صفحه 406 از 974 نخستنخست ... 306356396397398399400401402403404405406407408409410411412413414415416456506906 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,051 تا 4,060 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Editor
    varesh90 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط ksarak77 نمایش پست ها
    یه سوال داشتم، این دو تا فرم Letter of Authorisation و Collection Form که گفتین, اتچ شده یا جزو متن ایمیل هست و این فرم ها عمومیت داره یا با شماره یا اسم به هر فرد مربوط می شه؟ امکانش هست نمونشو بذارید؟
    این فرم عمومیت داره، یعنی همونطور که فرمودید اسم هر فرد یا شماره پرونده توش نوشته نشده و البته موقع پر کردن، باید نوشته بشه. این فرم تو متن ایمیل اومده و به صورت جداگانه اتچ نشده. من فرم رو تو یک فایل word ضمیمه همین پست کرده ام. ایشالا هفته آینده تعداد زیادی از دوستان این فرم رو دریافت می کنند
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط ksarak77 نمایش پست ها
    تبریک می گم (:
    یه سوال داشتم، این دو تا فرم Letter of Authorisation و Collection Form که گفتین, اتچ شده یا جزو متن ایمیل هست و این فرم ها عمومیت داره یا با شماره یا اسم به هر فرد مربوط می شه؟ امکانش هست نمونشو بذارید؟
    خیلی ممنون.در متن ایمیل اومده و اتچ نشده، و این فرم عمومیت داره، هیچ اسم و فامیلی هم نداره. و فرمم دقیقا همونیه که دوستمون لطف کردن در پست بالا گذاشتن.

Member Mana_R آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - امیرکبیر

درود،
    دوستان من به پرسشهای سفارت در حد یک جمله پاسخ دادم. مشکلی نداره!
    به ویژه در مورد پرسش آخر عنوان پایان نامه ارشدمو نوشتم و در مورد دکترا توضیح دادم که بعدا و با کمک استادم معلوم میشه! به نظر شما خوبه! ممنون میشم راهنمایی کنید.

1. CV
    2. Past publications
    3. Intended field of study
    4. Supervisor in Iran and Canada
    5. Intended research if applicable
    6. Thesis

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

سلام
    به نظر من که اشکالی نداره. منم تمام پاسخ ها رو مختصر و مفید نوشتم (در حد نیم خط یا یک و نیم خط)
    موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mana_R نمایش پست ها
    درود،
    دوستان من به پرسشهای سفارت در حد یک جمله پاسخ دادم. مشکلی نداره!
    به ویژه در مورد پرسش آخر عنوان پایان نامه ارشدمو نوشتم و در مورد دکترا توضیح دادم که بعدا و با کمک استادم معلوم میشه! به نظر شما خوبه! ممنون میشم راهنمایی کنید.

1. CV
    2. Past publications
    3. Intended field of study
    4. Supervisor in Iran and Canada
    5. Intended research if applicable
    6. Thesis

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

نقل قول نوشته اصلی توسط sabioli نمایش پست ها
    خیلی ممنون.در متن ایمیل اومده و اتچ نشده، و این فرم عمومیت داره، هیچ اسم و فامیلی هم نداره. و فرمم دقیقا همونیه که دوستمون لطف کردن در پست بالا گذاشتن.
    این Collection Form دقیقا چیه؟ لیست ویزا هایی هست که قراره توسط شما از سفارت گرفته بشه؟

