سلام!
دیروز رفتم سفارت جای همگی خالی!!
از اونجا که جواب اقامتم اومده بود لازم نبود وقت قبلی بگیرم. همونجا به آقای رمضانی گفتم و سریع رفتم تو. البته ایشون گفتن بیمه داری؟ منم نشون دادم. گویا جدیدا پلیس سفارت به اون ون سبز رنگ گیر داده که کارت غیر قانونیه.اونا هم رفتن اون بالای بالا سر کوچه واسادن. کپی صفحه اول پاسپورتتون لازمه.یه 5 دقیقه طول میکشه! یه دفترچه و یک کاغذ میدن شما. اونجا هم خانومه گفت بیمه گرفتی؟ مدارک کامله؟ گفتم آره
نکته ای که خیلی تو سفارت به چشمم اومد این بود که به شدت به عکس گیر میدادن. عکستون دقیقا طبق فرمت باشه بچه ها. چند نفر بودن که عکسشون درست نبود و بهشون گفت برو عکستو درست کن و دوباره وقت ویزا بگیر. این یعنی اگر به هر دلیل خدای ناکرده مدارکتون ناقص باشه یا مشکل داشته باشه باید از اول برید تو نوبت.
باز هم همون خانومه مدارکمو چک کرد.خیلی گل و مهربونه.دوسش دارم!
بیمه شد 175000 تومن و صدور ویزا 241000. یورو آزاد حساب میکنن. گفت چند دقیقه منتظر بمونید. بعد هم صدام زد و گفت مدارکتون مشکلی نداره.برا دریافت ویزا باهاتون تماس میگیریم.ماکزیمم2هفته میشه.
خبر خوب اینکه دوستان شهرستانی میتونن برگه های رسیدی که خانومه میده بهشونو بدن به یک فرد معتمد و اون بره پاسپورتو بگیره.بهتره یک کپی از بیمتون هم به اون فرد بدید .اونجا چند نفر تاکید کردن این کارو بکنم.
دیگه همین! ایشالا همگی موفق باشید. تو پست بعدی نحوه پر کردن فرم ویزا رو بهتون میگم که هم پول الکی ندید.هم خودتون با خط خوش پر کنید. هم کمکی کرده باشم به همه.
نحوه پر کردن فرم ویزا
تقدیم به همه بچه های گل فروم
دقت کنید که با حروف بزرگ باید بنویسید
کسی می دونه که شناسنامه و سوءپیشینه
با مهر مترجم کفایت می کنه یا اینکه حتماً باید مهر امور خارجه و دادگستری هم داشته باشه؟
ویرایش توسط saarraa : August 1st, 2012 در ساعت 10:03 AM
.A Hypocrite is a guy who writes a book on atheism, and prays it sells
کسی تجربه گرفتن ویزای دانشجویی از سفارت اتریش در 1 ماه را داشته ؟
ویرایش توسط saarraa : August 1st, 2012 در ساعت 10:31 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)