صفحه 64 از 98 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 978

موضوع: مسائل مربوط به آزمونهای IELTS و TEF برای مهاجرت به کانادا

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آزمون IELTS و TEF و محاسبه نمره آن برای مهاجرت به کانادا

برای زبان فرانسوی در سیستم فدرال ایا فقط لیسنینگ و اسپیکینگ مهم هست و بررسی میشه یا همه 4 آیتم مهم هست و امتیاز داره ؟

برای کبک چطور ؟

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_diba نمایش پست ها
    برای زبان فرانسوی در سیستم فدرال ایا فقط لیسنینگ و اسپیکینگ مهم هست و بررسی میشه یا همه 4 آیتم مهم هست و امتیاز داره ؟

برای کبک چطور ؟
    برای فدرال در هر دو زبان هر چهار مهارت رو میخوان ازتون.برای کبک فقط لیسنینگ و اسپیکینگ

سلام به همه.یه سوالی دارم.
    درسته که تو کانادا انگلیسی و فرانسه صحبت میکنن.ولی اگر فقط این دو تا زبونو بلد باشیم و تخصص دیگه ای هم نداشته باشیم با یه nativeمعمولی هیچ فرقی نداریم.به نظرتون بعد از انگلیسی زبونی غیر از فرانسه رو شروع کنم یا همون فرانسه رو بخونم؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : IELTS برای اقامت کانادا فوری!

سلام
    دوستان عزیز من به تازگی عضو این سایت شدم و سئوالی داشتم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    من رشته تحصیلیم شیمی کاربردی و میخوام مدارکمو پست کنم ولی مدرک فرانسه ندارم امکانش هست که منو به خاطر نداشتن مدرک ریجکت کنن یا برای من نقصی پرونده می زنن و فرصت میدن مدرک فرانسه بفرستم؟

Senior Member anthelion آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sadaf686 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان عزیز من به تازگی عضو این سایت شدم و سئوالی داشتم اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    من رشته تحصیلیم شیمی کاربردی و میخوام مدارکمو پست کنم ولی مدرک فرانسه ندارم امکانش هست که منو به خاطر نداشتن مدرک ریجکت کنن یا برای من نقصی پرونده می زنن و فرصت میدن مدرک فرانسه بفرستم؟
    در صورتی که مجموع امتیازات شما بدون احتساب امتیاز فرانسه به حداقل مورد نیاز جهت بازگشایی پرونده نرسه پرونده ریجکت خواهد شد. البته اگه منظور نظر شما مهاجرت به کبک باشه.
    شروع پروسه: اکتبر 2010 - CSQ: نوامبر 2012 - فایل نامبر فدرال: 12 فوریه 2013 - مدیکال: 18 فوریه 2014 - پاس ریکوئست اول می 2014 - پاس ریکوئست دوم 28 نوامبر 2014
    (رشته 6 امتیازی) -- ویزانما

Junior Member

سلام
    دوستان کسی اطلاع داره که برای مهاجرت به کبک داشتن آیلتس آکادمیک کافیه یا حتما باید نمره آیلتس جنرال داشته باشم؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineer/Software

نقل قول نوشته اصلی توسط mha62 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کسی اطلاع داره که برای مهاجرت به کبک داشتن آیلتس آکادمیک کافیه یا حتما باید نمره آیلتس جنرال داشته باشم؟
    باید آیلتس جنرال بدید.اینکه آکادمیک را قبول میکنند یا نه را شک دارم.میتوانید به مونترال یک ایمیل بزنید و این موضوع را سوال کنید.از خیلی ها آیلتس آکادمیک را قبول نکرده اند(در همان پروسه ی فدرال) ولی چند نفری را هم میشناسم که آیلتس آکادمیک آنها برای پروسه ی مهاجرت مورد قبول واقع شده است. منتها برای کبک تا الان کسی را ندیده ام که آیلتس آکادمیک ارائه کرده باشد.

Junior Member

سلام
    ممنونم از جوابتون بله من برای کبک می خوام اقدام کنم و امتیاز من بدون احتساب فرانسه 49 ولی نمیدونم این حداقل مورد نیاز برای بازگشائی پرونده هست یا نه؟

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineer/Software

نقل قول نوشته اصلی توسط sadaf686 نمایش پست ها
    سلام
    ممنونم از جوابتون بله من برای کبک می خوام اقدام کنم و امتیاز من بدون احتساب فرانسه 49 ولی نمیدونم این حداقل مورد نیاز برای بازگشائی پرونده هست یا نه؟
    آیا مدرک آیلتس دارید؟
    مطمئن هستید امتیازات خود را درست محاسبه کرده اید؟ چون اگر مجرد باشید و اقوام نزدیک در کبک نداشته باشید از همه ی فاکتورها هم امتیاز کامل بیاورید ولی هیچ مدرک زبانی نداشته باشید فکر کنم امتیازتان به حد نصاب نمیرسد
    49 امتیاز حداقل امتیاز برای گشایش پرونده است.اما اگر فرانسه نخوانید و مدرک آن را نگیرید در روز مصاحبه با مشکل مواجه شده و امتیاز انطباق پذیری به شما تعلق نخواهد گرفت.
    در هر صورت اگر واقعا امتیاز شما بدون مدرک زبان فرانسه به 49 میرسد میتوانید فایل باز کنید چون شرط افتتاح پرونده کسب 49 امتیاز است.شاید قبل از مصاحبه از شما مدرک زبان بخواهند و شاید هم بدون مدرک شما را به مصاحبه دعوت کنند

Member motahhar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MBA

نقل قول نوشته اصلی توسط esfahankavosh نمایش پست ها
    باید آیلتس جنرال بدید.اینکه آکادمیک را قبول میکنند یا نه را شک دارم.میتوانید به مونترال یک ایمیل بزنید و این موضوع را سوال کنید.از خیلی ها آیلتس آکادمیک را قبول نکرده اند(در همان پروسه ی فدرال) ولی چند نفری را هم میشناسم که آیلتس آکادمیک آنها برای پروسه ی مهاجرت مورد قبول واقع شده است. منتها برای کبک تا الان کسی را ندیده ام که آیلتس آکادمیک ارائه کرده باشد.
    سلام البته من تا حالا امتحان آیلتس ندادم . اما اینطور که من متوجه شدم برای کبک فقط listening , Speakinkg میخواهند و ظاهرا این دو قسمت در چنرال و آکادمیک مشترکه به خصوص listening خوب دیگه برای اونها چه فرقی میکنه کاراشون به ایرانیه رفته انگار تازه کسی که میتونه مثلا ۵ یا ۶ آکادمیک بیاره دیگه باطبع جنرال رو شاخشه . آدمهای عجیبی هستند.
    ارسال مدارك : 2 جولاي 2011 (11 تير 90) / دريافت مدارك : 8 جولاي 2011 (17 تير 90)
    دريافت ايمل ريفرنس: 1 سپتامبر 2011 (10 شهريور 90) / دريافت فايل نامبر: 25 اكتبر 2011 (سوم مهر 90) / رشته : 6 امتیازی