صفحه 389 از 974 نخستنخست ... 289339379380381382383384385386387388389390391392393394395396397398399439489889 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,881 تا 3,890 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط smhz نمایش پست ها
    آخه من مدارکم رو اوایل Mayبه آنکارا فرستادم. به قول یکی از دوستان، سوتی دادم و مدارک اصلی رو هم فرستادم.
    حالا موندم که چیکار کنم؟
    به ایمیل پاس ریکوئست reply کنید و براشون شرایط رو توضیح بدید. موقع تحویل پاس هم می تونید باهاشون صحبت کنید. شاید بهتون برگردوندن...
    ویرایش توسط kamranj : August 1st, 2012 در ساعت 06:47 PM

Member
    رشته و دانشگاه
    3D Design, University of Iowa

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    به نظر نمیاد این تصادف باشه. من فکر میکنم از اتاوا بوده. اگر کامران هم میگفت که دقیقا چطوری سرچش کرده بودن. خوب بود. نمیدونم این کامنت منو میبینه بگه یا نه.
    ولی جالبه که از شما بعد از سوالا بوده. از کامران قبل از سوالا و از من هیچ سوالی نشد اصلا. (که البته در مورد من ممکنه. چون رشته من اصلا حساسیت نداره.) با اینحال اگر کامران هم بگه دقیقا با اسم و فامیل و اسم دانشگاه بوده یا نه میشه یه جورایی مطمئن شد.

با این اوصاف همه قبل ویزاشون باید یه دور از این سایته سرچ بشن توسط کانادا؟ جون من خودمم عضو این سایتم اما هنوز ندیدم کسی منو سرچ کرده باشه.
    اگه اینجوری باشه پس باید اینجوری نتیجه گیری کنم که من رد میشم؟ چون هنوز سرچ نشدمو خیلی وقته سابمیت کردم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    با این اوصاف همه قبل ویزاشون باید یه دور از این سایته سرچ بشن توسط کانادا؟ جون من خودمم عضو این سایتم اما هنوز ندیدم کسی منو سرچ کرده باشه.
    اگه اینجوری باشه پس باید اینجوری نتیجه گیری کنم که من رد میشم؟ چون هنوز سرچ نشدمو خیلی وقته سابمیت کردم؟
    دیگه هیچ دلیلی پیدا نکردی که بخوان ردت کنن؟ D: منو خیلیا که اصلن عضو نیستیم نمیدونیم که اینکارو منیکنن یا نه. به نظر من دیگه اگه بخواییم اینقدر وارد جزییات بشیم هزار تا چیز واسه نگرانی پیدا میشه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Petroleum Eng, Alberta

امروز من به سفارت میل زدم اینم جوابش
    Please wait to hear from us. Once we will be ready for the next steps, we will contact you.

بعد 7 ماه باز میگه صبر کنین

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

همین که بهت جواب دادن خیلی عالیه

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi1368 نمایش پست ها
    امروز من به سفارت میل زدم اینم جوابش
    Please wait to hear from us. Once we will be ready for the next steps, we will contact you.

بعد 7 ماه باز میگه صبر کنین

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

نقل قول نوشته اصلی توسط sogol نمایش پست ها
    این نتیجه گیری که اساسا نمیتونه درست باشه. من هم سرچ نشدم ولی رد نشدم.
    شاید مثلا کسانی که اطلاعات توی پرتال خودشون ازشون کم دارن اینطوری سرچ میکنن. یا یه همچین چیزی.
    خلاصه این دلیلی نشه واسه نگرانی. اینا همش حدس و گمانه
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

من هم امروز عسک کوئزشن شدم. ردیف 264. بعد از 35 روز که تا اینجا خبر خوبیه!! یه قسمت از سوالاشون رو متوجه نشدم . از دوستان کسی اگه تجربه ای داره خوشحال میشم کمکم کنن.

Dear Applicant/s

We are writing regarding your visa application/s to Canada. In order for us to be able to finalise your application/s, we kindly request that you provide the following information/documentation by e-mail:

1. What is the intended field of study and what, specifically, do you plan to research?
    2. Who is your research supervisor in Canada?
    3. Is this for a thesis; if so, what will be the title?
    4. What is the intended use of the information gathered?
    5. Who is the intended audience (with whom will you be sharing the information)?
    6. How will you be using this information upon return to Iran?

7. Who is funding this trip and research?
    Additionally, please provide us with a full CV including the details of your previous university-level academic history, including name of schools, fields of study, past publications, and research supervisors, and the details of all employment history.

Please note that you are kindly requested to submit the above LATEST BY 8 August 2012.

Please note that your application could NOT be further processed before the receipt of the above information/documentation.

Please send your response as a REPLY to this e-mail. Please DO NOT change the subject line of this e-mail when you are replying. Failure to do so may cause delays in processing times.

NB: Failure to comply with this request within the delay allocated will result in an automatic refusal of your application.

Thank you for your cooperation.

Kind regards

Immigration Section | Section de visa

Embassy of Canada | Ambassade du Canada
    Cinnah Caddesi 58, 06690, Çankaya, Ankara
    Government of Canada | Gouvernement du Canada

بچه ها سایت آکادمیا همین academia.edu هستش؟

همین که ثبت نام کنیم کافیه که سرچ های انجام شده رو ردیابی کنن و یا ایمیل اطلاع بدن؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

سلام دوستان،
    به نظر من، اینکه سفارت افراد رو داخل سایت هایی مثل آکادمیا جست و جو میکنه یکم ساده انگاریه. آخه سکیوریتی چک یه کشور اینقدر میتونه ضعیف باشه که بخواد از این منابع استفاده کنه و بدونه که طرف متوجه میشه؟!
    ممکنه سفارت به پایگاه داده تمامی این منابع دسترسی داشته باشه اما فکر کنم طوری استفاده میکنه که طرف متوجه نشه!! البته این نظر منه.

Member
    رشته و دانشگاه
    مکانیک در حرارت و سیالات، University of Alberta

من یک سوال داشتم
    با توجه به اینکه من رزومه و تمام این سوالای رو که می پرسن هم تو استادی پلن و هم تو رزومه شرح دادم امکان داره بازم این سوالا رو از من بپرسن؟(سوپروایزر،هدف از تحقیق،...)