صفحه 44 از 250 نخستنخست ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    یه مسئولی هم بود توی پارلمان کانادا فکر کنم که ایرانی بود. یادم نیست کی بود و چطوری بود. کاش برای اونم داده بودیم. من الان یادم اومد. ازشم هیچی یادم نیست. نه اسم و رسمش نه هیچی که الان بهش ایمیل بزنم. شما یادتونه؟
    آقاي رضا مريدي

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط varesh90 نمایش پست ها
    به نظرتون این ایمیلو برای همین رضا مریدی هم بفرستیم؟
    امروز دیگه اصلا هیچ خبری نشد از سفارت...

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    به نظرتون این ایمیلو برای همین رضا مریدی هم بفرستیم؟
    امروز دیگه اصلا هیچ خبری نشد از سفارت...
    به نظرم ضرر نداره. بگیم ما اینو به سفارت فرستادیم، یه کپی هم به شما میفرستیم که در جریان باشید.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

واقعا این سفارت شورشو درآورده منی که 26 آپریل همه مدارکمو کامل دادم تا الان هیچ خبری نباید داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم فردا صبح میرم جلوی سفارت تو همین تهران اعتراض کنم بچه های دیگم اگه میخان بیان که مثل من بهشون ظلم شده.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط navdoost نمایش پست ها
    واقعا این سفارت شورشو درآورده منی که 26 آپریل همه مدارکمو کامل دادم تا الان هیچ خبری نباید داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم فردا صبح میرم جلوی سفارت تو همین تهران اعتراض کنم بچه های دیگم اگه میخان بیان که مثل من بهشون ظلم شده.

دوست عزیز چه ساعتی می رید جلوی در سفارت؟ هماهنگ باشیم؟ البته آخه فایده ایی داره؟ می ترسم بر خورد بدی هم باهامون داشته باشن.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinjm نمایش پست ها
    دوست عزیز چه ساعتی می رید جلوی در سفارت؟ هماهنگ باشیم؟ البته آخه فایده ایی داره؟ می ترسم بر خورد بدی هم باهامون داشته باشن.
    برخورد بدی ندارن ولی خیلی امید به نتیجه گرفتن نداشته باشید. متاسفانه کاناداییها اصلا عین خیالشون نیست...!!! سفارت ایران هم احتمالا بهتون میگه به ما ربطی نداره. ما دیگه مسئولیتی نداریم. ولی با همه این حرفا به نظر من برین. من واقعا اگر تهران بودم باهاتون میومدم...

Junior Member

اینقدر نگران نباش دوست عزیز، من خودم یکی از فسیل های حال حاضر هستم.23 فوریه مدارکم رو دادم و هنوز خبری نیست. فکر کنم ایوب نبی هم اینقدر مثل من صبر نداشت. منم حاضرم بیام جلو سفارت. ساعتش رو فقط اعلام کنید

Member Klamm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    English Literature MA

بچه ها من تاپیک پارسال رو نگاه میکردم, چقدر اینا مرفه بی درد بودن! سر هشت هفته دیگه شاکی میشدن و پیگیری میکردن! پیگیری هم که میگم پا میشدن میرفتن سفارت تهران!!! و جالبه خیلی هاشونم نتیجه میگرفتن. طرف 3 هفته بوده از سکیوریتی چک برگشته اما یادشون رفته پرونده ش رو پیگیری کنن. خودش رفته دنبال کرده کارشو سر 3 روز ویزاشو گرفته! ما هیچ راهی نداریم خب
    من میدونم خیلی ها هنوز قبل من جواب گرفتن اما حالا از جهت مشورت میگم, به نظر شما من بهتر نیست پیگیری کنم؟ اطراف من تو جدول تقریبا همه یه کانتکتی از سفارت داشتن. کلی هم بعد من. اون وسط ما تعداد خیلی کمی هستیم که هیچ رنگی نداریم! که من اصلن نمیدونم اونا فوروم رو میان یا نه! (غیر Geologists که ایشون هم Work Permit هستن) با توجه به اوضاع افراد مشابه به خودم (و نه دوستانی که بالای 100 روز از سابمیشنشون گدشته) به نظر شماها من بهتر نیست تلاشی برای پیگیری بکنم؟

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    بچه ها من تاپیک پارسال رو نگاه میکردم, چقدر اینا مرفه بی درد بودن! سر هشت هفته دیگه شاکی میشدن و پیگیری میکردن! پیگیری هم که میگم پا میشدن میرفتن سفارت تهران!!! و جالبه خیلی هاشونم نتیجه میگرفتن. طرف 3 هفته بوده از سکیوریتی چک برگشته اما یادشون رفته پرونده ش رو پیگیری کنن. خودش رفته دنبال کرده کارشو سر 3 روز ویزاشو گرفته! ما هیچ راهی نداریم خب
    من میدونم خیلی ها هنوز قبل من جواب گرفتن اما حالا از جهت مشورت میگم, به نظر شما من بهتر نیست پیگیری کنم؟ اطراف من تو جدول تقریبا همه یه کانتکتی از سفارت داشتن. کلی هم بعد من. اون وسط ما تعداد خیلی کمی هستیم که هیچ رنگی نداریم! که من اصلن نمیدونم اونا فوروم رو میان یا نه! (غیر Geologists که ایشون هم Work Permit هستن) با توجه به اوضاع افراد مشابه به خودم (و نه دوستانی که بالای 100 روز از سابمیشنشون گدشته) به نظر شماها من بهتر نیست تلاشی برای پیگیری بکنم؟
    چرا که نه....من واسه فایل نامبرم 50 بار زنگ زدم کانادا و خانوم تلفنچیو 5 مین تمام سوال پیچ میکردم...الانم اگه تا دو هفته دیگه خبری نشه میرم ترکیه... هم فاله هم تماشا...قول میدم 15 مرداد حرکت کنم.تازه من 1 جولای فرستادم...مطمعنم که تلاش خودش ارزشمنده نه نتیجش.
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

Junior Member

لطفا کسایی که پایه ی اومدن هستن سریع به من خبر بدن. ممکنه اول هفته ی دیگه بریم

نقل قول نوشته اصلی توسط dumanb نمایش پست ها
    پایه اید بریم جلوی سفارت تو آنکارا.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)