پ.ن په شنبه ها و یک شنبه ها آرومه D:
    I Live and Love in God's peculiar light

Junior Member

من و همسرم با هم برای ویزا مدارک فرستادیم و بعد از سه ماه دقیقا به خاطر اینکه با هم می خواستیم بریم گفتند برای ما ثابت نشده که شما بعد از تحصیل می خواهین برگردین و تازه به فاصله زمانی 10 ساله از مدرک تحصیلی قبلی هم گیر دادند مگه اینها می تونند به فاصله زمانی گیر بدند دانشگاه قبول کرده دیگه!!! تازه در این فاصله مدارک قوی در خصوص اشتغال به کار هم گذاشته بودیم همه چی مون قوی بود آیا دوباره می تونیم تک نفری اقدام کنیم یا باز هم رد می کنند؟ خیلی بی انصافیه با هزار تا بدبختی پذیرش گرفتم دانشگاه رو راضی کردم اینها گیر می دند!!!! دوستان کسی اطلاع دقیق نداره که آیا به صورت تک نفری بازهم رد می کنند یا نه؟ چون خیلی زوره که باز هم هزینه کنم و جواب رد بگیرم تا الانشم کلی هزینه شده!! چه بدبختی هستیم ما جهان سومی ها!!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedoo نمایش پست ها
    من و همسرم با هم برای ویزا مدارک فرستادیم و بعد از سه ماه دقیقا به خاطر اینکه با هم می خواستیم بریم گفتند برای ما ثابت نشده که شما بعد از تحصیل می خواهین برگردین و تازه به فاصله زمانی 10 ساله از مدرک تحصیلی قبلی هم گیر دادند مگه اینها می تونند به فاصله زمانی گیر بدند دانشگاه قبول کرده دیگه!!! تازه در این فاصله مدارک قوی در خصوص اشتغال به کار هم گذاشته بودیم همه چی مون قوی بود آیا دوباره می تونیم تک نفری اقدام کنیم یا باز هم رد می کنند؟ خیلی بی انصافیه با هزار تا بدبختی پذیرش گرفتم دانشگاه رو راضی کردم اینها گیر می دند!!!! دوستان کسی اطلاع دقیق نداره که آیا به صورت تک نفری بازهم رد می کنند یا نه؟ چون خیلی زوره که باز هم هزینه کنم و جواب رد بگیرم تا الانشم کلی هزینه شده!! چه بدبختی هستیم ما جهان سومی ها!!
    شما هر دوتا پذیرش داشتید؟
    سفارت از شما سوال نپرسیده بود؟ doc request یا request for additional info نشده بودید؟

Senior Member vahideabdolazi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    iut

بچه ها واسه پیک آپ باید بیمه مسافرتی برد؟ چند ماهه؟ چه قیمت می شه؟
    هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
    از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
    توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط shabnam12 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من دیروز از انکارا برگشتم.
    با اینکه سفارت گفته از ساعت 8:30 شروع به پذیرش مردم میکنه ما که ساعت 8:20 رسیدیم نفر 126 بودیم وساعت 12 موفق شدیم مدارک رو تحویل بدیم .

با اینکه تعداد زیاد بود و 99% ایرانی بودن(به جز یکی دو تا ترک و اذربایجانی) همه رو همون روز پذیرفتن.
    من پرسیدم و گفتن ما هیچ مدرکی رو پس نمیدیم ...دیگه نمی دونم اگه از دوستان کسی مدارکشو کرفته چطور این کار رو کرده.
    سوالات دیگه رو زیاد جدی جواب نمی دن چون اون گسی که اونجا نشسته انچنان کاره ای نیست .
    فقط گفتن که ما هنوز داریم روی پرونده هایی که از ایران اومده کار میکنیم و خیلییی شلوغه.
    اگه کسی سوالی داشت در مورد سفر و هتل و اینا....بپرسه خوشحال می شم کمک کنم.
    خيلي تبريك ميگم دوست عزيز
    يه سوال داشتم، شما مگه هموني نبوديد كه براي همسرتون ويزا نداده بودند؟ ايشون هم پاس ريكوئست شدن به سلامتي؟

Junior Member

با سلام به همه دوستان.
    آیا کسی می دونه که اگر ویزا برای پاییز گرفته باشیم و به دلایلی بخواهیم زمستان بریم کانادا مشکلی برای ویزا یا صدور مجوز تحصیلی در فرودگاه کانادا پیش میاد یا خیر؟
    اگر کسی می تونه راهنمایی کنه.
    اگر مشکلس هست ، باید چکار کرد؟