صفحه 414 از 974 نخستنخست ... 314364404405406407408409410411412413414415416417418419420421422423424464514914 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,131 تا 4,140 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط vigitemon نمایش پست ها
    دوستانی که پاس ریکوئست می شید لطفا ساعتی که سفارت ایمیل داده رو هم بنویسید تا بهتر بدونیم چه مواقعی ایمیل می دهند.
    من ساعت 11 اومد برام

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوستان عزیز سلام.
    متاسفانه پرونده من به دلیل نقص مدارک برگشت خورده. حالا می خوام دوباره بفرستم ولی مسلما به پاییز نمیرسم.
    حالا سوالم اینه که آیا با همین نامه پذیرش Fall تقاضای جدید را بفرستم یا باید نامه پذیرش جدیدی برای Winter بگیرم؟
    از دپارتمان دانشگاه خواستم نامه ی defer برام صادر کنه، آیا همون نامه کافیه که بزارم روی تقاضای جدیدم یا باید نامه پذیرش هم عوض بشه؟
    دوستان اگر کسی میدونه زودتر من را از نگرانی در بیاره.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saharoaf نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام.
    متاسفانه پرونده من به دلیل نقص مدارک برگشت خورده. حالا می خوام دوباره بفرستم ولی مسلما به پاییز نمیرسم.
    حالا سوالم اینه که آیا با همین نامه پذیرش Fall تقاضای جدید را بفرستم یا باید نامه پذیرش جدیدی برای Winter بگیرم؟
    از دپارتمان دانشگاه خواستم نامه ی defer برام صادر کنه، آیا همون نامه کافیه که بزارم روی تقاضای جدیدم یا باید نامه پذیرش هم عوض بشه؟
    متاسفم. انشالا که دفعه دیگه جواب میگیرید.
    اصل یا کپی نامه پذیرش و دیفر رو هر دو رو بذارین رو مدارکتونو بفرستید. اگر اصلا رو ندارین با کپی هم میتونین اقدام کنین. بگین براتون اسکنشو بفرستن و شما همونو پرینت بگیرید و باهاش اقدام کنید.

saharoaf جان متاسفم بخاطر برگشت مدارکتون
    از شما سوالات رو هم پرسیده بودن؟ کی مدارک رو فرستاده بودید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Pedarbozorg نمایش پست ها
    ما هم شرایطمون مثل شرایط شماست.
    یه ای میل زدیم به سفارت. (یه تیر توی تاریکی) گفتیم آقا جان! (با همین لحن) این چه وضعشه. ما فلان تاریخ مدارکمونو فرستادیم برا شما. ترممون هم اول سپتامبر شروع می شه. بلیطمونم که فلان تاریخه و زمانی تا پروازمون نمونده. پس برامون مهمه که بدونیم وضعیت پرونده مون چطوریاس. به ما یه خبری بدین.
    فرداش جواب دادن که متاسفانه تا زمانی که سکوریتی چک جوابش نیاد ما نمی دونیم کی ویزا آماده می شه!
    به نظرم حتمنه حتمن باهاشون مکاتبه کنید. ای میل فکس نامه دستی. هر چیزی. وقتی ای میل ما را جواب دادند خب جواب شمام می دن دیگه.
    شما ایمیل جدید زدین یا در ادامه ایمیلی که سوالا اومده بود زدین؟ باز خوبه یه جوابی دادن
    منم اگه تا 12 ام اینا نیاد ویزام بلیطمو باید پس بدم. فکو فامیلم اونجا به خاطر اینکه بیان پیشم اولش معطل منن حتی یکشون به خاطر من یه سفره مهمش بهم خورد ولی هیچ خبری نیس. فقط سفارت میخواد برنامه همه رو خراب کنه ..

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    شما ایمیل جدید زدین یا در ادامه ایمیلی که سوالا اومده بود زدین؟ باز خوبه یه جوابی دادن
    منم اگه تا 12 ام اینا نیاد ویزام بلیطمو باید پس بدم. فکو فامیلم اونجا به خاطر اینکه بیان پیشم اولش معطل منن حتی یکشون به خاطر من یه سفره مهمش بهم خورد ولی هیچ خبری نیس. فقط سفارت میخواد برنامه همه رو خراب کنه ..
    ای میل جدید زدم.
    امیدوارم همه توی این هفته عاقبت بخیر بشیم

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

خب به نظر میاد سفارت امروزم گرفت خوابید...!! مثل کوالاست این سفارت. هفته ای یه بار از هایبرنیت در میاد دیگه شانس کی باشه بهش پاس ریکوئست بخوره.
    بچه ها این فکس و ایمیلا چیه تو این 2 تا آدرس؟ من میخوام فکس بزنم اما 2 تا شماره فکس هست و یه ایمیلی که من ندیده بودم قبلا.
    توی این آدرس ایناست:
    Tel.: +90 (312) 409 27 00
    Fax: +90 (312) 409 27 12
    E-mail: ankra@international.gc.ca

Fax: +90 (312) 409 27 14 (Visa and Immigration)
    E-mail: ankara-visa@international.gc.ca (Visa and Immigration)

توی این آدرس ایناست:
    Fax: +90 (312) 409 27 14
    E-mail: re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca

اینا چه فرقی داره؟ اون ایمیل
    ankara-visa@international.gc.ca چیه؟ مگه ادرس آنکارا قبلا ankara-im-enquiry@international.gc.ca نبود؟

همه ايميلهاي سفارت براي من(از مدرك ريكوئست و پاس ريكوئست) از اين آدرس اومد:
    re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

نقل قول نوشته اصلی توسط saharoaf نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام.
    دوست عزیز
    متاسفم، هر چی خیره پیش میاد و نگران نباشید (می دونم که کلی سخته...)
    حتما نامه ادمیشن جدید رو هم بفرستید، همینطور که اشاره کردن اگه کپی هم باشه اشکال نداره.
    I Live and Love in God's peculiar light

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    خب به نظر میاد سفارت امروزم گرفت خوابید...!! مثل کوالاست این سفارت. هفته ای یه بار از هایبرنیت در میاد دیگه شانس کی باشه بهش پاس ریکوئست بخوره.
    بچه ها این فکس و ایمیلا چیه تو این 2 تا آدرس؟ من میخوام فکس بزنم اما 2 تا شماره فکس هست و یه ایمیلی که من ندیده بودم قبلا.
    توی این آدرس ایناست:
    Fax: +90 (312) 409 27 12
    E-mail: ankra@international.gc.ca

Fax: +90 (312) 409 27 14 (Visa and Immigration)
    E-mail: ankara-visa@international.gc.ca (Visa and Immigration)

توی این آدرس ایناست:
    Fax: +90 (312) 409 27 14
    E-mail: re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca

اینا چه فرقی داره؟ اون ایمیل
    ankara-visa@international.gc.ca چیه؟ مگه ادرس آنکارا قبلا ankara-im-enquiry@international.gc.ca نبود؟
    من پیشنهاد می کنم به هر دو ایمیل و هر دو فاکس بفرستید
    ضرر نداره که
    I Live and Love in God's peculiar light