صفحه 123 از 449 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133173223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 4484

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس آنکارا

ممنون که ما رو در جریان گذاشتی. موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط astloom نمایش پست ها
    سلام دوست ان من آنكارا هستم و صبح ساعت ٩ سفارت بودم يه ١٠ نفري تو صف بودن ولي خيلي سريع رفتم تو و پاسپورتامو دام و گفتند فردا ساعت ٢ بيا بگير به أميد خبر خوب براي همه

Senior Member

دوستان عزیز ضمن سلام به همگی میخواستم یک نکته ای و پیشنهادی رو عرض کنم
    وضعیتی که برای خیلی ازبچه های این تاپیک اتفاق افتاد خیلی ناگوار بود و متاسفانه خیلی انگیزه ها رو کاهش داد اما در هر صورت چاره ای جز ادامه دادن نیست. الان همه ویزا آفیسها برای بچه های 38 تائی فعال هستند و دارند مدیکال می دهند حتی خیلی ها در همین تاریخ ما تحت شرایطی مدیکال و حتی پاس ریکوئست شدند که خبرهای خیلی خوبی برای بچه های 38تائی است هر چند ما هم کسانی مثل عادله عزیز داریم که بعد از مدیکالش هنوز برایش هیچ خبری نشده است یا پیرسان عزیز که خیلی قدیمی تر است. رسیدگی به وضعیت این دوستان قدیمی تر میتونه نوید بخش رسیدگی به پرونده های ما هم باشه.
    شخصا برای دوستان خوبم که اینجا فعال بودند و متاسفانه نمیدونم که پیگیریشون به کجا رسیده است از صمیم قلب میخواهم که هر تغییری که براشون اتفاق میفته زندگیشون رو به یک مسیر مثبتی ببره که دوست دارند اما در هر صورت برای دوستانی که این پروسس شده اند شاید بد نباشه که وضعیت رو بسنجند و بتونیم اطلاعاتمون رو تقسیم کنیم. به عنوان مثال در حال حاضر بچه های 29 تائی آنکارا بخضوض 500 که در شرایط ما هستند تصمیم دارند مکاتباتی رو انجام دهند و پیگیری نمایند. شاید نیاز باشد که دوستان که چند سال هم صبر نموده اند کم کم مواردی مثل بررسی کیپس و یا یافتن راهی برای مکاتبه با ویزا آفیس و همینطور نوعی همکاری با سایر بچه های فدرال در آنکارا را بررسی نمایند. جهت اطلاع دوستان این ویزا آفیس در رابطه با بچه های کبک بیشتر فعالیت داشته است.

در نهایت منظور این نیست که ما بخواهیم و انتظار داشته باشم سریعا کارمون انجام بشه بلکه ضمن داشتن محیطی شاد مطمئن شویم که همه چیز در یک مسیر صحیح و درست دارد انجام میشود و عدالت هم در مورد ما در مقایسه با سایرویزا افیسهای دنیا رعایت می گردد. امیدوار بودن انتظار زیادی نیست.
    برای شروع من سه تاپیک ماه آوریل و می و جون 2010 در ویزا کانادا رو که خیلی از بچه های ما رو پوشش میدهد و حاوی اطلاعات خوبی از سایر اقدام کننده ها در سایر ویزا آفیسها هست را به آدرس ذیل معرفی میکنم. امیدوارم که دوستان اگر توضیحاتی و یا پیشنهاداتی داشتند حتما بیان نمایند.

