صفحه 422 از 974 نخستنخست ... 322372412413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432472522922 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,211 تا 4,220 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

با سلام به همه دوستان
    آقا اينجانب روي امروز خيلي حساب كرده بودم. يعني امروز هيچ خبري از سفارت نشده؟ نكنه امروز تعطيليه رسميه؟ دوستان حضور ذهن دارند در هفته هاي قبل معمولاً تا چه ساعتي ارسال ايميل ها ادامه داشت. منظورم اينه كه تا چه ساعتي از امروز ميشه اميد داشت؟
    ویرایش توسط rezjava : August 7th, 2012 در ساعت 12:33 PM

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

[QUOTE=rezjava;851490]با سلام به همه دوستان
    آقا اينجانب روي امروز خيلي حساب كرده بودم. يعني امروز هيچ خبري از سفارت نشده؟ نكنه امروز تعطيليه رسميه؟ دوستان حضور هن دارند در هفته هاي قبل معمولاً تا چه ساعتي ارسال ايميل ها ادامه داشت. منظورم اينه كه تا چه ساعتي از امروز ميشه اميد داشت؟[/QUOTEفک می کنم تا ساعت 3 هنوز باید امید داشته باشیم. تا اونجا که من می دونم سفارت امروز تعطیل نیست. معمولاً تعداد میانگین ایمیلای ارسالیشون تو هر هفته تقریباً یکسانه ایشالا فردا خبرای خوشی واسه همه دوستان داشته باشیم.

فکر کنم وزارت امور خارجه شونه ! Foreign Affairs and International Trade Canada
    اینجا هم گفته ایمیل نزنین از ما پیگیری کنین که پروندتون چی شد!

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال مهم. من الان یک ساله که اینجا میام و بارها شنیدم که بچه ها از جایی به اسم اوتاوا صحبت میکنن که تایید نهایی پرونده ها باید از اونجا بیاد. مطمئنن اینجا یه اداره دولتی و یا همچین چیزی باید باشه. اما جالبه که همیشه به اسم شهر از اون مکان یاد میشه و هیچ وقت کسی اسم اداره اش رو نگفته!!!
    کسی میدونه دقیقن اینجا کجاست؟ آدرسش کجاست؟
    نکنه مثل قصر کافکا باشه . . .

از منم خواستن براشون CAQ رو ایمیل کنم و با اینکه گفتم بهم کانفرم بدین هیچ جوابی نگرفتم. باید حتما جواب بگیریم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamali_fa نمایش پست ها
    سلام ، ببخشید من این ایمیل

re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    گرفتم برای CAQ Request وقتی ریپلای کردم تا حالا هنوز هیچ تاییدی دریافت نکردم
    بقییه بچه ها ایمیل تایید گرفتن ؟ آخه تو چندتا از پست ها بچه ها نوشته بودن

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

نقل قول نوشته اصلی توسط mamali_fa نمایش پست ها
    سلام ، ببخشید من این ایمیل

re-ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    گرفتم برای CAQ Request وقتی ریپلای کردم تا حالا هنوز هیچ تاییدی دریافت نکردم
    بقییه بچه ها ایمیل تایید گرفتن ؟ آخه تو چندتا از پست ها بچه ها نوشته بودن
    مساله ای نیست میتونید همون پی دی اف CAQ رو براشون اتچ کنی... من و خیلی های دیگه هم هنوز دریافت نکردیم ... من سه بار پست رفتم ولی فایده ای نداشت و میگفتن باید شماره سریال بارکد نامه رو داشته باشی تا ببینیم اصلا یه همچین نامه ای امده یا نه! یکی از دوستان بعد از چند ماه نامه دستش رسیده بود میگفت نامه از مقصد مونترال به دوجای اشتباه (فکر کنم مالزی و تایوان!!) فرستاده شده بود ...!!!
    ولی طبق تجربه دوستان نه برای سفارت ونه در فرودگاه به اصلش نیازی نیست...
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

