صفحه 383 از 974 نخستنخست ... 283333373374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393433483883 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,821 تا 3,830 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

سلام
    بعد از هشتادو اندی روز انتظار ازم چندتا سوال کردند...
    امروزم بعد از ۱۸ روز ویزام آماده شدش...

امیدوارم ویزای همگی آماده بشه انشالله!
    بعضي ها خوبند/// بعضي ها بدند//// اما بعضي ها زشتند!!!

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

بالاخره اون سوالات رو از من هم پرسیدن.بازم جای شکرش باقیه

نقل قول نوشته اصلی توسط sabamm نمایش پست ها
    دوستان من هم امروز ساعت 10.56 پاس ریکوئست شدم. 17 می فرستاده بودم.
    مبارک باشه. شما پذیرش مشروط گرفتین؟ دیدم که مدرک زبان نذاشته بودین

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    گویا این هفته کمتر پاس ریکوستی دادن
    یک هفته دیگه هم گذشت...
    تبریک به همه اونایی که سبز شدن
    یه سئوال:
    رفتن به سفارت فایده ای داره؟ ممکن هست که با توجه یه اینکه من شماره پرونده ام رو می دونم بتوم بپرسم در چه مرحله ای هست؟ ...
    رفتن به سفارت کاملا بی فایده هست. حتی من یک نامه از طرف یکی از بچه ها بردم تحویل نگرفتن، گفتن باید ایمیل بزنه. این هم که اصلا داخل سفارت راه دادن منو، به خاطر پیکاپ ویزام بود.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

بچه ها یادتونه کامران میگفت براش از سایت آکادمیا ایمیل اومده که یه نفر با یه اسمی تو اینترنت سرچش کرده؟؟؟
    امروز برای منم دقیقا اون ایمیل اومد و دوبار هم اومد. و توی stat هر دو برام نوشته که از کانادا سرچم کردن...!!! هر دوش. جالبه که طرف هم منو با اسم و فامیل کامل و اسم کامل دانشگاه سرچ کرده. و یه چیز جالب دیگه اینکه اسم و فامیل و اسم کامل دانشگاه رو خیلی رسمی با کلماتی که حروف اولشون بزرگه سرچ کرده. دقیقا انگار از یه جا کپی پیست کرده (از تو پرونده من)...!!! من مطمئنم استادام منو از کانادا سرچ نکردن. اولا اینکه اصلا کانادا نیستن الان. یکیشون فرانسه هستش، یکیشون قاهره....!!! دوما اینکه روز اول همون زمانی که من رزومه مو فرستادم هر دو سرچم کردن و در طول این چندماه سابقه نداشته باز منو سرچ کنن.
    ممکنه این سرچ از طرف سکیوریتی چک باشه؟؟؟؟

Member Mana_R آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - امیرکبیر

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    بچه ها یادتونه کامران میگفت براش از سایت آکادمیا ایمیل اومده که یه نفر با یه اسمی تو اینترنت سرچش کرده؟؟؟
    امروز برای منم دقیقا اون ایمیل اومد و دوبار هم اومد. و توی stat هر دو برام نوشته که از کانادا سرچم کردن...!!! هر دوش. جالبه که طرف هم منو با اسم و فامیل کامل و اسم کامل دانشگاه سرچ کرده. و یه چیز جالب دیگه اینکه اسم و فامیل و اسم کامل دانشگاه رو خیلی رسمی با کلماتی که حروف اولشون بزرگه سرچ کرده. دقیقا انگار از یه جا کپی پیست کرده (از تو پرونده من)...!!! من مطمئنم استادام منو از کانادا سرچ نکردن. اولا اینکه اصلا کانادا نیستن الان. یکیشون فرانسه هستش، یکیشون قاهره....!!! دوما اینکه روز اول همون زمانی که من رزومه مو فرستادم هر دو سرچم کردن و در طول این چندماه سابقه نداشته باز منو سرچ کنن.
    ممکنه این سرچ از طرف سکیوریتی چک باشه؟؟؟؟
    نمی شه با اطمینان گفت که از طرف سکیوریتی چک باشه! آخه برای تا حالا من چند تا ایمیل تبلیغاتی که مربوط به شهر مونترال می شد به آدرس ایمیل دانشگام اومده. جالبه که از این آدرس فقط برای دانشگاهها و سفارت استفاده کرده بودم. نمی دونم چه جوری به آدرس و مشخصاتمون دست پیدا می کنند!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Mana_R نمایش پست ها
    نمی شه با اطمینان گفت که از طرف سکیوریتی چک باشه! آخه برای تا حالا من چند تا ایمیل تبلیغاتی که مربوط به شهر مونترال می شد به آدرس ایمیل دانشگام اومده. جالبه که از این آدرس فقط برای دانشگاهها و سفارت استفاده کرده بودم. نمی دونم چه جوری به آدرس و مشخصاتمون دست پیدا می کنند!!
    اینکه ایمیل نیست. سایت به من ایمیل زده که یه نفر تو رو تو گوگل سرچ کرده با این مشخصات و پروفایل تو رو پیدا کرده تو این سایت.
    از کانادا بوده و دقیقا با اسم و فامیل و اسم دانشگاه فوق لیسانس منو سرچم کرده. خیلی هم رسمی. یعنی تمام حروف اول کلمات بزرگ نوشته شده.
    ضمن اینکه هیچ شرکت تبلیغاتی نمیاد اسم و فامیل همه رو با اسم دانشگاه فوق لیسانسشون تو ایران سرچ کنه...!!!
    به همه شاگردا و دوستامم که میدونم کانادا هستن ایمیل دادم ولی تا الان چندتاشون که جواب دادن نوشتن ما نبودیم. بعید هم میدونم بقیه شونم بوده باشن.
    ضمن اینکه واقعا بعید میدونم هیچ آدم معمولی بیاد اسم من و دانشگاهمو سرچ کنه با کلماتی که حروف اولشون بزرگه...!!!
    کس دیگه بوده جز کامران که این تجربه رو داشته باشه؟؟
    ویرایش توسط shibaak : August 1st, 2012 در ساعت 08:42 AM

