نوشته اصلی توسط
minoo.shahriar
میتونه باشه و خوش خبری هم میتونه باشه اصلا.
ولی الان دارم فکر میکنم یعنی اینا سیستم اطلاعاتیشون به گوگل وصله؟ هیچ سیستم جامع خفنی که ما تصور میکنیم ندارن یعنی؟ :دی
واقعا امیدوارم خبر خوبی باشه. چون من دیگه دارم کم کم سکته رو میزنم. 
اگر این دو تا تجربه من و کامران از سکیوریتی چک باشه ممکنه غیر از سیستمای خودشون بالاخره سرچ انجینای مختلف رو امتحان میکنن چون اونا عمومی عمومیه.
اما در مورد خفن بودن یه چیزی برات بگم که برای خود من خیلی جالب بود. یادتونه ما همیشه می گفتیم در مورد فاند و پذیرش دانشگاه استعلام میکنه؟؟
من نمیدونم دقیقا این پروسه چطوریه ولی من دوهفته پیش بعد از اینکه هم رشته ایم 34 روزه پاس ریکوئست شد و من 60 روز بود کاملا بیخبر بودم (هنوزم هستم) واقعا نگران شدم که نکنه من واقعا پرونده ام گم شده یا مشکلی داره. چون ما دو تا شرایطمون تقریبا یکی بود و هیچ چیز خاصی تو رشته ما نیست.
به دانشگاه ایمیل زدم که من این مشکلو دارم که نکنه اصلا پرونده ام گم شده و ممنون میشم اگر سفارت از شما استعلامی کرده به من بگین تا من خیالم راحت بشه که پرونده ام در جریانه. این جوابی بود که مسئول دپارتمان تحصیلات تکمیلی برام داد:
Hello, Shahnaz. The Embassy has not contacted our office. Contact is extremely rare. Of the couple of thousand files we have dealt with over the past year, we have been contacted in less than 5 cases.
Hopefully, you will hear soon.
Thanks and best regards,
Liz
من خودم واقعا فکر نمیکردم اینطوری باشه....!!! من فکر میکردم سفارت حتما استعلام میکنه. اول فکر کردم شاید دانشگاه که پذیرش میده و دانشجو اکسپت میکنه مثلا دانشگاه به اداره مهاجرتی چیزی ایمیل میده و میگه. بعد فکر کردم این 2 تا نقض داره.
1. اینکه اینجوری دانشجوهایی که یه دانشگاهو میخوابونن تو آب نمک باید دچار مشکل بشن ولی در عمل اینطور نیست و نمیشن.
2. اینکه آلبرتا نگفته اصلا نمیپرسن. نوشته خیلی خیلی کم میشه که بپرسن...!!!
اگر اینطوره که حتی برای پذیرش استعلام نمیکنن احتمال داره که واقعا پروسه بررسی مدارکشون هم خیلی خفن نیست و سکیوریتی چک هم خیلی خفن نیست. ولی برای ایرانیا طول میدن. چرا نمیدونم. فکر میکنم برای ویزا باید شرایط کلی پرونده ات اکی باشه و برای سکیوریتی چک هم فقط باید توی ریسرچات و مقاله هاتو رشته ات چیزی نبینن که یهو نظرشونو جلب کنه بگن نه این ممکنه یه ریگی به کفشش باشه....!!! و البته مهمتر از همه شانس بیاری و افیسر خوب بهت بیفته.
البته بازم نمیدونم چرا گاهی اینجوری پرت و پلا ریجکت میکنن.
البته بازم میگم من دقیقا پروسه استعلام اونا رو نمیدونم ولی این جوابی بود که دانشگاه به من داد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)