بچه هایی که ویزا گرفتن، سفارت چه چیزهایی رو به همراه اون ویزا که میچسبونه تو پاسپورت میده؟
بچه هایی که ویزا گرفتن، سفارت چه چیزهایی رو به همراه اون ویزا که میچسبونه تو پاسپورت میده؟
سلام ، ببخشید من این ایمیل
re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
گرفتم برای CAQ Request وقتی ریپلای کردم تا حالا هنوز هیچ تاییدی دریافت نکردم
بقییه بچه ها ایمیل تایید گرفتن ؟ آخه تو چندتا از پست ها بچه ها نوشته بودن
سلام،
ببخشید الان بین شماره های فوق کدومش همون Study Permit Number خواهد بود که بتونیم در برنامه فرودگاه مونترال http://www.accueilplus.ca/
شرکت کنیم؟
ممنون.
بچه ها یه سوال مهم. من الان یک ساله که اینجا میام و بارها شنیدم که بچه ها از جایی به اسم اوتاوا صحبت میکنن که تایید نهایی پرونده ها باید از اونجا بیاد. مطمئنن اینجا یه اداره دولتی و یا همچین چیزی باید باشه. اما جالبه که همیشه به اسم شهر از اون مکان یاد میشه و هیچ وقت کسی اسم اداره اش رو نگفته!!!
کسی میدونه دقیقن اینجا کجاست؟ آدرسش کجاست؟
نکنه مثل قصر کافکا باشه . . .
سلام دوستان. من در مورد سوال هایی که سفارت پرسیده سوال داشتم. Intended field of study: درمورد رشته برق فقط گرایشمو بگم کافیه یا باید دقیق تر گفت؟ Courses to be taken at universityباید درس هایی که قراره ترم اول بردارم بگم؟!! باید رجیستر شده باشه یا فقط بگم قراره بین اینا انتخاب کنم؟
باید اسم رشته و گرایشوتونو بنویسید. در مورد درسها به نظرم با استادتون مشورت کنید. باید کل درسا رو بنویسید. ولی فکر میکنم بهتره از استادتون بپرسید و ترجیحا درسایی که ممکنه حساس باشه یا مربوط به تکنولوژیهای خیلی high tech باشه رو ننویسید. البته این نظر منه. فکر میکنم دوستانی که هم رشته تون هستن بهتر بتونن راهنماییتون کنن.
سلام دوستان امروز سه شنبست ولی هنوز خبری نیست؟ کسی ایمیل جدیدی دریافت نکرده؟ ممنون
فکر کنم این هفته یا باید به فردا امید داشت یا کلاً دیگه میمونه واسه هفته بعد! :دی،
البته خودمونیم این هفتم خوب بوده ها، تا الآن 2 نفر!! یعنی 2 نفر پاس ریکوئست شدن :دی.
خدا بزرگه...
دوست عزیز اگه با یاهو برای فرتادن ایمیل دارای اتچمنت به مشکل برخوردی میتونی از توضیحاتی که در این پیام دادم عمل کنی. به احتمال بسیار زیاد مشکلت حل میشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)