April :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...8471.7500.html
    May :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...-t40510.0.html
    June :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...3317.6150.html

سلام
    چند نفر انجا كار مي كنند شما مي تونيد باهاشون صحبت كنيد و سوال كنيد

موفق و شاد باشيد

سلام دوست ان من آنكارا هستم و صبح ساعت ٩ سفارت بودم يه ١٠ نفري تو صف بودن ولي خيلي سريع رفتم تو و پاسپورتامو دام و گفتند فردا ساعت ٢ بيا بگير به أميد خبر خوب براي همه
    فایل اول جون 2010 - فایل دوم اكتبر 2010 -ارسال به انكارا- وضعيت اين پروسس تاريخ اين پروسس 20 مارچ 2011 -مدیکال 23 می2013 به همراه اپدیت فرمها و سوی پیشینه -پاس ریکوست 8 می به همراه تمدید یک ساله مدیکال
    لندینگ کلگری 17 جولای 2014

ای کاش فقط یه سوال رو جواب میدادن پرونده 38 تایی رو کی مدیکال میدن؟
    ارسال مدارک به سیدنی: 16 می 2010 دریافت مدارک در سیدنی: 27 می 2010 فایل نامبر اول: 26 اکتبر 2010 کد: 4131
    فایل نامبر دوم: 28 فوریه 2011 ارسال به آنکارا: 3 اپریل 2012 وضعیت: این پراسس 12 جون 2012 مدیکال: 26 جون 2013 ویزا: 4 اکتبر 2013

بچه های ورشو که pass request هم شدند. فقط آنکارایی های بیچارن که همچنان منتظر مدیکال هستن. مردیم به خدا

سلام دوستان من از گروه 29 تايي ظرفيت 10000 هستم كه پروندهام در انكارا گير كرده مي خواستم ببينم كسي اينجا توانسته از انكارا كيپس بگيرد؟ شنيدم كه عده اي مي گفتن انكارا جواب كيپس ها رو هم نمي ده . خودم هم بيش از47 روزه كيپس دادم و خبري نيست.
    ارسال مدارك به سيدني15 اكتبر 2010 ارسال به دمشق فوريه 2011اينپراسس فوريه 2011 اپديت مارچ 2011 اپديت دوم و درخواست لندينگ في نوامبر 2011 مديكال 2013/06/07 پاس ریکویست 2013/07/15

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrzadkhosravi نمایش پست ها
    بچه های ورشو که pass request هم شدند. فقط آنکارایی های بیچارن که همچنان منتظر مدیکال هستن. مردیم به خدا
    دیدم چند نفر هم در ویزا آفیس قاهره از می و جون 2010 مئیکال و پاس ریکوئست شدند.

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط eedy نمایش پست ها
    سلام دوستان من از گروه 29 تايي ظرفيت 10000 هستم كه پروندهام در انكارا گير كرده مي خواستم ببينم كسي اينجا توانسته از انكارا كيپس بگيرد؟ شنيدم كه عده اي مي گفتن انكارا جواب كيپس ها رو هم نمي ده . خودم هم بيش از47 روزه كيپس دادم و خبري نيست.
    والله همه ما توی انکارا گیر کردیم دوست عزیز. چند نفر تا حالا کیپس گرفتند. به نظرم قضیه کیپس ربطی به ویزا آفیس نداره و مستقیما از اتاوا اطلاعات از کامپیوتر گرفته میشه.
    به سایتی که اقدام کردید اعتراض کنید.
    ویرایش توسط armin54 : August 8th, 2012 در ساعت 12:35 AM