سلام.
    بچه ها یه راهنمایی که شاید بتونه کمکتون بکنه برای اینکه CAQ زودتر به دستتون برسه.
    همونطور که خودتون میدونید نامه CAQ بارکد نداره و با پست عادی فرستاده شده و شما به هیچ وجه نمیتونید پیگیری کنید که کجاست.
    من هم همچین مشکلی داشتم، البته برای یه نامه که با پست عادی قرار بود از فرانسه به دستم برسه. به اداره پست رفتم و مامور پست صراحتاً گفت که اومدن نامت با خداست، اما گفت میتونی به اداره پست محل سکونتت بری (اونجا نامه های با پست عادی جمع میشه و وقتی به یک مقداری رسید، پستچی محل بالاخره! تصمیم میگیره بیارتشون) و اونجا با پستچی محله حرف بزنی و بهش تاکید کنی! که اگه نامه ای با فلان مشخصات برای من اومد اونو سریع برات بیاره. من هم این کارو کردم و یک هفته بعد نامه اومد. حالا نمیدونم شانس من بود یا سفارشی که کردم که باعث شد نامه یک هفته بعد برسه.
    (با عرض معذرت از ادمین عزیز به خاطر پستی که شاید جاش اینجا نباشه. )
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    مساله ای نیست میتونید همون پی دی اف CAQ رو براشون اتچ کنی... من و خیلی های دیگه هم هنوز دریافت نکردیم ... من سه بار پست رفتم ولی فایده ای نداشت و میگفتن باید شماره سریال بارکد نامه رو داشته باشی تا ببینیم اصلا یه همچین نامه ای امده یا نه! یکی از دوستان بعد از چند ماه نامه دستش رسیده بود میگفت نامه از مقصد مونترال به دوجای اشتباه (فکر کنم مالزی و تایوان!!) فرستاده شده بود ...!!!
    ولی طبق تجربه دوستان نه برای سفارت ونه در فرودگاه به اصلش نیازی نیست...

Junior Member

سلام دوستان
    من ی سوال داشتم. من الان 71 روزه که مدارکم رسیده سفارت و حتی ی ایمیل هم از سفارت تا حالا دریافت نکردم. میخوام بهشون ایمیل بزنم امروز و از روند پروندم باخبر بشم. باید توی سابجکت ایمیلم چی بنویسم تا حتما جوابمو بدن؟ بنویسم urgent خوبه؟

از راهنماییتون پیشاپیش ممنون

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

نقل قول نوشته اصلی توسط Klamm نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال مهم. من الان یک ساله که اینجا میام و بارها شنیدم که بچه ها از جایی به اسم اوتاوا صحبت میکنن که تایید نهایی پرونده ها باید از اونجا بیاد. مطمئنن اینجا یه اداره دولتی و یا همچین چیزی باید باشه. اما جالبه که همیشه به اسم شهر از اون مکان یاد میشه و هیچ وقت کسی اسم اداره اش رو نگفته!!!
    کسی میدونه دقیقن اینجا کجاست؟ آدرسش کجاست؟
    نکنه مثل قصر کافکا باشه . . .
    من چون از هر دو دانشگاه اتاوا پذیرش داشتم کلی رو شهر اتاوا تحقیقات کردم
    اساسا اتاوا شهر کوچکی هست (800000 جمعیت شهری و 1400000 جمعیت منطقه ای) که چندین سازمان دولتی و غیر دولتی مهم اونجاست و از اونجایی که مرکز سیاسی کانادا هست اکثر سفارت خونه ها و البته کنگره اونجا هست.
    جایی که شما مد نظرتون هست Foreign Ministry > Visa and Immigration Section هست که در سطح شهر چندین Office داره
    اینم جای سفارت ها و آفیس ها
    I Live and Love in God's peculiar light

Junior Member

با سلام به همه دوستان
    من یه سوالی برام پیش اومده. من یک برای سپتامبر دیفر کردم. بر فرض اینکه تو این هفته و یا هفته آینده ویزای ما بیاد، بلیت هواپیما میتونیم گیر بیاریم برای کانادا(البته ارزون)؟؟؟ اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه. به عبارت دیگه منظورم اینه اگه یک هفته مونده به شروع کلاس ها ویزاها اومد باید چیکار کرد
    واقعا زندگی ما شده عین فوتبال ایران که همیشه با اما و اگر دسته و پنجه نرم میکنه!!!!!!!!

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi_d نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    من یه سوالی برام پیش اومده. من یک برای سپتامبر دیفر کردم. بر فرض اینکه تو این هفته و یا هفته آینده ویزای ما بیاد، بلیت هواپیما میتونیم گیر بیاریم برای کانادا(البته ارزون)؟؟؟ اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه. به عبارت دیگه منظورم اینه اگه یک هفته مونده به شروع کلاس ها ویزاها اومد باید چیکار کرد
    واقعا زندگی ما شده عین فوتبال ایران که همیشه با اما و اگر دسته و پنجه نرم میکنه!!!!!!!!
    احتمالش خیلی خیلی کمه. ممکنه یه بلیط کنسلی از یکی گیرتون بیاد ولی خیلی امیدوار نباشید. احتمالا مجبورید فرست کلاس یا بیزینس بگیرید که در این صورت هم احتمال داره با دلار آزاد یا دلار دولتی برخ اون روز (که قراره بالاتر بره) حساب بشه. بنابراین در صورتی که میتونید حتما بلیط رو بخرید برای آخرین زمان ممکن.