می تونید اطلاعات مفیدی در مورد پرواز ها در این فروم پیدا کنید
اما همینجا بحث شده که ممکنه اگر دیفر کرده باشین و زود برین برای آفیسر Study Permit سئوال پیش بیاد و مشکل ایجاد شه
می تونید اطلاعات مفیدی در مورد پرواز ها در این فروم پیدا کنید
اما همینجا بحث شده که ممکنه اگر دیفر کرده باشین و زود برین برای آفیسر Study Permit سئوال پیش بیاد و مشکل ایجاد شه
I Live and Love in God's peculiar light
دوست عزيز سلام
منم دقيقا همين شرايط رو دارم. شما به چه ادرسي ميخواي ايميل بزني؟ لطفا منو هم راهنمايي كن. ممنون
سلام
من و همسرم هر دو جداگانه براي استادي پرميت اقدام كرديم و همديگر رو به عنوان همراه هم علامت زديم. من فرم اسكجول 1 رو براي همسرم پركردم و داخل مداركم گذاشتم اونا هم فكر كردن كه براي همسرم تقاضاي اقامت موقت دارم. بنابراين چون مدارك اقامت موقت براي همسرم در پرونده ام قرار ندادم برام نقص پرونده زدم. متوجه شدي چي شد؟ البته همسرم هم من رو به عنوان همراه تيك زده ولي فرم اسكجول1 رو برام پر نكرده وهنوز براي اون هيچ ايميلي از سفارت مبني بر نقص پرونده نيومده. حالا نميدونم در درخواست جديدم تيك همراه رو بزنم يا كلا بي خيال بشم و بگم همراه ندارم. اگر چيزي در اين رابطه ميدونيد لطفا راهنماييم كنيد. ممنون
شیباک جان
یکم دیگه صبر کن
اصلا تا آخر این هفته بی خیالش شو ببینیم چی می شه. شما و امثال شما برای همه خیلی زحمت کشیدین. من مطمئنم که هم ویزای شما هم ویزای ستاره میاد این هفته.
اینجوری هم که می گن فردا ویزا بارون می شیم.
بچه ها روحیمون رو نبازیم اما بیکار هم نشینیم و میل بزنیم به سفارت.
اندکی صبر، سحر نزدیک است...
I Live and Love in God's peculiar light
راستی بچه ها امروز اگه جواب نیومده دلیلش اینه که اتاوا تعطیل بوده دوشنبه. به خاطر اینکه این هفته long weekend بوده کانادا و شنبه، یکشنبه، دوشنبه تعطیل بوده
چون حداقل 20 تا پیغام درباره ی موضوع زیر دریافت کردم اینو اینجا مینویسم:
هرگونه نامه، بسته(!)، دخیل(!) و .. کار دیگری میخواهید مضاف بر پیک آپ ویزا در سفارت انجام دهید اکیدا پیشنهاد میکنم روز دوم (موقع پیک آپ) انجام دهید که سرشان خلوت تر است.
پ.ن: البته اگر کسی فکر می کند جواب کارش ممکن است یک روز طول بکشد همان روز اول مطرح کند
پ. پ . ن :بدونید که نباید از دوستانی که از طرف شما پیغامی میبرن زیاد انتظار داشته باشید چون مسئولین که اونجا هستند به نظر نمیاد آفیسر باشند و تنها کارمندهای بخش ویزا هستند.
من به فرمایش دوستمون اضافه کنم: روز اول (مخصوصن سه شنبه) که خیلی شلوغه هم نامه داشته باشید قبول می کنند. چون شلوغی بیرون ساختمون به صورت صفه ولی تعداد محدودی به نوبت وارد سالن انتظار میشن و اون کارمند هایی که مدارک تحویل میگیرند هیچ احساس فشار نمی کنند
در ضمن همون طور که ایشون گفتند اون ها که پشت شیشه نشستن پاسپورت تحویل میگیرند منشی هستند (امروز به جز ایرانیه یه ترک هم بود) و اون پشت یه سالن هست که کارمندهایی توش رفت و آمد می کنند. افراد تصمیم گیرنده کانادایی هایی هستند که اون جلو ملو ها پیداشون نمیشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)