپدیت+تمکن مالی+ع س پ )7 -2012- March:درخواست کپی تمام صفحات پاسپورت: 2012 July 30- پ.ر. 02 آکوست: دریافت ویزا 09 آگوست

سلام
    این ایمیل رو امروز واسم فرستادن

The following documents/information/actions are required in order to conclude the processing of your application:
    1. Please send photocopies or scanned copies of all pages of your and your accompanying family members' passports. This information may be provided by mail, courier or e-mail attachment. Our e-mail address is as follows: Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca.
    Once your passports' details are verified, you will be offered an option to collect your visas in our Office in Ankara , which we think is more convenient for you.
    2. Please note that each family member must be in possession of their own, separate passport. This rule applies to children as well.

The above requirements must be met within 30 days from the date of this correspondence. Your immediate attention to this request is critical to the outcome of your application.
    Yours sincerely,
    Immigration Officer

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farzad59 نمایش پست ها
    سلام
    این ایمیل رو امروز واسم فرستادن

Once your passports' details are verified, you will be offered an option to collect your visas in our Office in Ankara , which we think is more convenient for you.

Yours sincerely,
    Immigration Officer

دوست عزیز

ضمن تبریک لطف کنید بفرمایید تاریخ وصول مدیکالتون کی بوده؟ ممنونم

دوستان ما امروز دی ام شدیم صبح ساعت 8 پاسها را دادند سفارت و ساعت 6 عصر به وقت ما ای کیسمان عوض شد فردا صبخ هم پاسها و مدارک دیگر را پس میدهند این هم ای کیسمان
    We received your application for permanent residence on September 29, 2010.

We reviewed your application and sent you a letter on February 8, 2011 to Tehran, Iran. Please consider delays in mail delivery before contacting us. If we have sent the letter to the wrong address, please contact us.

Your application was reviewed and we started processing on October 14, 2011.

Medical results have been received.

A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

نقل قول نوشته اصلی توسط immigrant_sh نمایش پست ها
    دوست عزیز

ضمن تبریک لطف کنید بفرمایید تاریخ وصول مدیکالتون کی بوده؟ ممنونم
    سلام. من دوم نوامبر مدیکال فرستادم

دوستان آخرین خبر از ورشو که توسط دوستمان از ورشو امروز صبح اخذ شده این که بعد از 15 روز از زمان دریافت کپی پاسپورت میتوان به انکارا مراجعه کرد و ویزاها را پیک آپ کرد اخبار دقیق اینکه ویزا در ورشو سیستمی صادر میشود و در آنکارا پرینت و الصاق میگردد مبارک باشه بر همه دوستان حداقل یک میلیون و دویست جلو افتادید