آره
تا اونجایی که من فهمیدم 3تا مورد خیلی تاثیر گذاره البته علاوه بر شانس
1.پیگیری زیاد (ایمیل و اگه کسی اونور سراغ دارین حضوری تاثیرش چند برابره )
2.شهر و دانشگاه مورد نظر(معمولا وین دیر تره که این شاید بخاطر تعدد پرونده هاست)
3.فصل درخواست و حجم پرونده
و چون من 4 مورد فوق نداشتم الان 6 ماه اندی شده![]()
ویرایش توسط mzamanian66 : August 1st, 2012 در ساعت 03:37 PM
چهار چوب نگاه ما زمینی است
اما برآیند اندیشه ما می تواند آسمانی باشد
نه دوست من.فقط و فقط شانسه و مورد 3.
من کسی رو نداشتم اونور و پیگیری هم به اون صورت نکردم.به وین ایمیل دادم که گفت به ما مربوط نیست و به گراتس دادم که اصلا جواب ندادن.جواب هم دقیقا تو همون بازه ای که سفارت گفته بود اومد.برعکسش دوست من که الان 8 ماه و خورده ای منتظره من براش اونور پیگیر بودم و مال او هم هنوز نیومده.تازه اونم از شهر گراتس که کوچیکه و معروفه به اینکه کاراش زودتر تموم میشه.
بنابراین فقط و فقط شانس و بازه زمانی.همین و بس.
ببینید هر ماه یک بار مدارک پست میشه وین.حسابش و بکنید شما اگه دیروز زمان پست مدارکتو رو برده باشید یا فرداش همین فاکتور میتونه چقدر در زمان جواب شما موثر باشه.یا گاهی که ترافیک کاری زیاده شاید مدارک رو دسته دسته پست کنند و شما حتی به پست همون ماه یا ماه بعد هم نرسید.
خلاصه تنها توصیم بهتون اینه که صبور باشید چون خوبیه اتریش به اینه که دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
سلام دوستان،
پشت زمینه عکس برای ویزا باید خاکستری باشه دیگه؟؟
منم که عینکیم باید با عینک عکس بگیرم دیگه؟
آخه رفتم عکس بگیرم، یه PDF که درباره اطلاعات عکسه رو بردم آتلیه، طرف میگفت نه، باید پشتش سفید باشه، عینک نباید داشته باشی و یه عالمه چیزای دیگه که با اطلاعات اون PDF هماهنگی نداشت!!!
ولی من بازم با عکس و پشت زمینه خاکستری عکس گرفتم
این PDF درباره عکس اینه...
راهنماییم کنید، طرف ترسوندم
فقط برو عکاسی جشنواره، هیچ جای دیگه نرو! نزدیک سفارته، خودشونم میگن اون فرمت ما رو می شناسه. خیابون مژده رو تا ته برو پایین، تقاطع نیاوران همون بقل سمت راست.
عکست به فرمتشون نخوره می فرستنت دوباره از اول وقت بگیری، شوخی هم ندارن! من اونجا تو یه ساعت سه نفر رو دیدم که به خاطر عکس فرستادنشون دوباره از او وقت بگیرن. فقط به من هیچی نگفتن! و هذا عکاسی جشنواره!!!
عکس های جشنواره رو هم پس میفرستن گاهی.کلا اینا سلیقه ای برحورد میکنن.اگه دلشون بخواد میفرستن دوباره عکس گرفته بشه اگه هم باز دلشون بخواد عکس و قبول میکنن.من این مورد رو بارها و بارها دیدم.
حتی یه بار یکی از دوستام به عکسش گیر دادن رفت تو رفع ناقصی عکس قدیمی که سری قبل بهش گیر داده بودن رو داد و ویزا هم گرفت!!!
در ضمن اگه عکس ایراد داشته باشه کلا بر نمیگردونن مدارک رو تحویل میگیرن و یه برگه رفع ناقصی میدن که تا یه تاریخی مهلت دارید ناقصی رو بر طرف کنید و صف رفع ناقصی هم چندان طویل نیست چون به همون باجه دم در که ازش شماره میگیرید باید تحویل داده بشه.
اینا رو گفتم که اگه دوستانی بهش ناقصی خورد نگران نباشن.
به کپی مدارک گیر نمیدن که چرا کمرنگ یا پر رنگه
؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)