!Austria , I'm here
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "استفاده کنید***
اره اصلا انقدر سخت نبود که بخاطر عکس بگن برو وقت بگیر ....
من یادمه عکس منو داد به همکارش و پرسید این خوبه؟ همکار اونهم با سر تایید کرد مشکل نداره!!!اما باجه کناری براحتی بهش گفت عکست باید عوض بشه....
ملا روی عکس حساس هستند....
کاری نداره دوستان فقط پیش یک عکاس حرفه ای برید اصلا همین که بگید واسه پاسپورت یا ویزا هست خودش میدونه چکار کنه!!!!فوق فوقش اون فایل که در ادرس پایین هم قرار داده شده رو ببرید عکاسی....
متاسفانه بیشتر انرژی که یه دانشجو باید بزاره برا بعد از رفتن کلا قبل از رفتن تخلیه میشه :
بهر حال الان تو وبسایت سفارت دیدم وضعیت توضیحات بهتر شده و کلیه مراحل رو توضیح داده از نوع عکس بگبر تا طرز پر کردن فرم به زبان فارسی....
به ادرس زیر بروید:
http://www.bmeia.gv.at/pe/botschaft/...timmungen.html
!Austria , I'm here
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "استفاده کنید***
ممنون از دوستاني كه جواب دادن
همچنين دوستاني كه كاملا تجربيات اين جا مي ذارن
بچه ها بیمه مهمه که چی باشه؟ من بیمه ی ایران گرفتم از نمایندگیش ایرادی داره از جلوی سفارت نگرفتم ؟
دوستان تاييد يه سري مدارك از جمله ريز نمرات و مدرك تحصيلي ترجمه شده ، توي سفارت وقت گرفتن لازم داره؟ يعني من ميخوام اين مدارك رو فقط بهشون بدم كه برام تاييد كنن كه داشته باشم. با توجه به قوانين جديد سفارت ميگم. ميخوام بدونم بايد وقت بگيرم ببرم تحويل بدم؟ و اينكه چند روزه تايد ميكنن و
اماده ميشه براي تحويل دادن؟
نه وقت نمی خواد.من 3 هفته پیش بردم.
اسم تونو می گین صداتون مد کنن
از 8:30 تا 12
برای عکس ویزا به ریش(پرفسوری دی)گیر میدن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)