دوستان عزیز سلام.
متاسفانه پرونده من به دلیل نقص مدارک برگشت خورده. حالا می خوام دوباره بفرستم ولی مسلما به پاییز نمیرسم.
حالا سوالم اینه که آیا با همین نامه پذیرش Fall تقاضای جدید را بفرستم یا باید نامه پذیرش جدیدی برای Winter بگیرم؟
از دپارتمان دانشگاه خواستم نامه ی defer برام صادر کنه، آیا همون نامه کافیه که بزارم روی تقاضای جدیدم یا باید نامه پذیرش هم عوض بشه؟
دوستان اگر کسی میدونه زودتر من را از نگرانی در بیاره.
saharoaf جان متاسفم بخاطر برگشت مدارکتون
از شما سوالات رو هم پرسیده بودن؟ کی مدارک رو فرستاده بودید؟
شما ایمیل جدید زدین یا در ادامه ایمیلی که سوالا اومده بود زدین؟ باز خوبه یه جوابی دادن
منم اگه تا 12 ام اینا نیاد ویزام بلیطمو باید پس بدم. فکو فامیلم اونجا به خاطر اینکه بیان پیشم اولش معطل منن حتی یکشون به خاطر من یه سفره مهمش بهم خورد ولی هیچ خبری نیس. فقط سفارت میخواد برنامه همه رو خراب کنه..
خب به نظر میاد سفارت امروزم گرفت خوابید...!! مثل کوالاست این سفارت. هفته ای یه بار از هایبرنیت در میاد دیگه شانس کی باشه بهش پاس ریکوئست بخوره.
بچه ها این فکس و ایمیلا چیه تو این 2 تا آدرس؟ من میخوام فکس بزنم اما 2 تا شماره فکس هست و یه ایمیلی که من ندیده بودم قبلا.
توی این آدرس ایناست:
Tel.: +90 (312) 409 27 00
Fax: +90 (312) 409 27 12
E-mail: ankra@international.gc.ca
Fax: +90 (312) 409 27 14 (Visa and Immigration)
E-mail: ankara-visa@international.gc.ca (Visa and Immigration)
توی این آدرس ایناست:
Tel.: +90 (312) 409 27 00
Fax: +90 (312) 409 27 14
E-mail: re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
اینا چه فرقی داره؟ اون ایمیل ankara-visa@international.gc.ca چیه؟ مگه ادرس آنکارا قبلا ankara-im-enquiry@international.gc.ca نبود؟
همه ايميلهاي سفارت براي من(از مدرك ريكوئست و پاس ريكوئست) از اين آدرس اومد:
re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
I Live and Love in God's peculiar light
علاقه مندی ها (Bookmarks)