آرمین جان از بچه های اینجا منظورته که کیپس گرفتن؟ من متوجه نشدم.. نتیجه چی بوده؟

Sydney: 13 May 2010..........First File no.: 26 October 2010
    Damascus: 30 Jan 2011........Second File no.: 22 March 2011
    Ankara: 3 April 2012............In Process: 8 May 2012
    Update & MR: 16 Jan 2014... PP: 4 April 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط armin54 نمایش پست ها
    دوستان عزیز ضمن سلام به همگی میخواستم یک نکته ای و پیشنهادی رو عرض کنم
    وضعیتی که برای خیلی ازبچه های این تاپیک اتفاق افتاد خیلی ناگوار بود و متاسفانه خیلی انگیزه ها رو کاهش داد اما در هر صورت چاره ای جز ادامه دادن نیست. الان همه ویزا آفیسها برای بچه های 38 تائی فعال هستند و دارند مدیکال می دهند حتی خیلی ها در همین تاریخ ما تحت شرایطی مدیکال و حتی پاس ریکوئست شدند که خبرهای خیلی خوبی برای بچه های 38تائی است هر چند ما هم کسانی مثل عادله عزیز داریم که بعد از مدیکالش هنوز برایش هیچ خبری نشده است یا پیرسان عزیز که خیلی قدیمی تر است. رسیدگی به وضعیت این دوستان قدیمی تر میتونه نوید بخش رسیدگی به پرونده های ما هم باشه.
    شخصا برای دوستان خوبم که اینجا فعال بودند و متاسفانه نمیدونم که پیگیریشون به کجا رسیده است از صمیم قلب میخواهم که هر تغییری که براشون اتفاق میفته زندگیشون رو به یک مسیر مثبتی ببره که دوست دارند اما در هر صورت برای دوستانی که این پروسس شده اند شاید بد نباشه که وضعیت رو بسنجند و بتونیم اطلاعاتمون رو تقسیم کنیم. به عنوان مثال در حال حاضر بچه های 29 تائی آنکارا بخضوض 500 که در شرایط ما هستند تصمیم دارند مکاتباتی رو انجام دهند و پیگیری نمایند. شاید نیاز باشد که دوستان که چند سال هم صبر نموده اند کم کم مواردی مثل بررسی کیپس و یا یافتن راهی برای مکاتبه با ویزا آفیس و همینطور نوعی همکاری با سایر بچه های فدرال در آنکارا را بررسی نمایند. جهت اطلاع دوستان این ویزا آفیس در رابطه با بچه های کبک بیشتر فعالیت داشته است.

در نهایت منظور این نیست که ما بخواهیم و انتظار داشته باشم سریعا کارمون انجام بشه بلکه ضمن داشتن محیطی شاد مطمئن شویم که همه چیز در یک مسیر صحیح و درست دارد انجام میشود و عدالت هم در مورد ما در مقایسه با سایرویزا افیسهای دنیا رعایت می گردد. امیدوار بودن انتظار زیادی نیست.
    برای شروع من سه تاپیک ماه آوریل و می و جون 2010 در ویزا کانادا رو که خیلی از بچه های ما رو پوشش میدهد و حاوی اطلاعات خوبی از سایر اقدام کننده ها در سایر ویزا آفیسها هست را به آدرس ذیل معرفی میکنم. امیدوارم که دوستان اگر توضیحاتی و یا پیشنهاداتی داشتند حتما بیان نمایند.

April :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...8471.7500.html
    May :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...-t40510.0.html
    June :
    http://www.canadavisa.com/canada-imm...3317.6150.html
    آرمين عزيز سلام من كاملا موافق تهيه نامه هستم . ولي به نظر من بهتر بود كليه دوستان اسكيل وركر فدرال كه در آنكارا هست پروندمون چه 38 شغله و چه 29 كپ 500 يك نامه كلي مينوشتيم و اعتراض ميكرديم به نحوه بررسي پرونده ها در آنكارا و تصميم اينكه بر اساس تاريخ اپلاي رسيدگي بشه به پرونده يا اينكه 29 شغله ها رو بخوان زودتر بررسي كنند با خود سفارته . البته اين نظر شخصيه منه كه انصاف نيست پرونده اي كه ديرتر رسيده زودتر بررسي بشه و اينكه حالا ما 38 شغله ها بياييم يه نامه جداگانه بديم كه كار ما ها رو زودتر بررسي كنين يه جورايي دو دستگي بدي ايجاد ميكنه البته اين نظر كاملا شخصيه منه و اميدوارم دوستان 29 رشته اي كپ 500 ناراحت نشن از من
    پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
    پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)