صفحه 384 از 974 نخستنخست ... 284334374375376377378379380381382383384385386387388389390391392393394434484884 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,831 تا 3,840 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط flurion نمایش پست ها
    طبق جدول، افراد زیر به ترتیب، کسایی هستند که از حدود یک ماه پیش به قبل ازشون سوال پرسیده شده و جواب نگرفتن. از اونجاییکه سفارت یهو میاد ۲۰-۳۰ نفرو pass req میکنه، ممکنه بعضی از این دوستان pass req شده باشن ولی اطلاعاتشون در جدول update نشده باشه. اگه از این لیست کسیو میشناسید که pass req شده بگید که اطلاعاتشو کامل کنم. ممنون.
    jizingholi
    Mahdi_d
    Nema81
    beethoven
    monirdelavari
    Industrial88
    jeneral_b
    shadabi
    jizingholi
    ایشون رو من میدونم تا پریروز نشده بود. سر میزنه ولی تا حالا آپدیت نکرده. پس نشده احتمالا. غیر از اینکه این هفته شده باشه و نگفته باشه.
    Mahdi_d
    monirdelavari
    Industrial88
    واینا رو هم تا دیروز مطمئنم نشده بودن.
    Nema81ایشون سر میزنه و تو فروم هست تا هفته پیش هم نشده بود. دیروز هم آنلاین بود اما آپدیت نکرده بود. پس نشده هنوز.
    بقیه رو نمیدونم.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    اینکه ایمیل نیست. سایت به من ایمیل زده که یه نفر تو رو تو گوگل سرچ کرده با این مشخصات و پروفایل تو رو پیدا کرده تو این سایت.
    از کانادا بوده و دقیقا با اسم و فامیل و اسم دانشگاه فوق لیسانس منو سرچم کرده. خیلی هم رسمی. یعنی تمام حروف اول کلمات بزرگ نوشته شده.
    ضمن اینکه هیچ شرکت تبلیغاتی نمیاد اسم و فامیل همه رو با اسم دانشگاه فوق لیسانسشون تو ایران سرچ کنه...!!!
    به همه شاگردا و دوستامم که میدونم کانادا هستن ایمیل دادم ولی تا الان چندتاشون که جواب دادن نوشتن ما نبودیم. بعید هم میدونم بقیه شونم بوده باشن.
    ضمن اینکه واقعا بعید میدونم هیچ آدم معمولی بیاد اسم من و دانشگاهمو سرچ کنه با کلماتی که حروف اولشون بزرگه...!!!
    کس دیگه بوده جز کامران که این تجربه رو داشته باشه؟؟
    منم از وقتی مدارک رو فرستادم سفارت تعدادی ایمیل تبلیغاتی می گیرم مربوط به مهاجرت به کانادا !
    برای منم سوال بود که از کجا می دونن که من دارم می رم کانادا.

Senior Member ali.mm آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آموزش ریاضیات- Laval university-Quebec City

صبح همگی بخیر. چطوریه که لینکی که شیباک فرستاده رو من بدون اون زهر ماری بازش میکنم؟ ولی تا دیروز نمیتونستم؟
    موفق ترین انسانها کسانی هستند که با آرامش مدیریت و به سرعت عمل میکنند.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط PejmanH نمایش پست ها
    منم از وقتی مدارک رو فرستادم سفارت تعدادی ایمیل تبلیغاتی می گیرم مربوط به مهاجرت به کانادا !
    برای منم سوال بود که از کجا می دونن که من دارم می رم کانادا.
    ایمیل مهاجرت نه. من نمیگیرم. نمیدونم چرا برای شما اینطوریه.
    شاید نمیدونستید و ایمیلتونو توی یه دیتابیسی وارد کردین. شاید یکی دیگه مثلا شرکتهای مشاوره مهاجرت و ویزا وارد کردن. ولی من اصلا نمیگیرم.
    البته این چیزی که من گفتم ایمیل تبلیغاتی نیست. در حقیقت فقط بهم اعلام کرده یکی تو رو تو گوگل با این اسامی سرچ کرده. همین. وارد سایت آکادمیا که میشم میگه که از کانادا هم بوده.

ApplyAbroad Editor
    turaj1 آواتار ها

دوستان،
    1) بعد از دریافت جواب جدول را پر نمایید.

2) جدول را با
    ID اپلای ابراد پر نمایید! و اگرنه اطلاعات شما به شیت مورد نظر انتقال نمی یابد.

3) چند نفر هم که به صورت Quest پر کرده اند پاک میشوند.

* 90
    اکسپتی
    * 16 رجکتی
    * 124 نفر ازشون سوال شده که 36 نفر از این تعداد جواب گرفته اند، پس 88 نفر منتظر جواب هستند.
    * یعنی 194 نفر معادل 70% کابران حداقل سفارت باهاشون در ارتباط بوده است.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oil & Gas- Memorial

سلام بچه ها
    من ارشد شریف بودم و انصراف دادم وقتی پذیرش گرفتم ،ولی این موضوع رو با سفارت در میون نذاشتم به نظرتون متوجه میشن؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Oil & Gas- Memorial

یکم اروم شدم،ولی متاسفانه تو پرفایل فیسبوک وlinkedinاینو زدم و اصلا حواسم نبوده پاکش کنم

دوستان من نمی تونم جدول رو باز کنم تا خودم رو بنفش کنم
    دیروز doc request شدم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shadabi نمایش پست ها
    یکم اروم شدم،ولی متاسفانه تو پرفایل فیسبوک وlinkedinاینو زدم و اصلا حواسم نبوده پاکش کنم
    اگر پاکش کنی کش گوگل رو می خوای چی کار کنی؟ حداقل یک هفته لازمه تا پاک بشه

ApplyAbroad Veteran
    mohammad9 آواتار ها

مطابق همین چیزی که شیباک گفت،دیروز اسم من و دانشگاه من هم 4-5 ساعت بعد گرفتن سوال ها،دوبار از کانادا سرچ شده بود.
    ولی من حدسم این بود که شاید استادم بوده.