نوشته اصلی توسط
reza82
من نمیخوام استاد اخلاق بشم, یا بالای منبر برم, اما این کار شما از نظر اخلاقی و آکادمیک درست نیست. بعدا میتونه برای بچه های دیگه تو سالهای آینده مشکل ایجاد کنه. میگم که, نمیخوام نصیحت کنم چون به من ربطی نداره و زندگی خودتونه. اما توصیه میکنم که حتما با دانشگاه اول در مکاتبه باشین و بگین که نمیاین. منتظرشون نذارین. مخصوصا اگه بهشون واسه اومدن اوکی دادین که واقعا مشکل زاس. شما عملا جای یه نفر دیگه رو گرفتین, و الآن برای استاد خیلی دیره که یه دانشجوی جدید پیدا کنه. (البته فرض من بر اینه که هنوز بهش نگفتین, اگه گفتین که هیچی اصلا, مشکلی نیست). توی کانادا حرف سَنده. اینو برای آینده تون تو کانادا از من قبول کنین.
به هر حال, اما وقتی که وارد خاک سرد کانادا شدین, افسر مهاجرت نامه ی ارسالی از سفارت و مدارک پذیرش شما رو میبینه و بر اساس اون استادی پرمیت صادر میکنه. طبیعتا اگه نامه ی ادمیشن دانشگاه دیگه ای رو نشون بدین برای اون دانشگاه جدیده استادی پرمیت رو صادر میکنه و بعید میدونم گیر بده یا سؤالی بپرسه. اگرم پرسید میگین که بعد از فرستادن مدارک این ادمیشن جدید رو گرفتین و با دانشگاه اول در ارتباط بودین. مساله ی مهم اینه که شما فقط حق تحصیل تو دانشگاهی رو دارین که استادی پرمیتتون براش صادر شده, استادی پرمیت هم توی کانادا صادر میشه, نه تو آنکارا.
شرمنده اگه تو مسائل شخصی دخالت کردم, سعی کردم تا حد امکان حالت نصیحت یا دخالت نگیره, اما مساله ی "خیلی خیلی" مهمیه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)