صفحه 418 از 974 نخستنخست ... 318368408409410411412413414415416417418419420421422423424425426427428468518918 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,171 تا 4,180 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط elia_mrp نمایش پست ها
    دوستان یه سوال intended research یعنی در آینده می خوای چیکار کنی یا اینکه قبلا چیکار کردی؟؟

من 26 جون فرستاده بودم امروز سوالارو پرسید ازم و من فرم BS رو واسشون یادم رفته بود تو مدارکم بفرستم به نظرتون اونم اسکن کنم با جواب سوالا بفرستم؟؟
    یعنی تحقیقی که قصد دارید در آینده انجام بدید
    اگر در مورد بی اس چیزی پرسیده اونم اتچ کنید

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    الان به دوتاش ایمیل فرستادم. واسه ankara ایمیل Failure Notice گرفتم. یعنی همون Ankra درسته.
    هرچند که واسه ankra ایمیل تاییدیه دریافت نکردم. ولی واسه اون ایمیل قبلیشون im-enquiry ایمیل تاییدیه گرفتم.
    با سلام میگم این داستان تاییدیه چیه؟ از من سوال پرسیدن من هم reply کردم ولی تاییدیه چیزی برام نیومد باید میومد ؟ برای همه اومده؟

Junior Member

نه منم که پاسخ دادم تاییدیه نیومد
    به همون ایمیل reply کردم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    به نظر اگه نگفتن چیزی یعنی ایرادی نداشته و فقط سوالا رو جواب بدین. intended research همونه که میخواین در آینده انجام بدین. در مورد سوالا میتونین با استادتون تو کانادا مشورت کنین.
    چیزی نگفته ولی میترسم به خاطر financial ردم بکنه من فول فاندم واسه مستر دارم میرم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mh_naeeni نمایش پست ها
    با سلام میگم این داستان تاییدیه چیه؟ از من سوال پرسیدن من هم reply کردم ولی تاییدیه چیزی برام نیومد باید میومد ؟ برای همه اومده؟
    منم چیزی نگرفتم. بچه ها اگه الان دارن از بچه های که اوایل july فرستادن سوال میکنن پس سرعتشون زیاد شده چون خیلی از ماها که دو ماه قبل اونا فرستادیم تقریبا دو سه هفته پیش برامون سوالا اومد. امیدوارم تو این هفته تکلیف خیلیا معلوم بشه وگرنه باید دسته جمعی دیفر کینم D:

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrs نمایش پست ها
    منم چیزی نگرفتم. بچه ها اگه الان دارن از بچه های که اوایل july فرستادن سوال میکنن پس سرعتشون زیاد شده چون خیلی از ماها که دو ماه قبل اونا فرستادیم تقریبا دو سه هفته پیش برامون سوالا اومد. امیدوارم تو این هفته تکلیف خیلیا معلوم بشه وگرنه باید دسته جمعی دیفر کینم D:
    سلام
    معمولا چقدر بعد از سوال پرسیدن پاس ریکوئست میشن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط alef1 نمایش پست ها
    سلام
    معمولا چقدر بعد از سوال پرسیدن پاس ریکوئست میشن؟
    میانگین 20 روز ولی خدا کنه الانا که نزدیک sep شدیم کمتر بشه زمانش.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saharoaf نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام. متاسفانه پرونده من به دلیل نقص مدارک برگشت خورده. حالا می خوام دوباره بفرستم ولی مسلما به پاییز نمیرسم. حالا سوالم اینه که آیا با همین نامه پذیرش Fall تقاضای جدید را بفرستم یا باید نامه پذیرش جدیدی برای Winter بگیرم؟ از دپارتمان دانشگاه خواستم نامه ی defer برام صادر کنه، آیا همون نامه کافیه که بزارم روی تقاضای جدیدم یا باید نامه پذیرش هم عوض بشه؟ دوستان اگر کسی میدونه زودتر من را از نگرانی در بیاره.
    سلام دوست عزیز می تونم بپرسم شما چه مدارکی را نگذاشته بودید که نقص مدرک خوردید. در مورد سوالتونم حتما با نامه دیفر اقدام کنید اسکنش هم کافیه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mh_naeeni نمایش پست ها
    سفارت با دو ایمیل با متقاضیان در تماس هست. یکی با ankara-im-enquiry@international.gc.ca یکی هم با re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    از کسانی که سوال شده، حتما باید reply کنند. و این باعث میشه که به ایمیل آدرس سفارت بره که اولش re هست.
    ولی درحالت معمولی که ایمیل میفرستیم، به اون ایمیل که اولش re هست نباید بفرستیم. و اون ایمیل که اولش re نداره، در جواب یه ایمیل تاییدیه میاد. واسه اون ایمیل که شما فرستادی و اولش re داره، تاییدیه نمیاد.
    همین که ایمیلی با عنوان failure notice دریافت نکردی، بدون که به دستشون رسیده.
    تا اونجا که میشه هم سعی کنید ایمیلتون attach file نداشته باشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    سفارت با دو ایمیل با متقاضیان در تماس هست. یکی با ankara-im-enquiry@international.gc.ca یکی هم با re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    از کسانی که سوال شده، حتما باید reply کنند. و این باعث میشه که به ایمیل آدرس سفارت بره که اولش re هست.
    ولی درحالت معمولی که ایمیل میفرستیم، به اون ایمیل که اولش re هست نباید بفرستیم. و اون ایمیل که اولش re نداره، در جواب یه ایمیل تاییدیه میاد. واسه اون ایمیل که شما فرستادی و اولش re داره، تاییدیه نمیاد.
    همین که ایمیلی با عنوان failure notice دریافت نکردی، بدون که به دستشون رسیده.
    تا اونجا که میشه هم سعی کنید ایمیلتون attach file نداشته باشه.
    دوست عزیز چرا می‌گید attach نداشته باشه، من سوال‌ها را هم در یک فایل جداگانه جواب دادم و pdf کردمش و attach کردم به ایمیل. اگه مشکلی داره دوباره بفرستم؟