دوستان عزیز
لطفا به تذکرات داده شده توسط مدیران انجمن توجه کنید و از ارسال مطالب بی ارتباط به موضوع تاپیک " تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا" جدا خودداری کنید.
متاسفانه در هفته های اخیر تعداد ارسال های بی ارتباط و تخلفات آگاهانه از مقررات فروم بسیار زیاد شده، تقاضا دارم دراین شرایط سخت با حفظ آرامش خود به حفط نظم انجمن کمک کنید.
تمامی پست های نامرتبط و فاقد اطلاعات مفید اخیر حذف و یا منتقل شدند.
با تشکر از همکاری شما
مدیریت انجمن کانادا
Do not be afraid of tomorrow; for God is already there
سلام. منم ساعت ١:١٥ پاس ريكوست شدم.
مداركم ١٨مي به سفارت رسيده.
٢ نوبت ازم سوال شد. يه بار ١٨ جولاي يه سري سوال خفن امنيتي ازم پرسيدن از جمله اينكه توو كدوم جنگ ها شركت داشتي !!! اخه من يه سوتي دادم توو فرم schedule 1 يه سوال رو Yes زدم.
يه نوبت ديگه هم هفته قبل همون سوالاي معمولي رو پرسيدن ازم.
Difficult takes a day, impossible takes a week
سلام خدمت دوستای گل اپلای ابرود
منم pass request شدم. ایمیل ساعت 1:10 امروز اومد. برای همتون آرزوی موفقیت دارم.
ویرایش توسط metallcross : August 3rd, 2012 در ساعت 03:09 PM
سلام دوستان
من دیروز از انکارا برگشتم.
با اینکه سفارت گفته از ساعت 8:30 شروع به پذیرش مردم میکنه ما که ساعت 8:20 رسیدیم نفر 126 بودیموساعت 12 موفق شدیم مدارک رو تحویل بدیم .
با اینکه تعداد زیاد بود و 99% ایرانی بودن(به جز یکی دو تا ترک و اذربایجانی) همه رو همون روز پذیرفتن.
من پرسیدم و گفتن ما هیچ مدرکی رو پس نمیدیم ...دیگه نمی دونم اگه از دوستان کسی مدارکشو کرفته چطور این کار رو کرده.
سوالات دیگه رو زیاد جدی جواب نمی دن چون اون گسی که اونجا نشسته انچنان کاره ای نیست .
فقط گفتن که ما هنوز داریم روی پرونده هایی که از ایران اومده کار میکنیم و خیلییی شلوغه.
اگه کسی سوالی داشت در مورد سفر و هتل و اینا....بپرسه خوشحال می شم کمک کنم.
سلام دوستان عزیز،
منم خداروشکر پاس ریکوست شدم. ساعت 12:45 ایمیل اومد.
من تو جدول نیستم:
تاریخ سابمیت: May 8 ،
و در تاریخ July 17 ازم سوال پرسیدن.
عمران PhD، مشکل الان مدارک اصلی امه که فرستادم آنکارا، خیلی نگرانم، میترسم پس ندن! دانشنامه رو چیکار کنم؟!
ان شا ا... ویزای همه بزودی اکی شه و به درسا به موقع برسین. از همه ممنونم.
ویرایش توسط smhz : August 3rd, 2012 در ساعت 02:47 PM
...و سر انجام از آن پرهیزگاران است: ...والعاقبه للمتقین
منم امروز پاس ریکوئست شدممممممممممم البته دوباره![]()
ویرایش توسط shibaak : August 3rd, 2012 در ساعت 03:19 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)