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    اینکه ایمیل نیست. سایت به من ایمیل زده که یه نفر تو رو تو گوگل سرچ کرده با این مشخصات و پروفایل تو رو پیدا کرده تو این سایت.
    از کانادا بوده و دقیقا با اسم و فامیل و اسم دانشگاه فوق لیسانس منو سرچم کرده. خیلی هم رسمی. یعنی تمام حروف اول کلمات بزرگ نوشته شده.
    میتونه باشه و خوش خبری هم میتونه باشه اصلا.
    ولی الان دارم فکر میکنم یعنی اینا سیستم اطلاعاتیشون به گوگل وصله؟ هیچ سیستم جامع خفنی که ما تصور میکنیم ندارن یعنی؟ :دی
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

نقل قول نوشته اصلی توسط minoo.shahriar نمایش پست ها
    میتونه باشه و خوش خبری هم میتونه باشه اصلا.
    ولی الان دارم فکر میکنم یعنی اینا سیستم اطلاعاتیشون به گوگل وصله؟ هیچ سیستم جامع خفنی که ما تصور میکنیم ندارن یعنی؟ :دی
    واقعا امیدوارم خبر خوبی باشه. چون من دیگه دارم کم کم سکته رو میزنم.

اگر این دو تا تجربه من و کامران از سکیوریتی چک باشه ممکنه غیر از سیستمای خودشون بالاخره سرچ انجینای مختلف رو امتحان میکنن چون اونا عمومی عمومیه.

اما در مورد خفن بودن یه چیزی برات بگم که برای خود من خیلی جالب بود. یادتونه ما همیشه می گفتیم در مورد فاند و پذیرش دانشگاه استعلام میکنه؟؟
    من نمیدونم دقیقا این پروسه چطوریه ولی من دوهفته پیش بعد از اینکه هم رشته ایم 34 روزه پاس ریکوئست شد و من 60 روز بود کاملا بیخبر بودم (هنوزم هستم) واقعا نگران شدم که نکنه من واقعا پرونده ام گم شده یا مشکلی داره. چون ما دو تا شرایطمون تقریبا یکی بود و هیچ چیز خاصی تو رشته ما نیست.
    به دانشگاه ایمیل زدم که من این مشکلو دارم که نکنه اصلا پرونده ام گم شده و ممنون میشم اگر سفارت از شما استعلامی کرده به من بگین تا من خیالم راحت بشه که پرونده ام در جریانه. این جوابی بود که مسئول دپارتمان تحصیلات تکمیلی برام داد:
    Hello, Shahnaz. The Embassy has not contacted our office. Contact is extremely rare. Of the couple of thousand files we have dealt with over the past year, we have been contacted in less than 5 cases.

Hopefully, you will hear soon.

Thanks and best regards,

Liz
    من خودم واقعا فکر نمیکردم اینطوری باشه....!!! من فکر میکردم سفارت حتما استعلام میکنه. اول فکر کردم شاید دانشگاه که پذیرش میده و دانشجو اکسپت میکنه مثلا دانشگاه به اداره مهاجرتی چیزی ایمیل میده و میگه. بعد فکر کردم این 2 تا نقض داره.
    1. اینکه اینجوری دانشجوهایی که یه دانشگاهو میخوابونن تو آب نمک باید دچار مشکل بشن ولی در عمل اینطور نیست و نمیشن.
    2. اینکه آلبرتا نگفته اصلا نمیپرسن. نوشته خیلی خیلی کم میشه که بپرسن...!!!
    اگر اینطوره که حتی برای پذیرش استعلام نمیکنن احتمال داره که واقعا پروسه بررسی مدارکشون هم خیلی خفن نیست و سکیوریتی چک هم خیلی خفن نیست. ولی برای ایرانیا طول میدن. چرا نمیدونم. فکر میکنم برای ویزا باید شرایط کلی پرونده ات اکی باشه و برای سکیوریتی چک هم فقط باید توی ریسرچات و مقاله هاتو رشته ات چیزی نبینن که یهو نظرشونو جلب کنه بگن نه این ممکنه یه ریگی به کفشش باشه....!!! و البته مهمتر از همه شانس بیاری و افیسر خوب بهت بیفته.
    البته بازم نمیدونم چرا گاهی اینجوری پرت و پلا ریجکت میکنن.
    البته بازم میگم من دقیقا پروسه استعلام اونا رو نمیدونم ولی این جوابی بود که دانشگاه به من داد.

ApplyAbroad Editor

طبق جدول، افراد زیر به ترتیب، کسایی هستند که از حدود یک ماه پیش به قبل ازشون سوال پرسیده شده و جواب نگرفتن. از اونجاییکه سفارت یهو میاد ۲۰-۳۰ نفرو pass req میکنه، ممکنه بعضی از این دوستان pass req شده باشن ولی اطلاعاتشون در جدول update نشده باشه. اگه از این لیست کسیو میشناسید که pass req شده بگید که اطلاعاتشو کامل کنم. ممنون.
    jizingholi
    Mahdi_d
    Nema81
    beethoven
    monirdelavari
    Industrial88
    jeneral_b
    shadabi