صفحه 423 از 974 نخستنخست ... 323373413414415416417418419420421422423424425426427428429430431432433473523923 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,221 تا 4,230 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Ottawa

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi_d نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    من یه سوالی برام پیش اومده. من یک برای سپتامبر دیفر کردم. بر فرض اینکه تو این هفته و یا هفته آینده ویزای ما بیاد، بلیت هواپیما میتونیم گیر بیاریم برای کانادا(البته ارزون)؟؟؟ اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه. به عبارت دیگه منظورم اینه اگه یک هفته مونده به شروع کلاس ها ویزاها اومد باید چیکار کرد
    واقعا زندگی ما شده عین فوتبال ایران که همیشه با اما و اگر دسته و پنجه نرم میکنه!!!!!!!!
    می تونید اطلاعات مفیدی در مورد پرواز ها در این فروم پیدا کنید
    اما همینجا بحث شده که ممکنه اگر دیفر کرده باشین و زود برین برای آفیسر Study Permit سئوال پیش بیاد و مشکل ایجاد شه
    I Live and Love in God's peculiar light

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوست عزيز سلام
    منم دقيقا همين شرايط رو دارم. شما به چه ادرسي ميخواي ايميل بزني؟ لطفا منو هم راهنمايي كن. ممنون

Senior Member atabey آواتار ها

بچه ها اصلا نگران امروز نباشید. چون آنتاریو تعطیل بوده دوشنبه رو و به این دلیل کلا فکر کنم یک روز رو باید از تقویم کاریمون حذف کنیم! سه شنبه این هفته فرداست!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Sanosun نمایش پست ها
    همه روی امروز خیلی حساب کرده بودیمممممممممممممممممممم.. ....................................
    معمولا سه شنبه ها پر کار ترین روز سفارت هست
    بچه ها اگر این هفته هم نیاد ویزا ها بدون شک عده زیادی از ما این ترم رو از دست میدیم
    یه سری به فروم بحث و اعتراض بزنید، یکم خودمنو نشون بدیم بابا. اینا دیگه دارن خیلی مارو تحقیر می کنن....

طبق تجربه هفته های قبل ایمیل سفارت بین بازه 10 صبح تا 3 بعد از ظهر میاد و اینکه از صبح تا حالا هیچ خبری نشده فاجعه هست. تو این هفته 2 تا پاس ریکوست یه ریجکتی....
    البته نمی خوام موج منفی بدم بیرون، شاید سفات گذاشته ویزای همه رو یه جا بده

Junior Member

سلام
    من و همسرم هر دو جداگانه براي استادي پرميت اقدام كرديم و همديگر رو به عنوان همراه هم علامت زديم. من فرم اسكجول 1 رو براي همسرم پركردم و داخل مداركم گذاشتم اونا هم فكر كردن كه براي همسرم تقاضاي اقامت موقت دارم. بنابراين چون مدارك اقامت موقت براي همسرم در پرونده ام قرار ندادم برام نقص پرونده زدم. متوجه شدي چي شد؟ البته همسرم هم من رو به عنوان همراه تيك زده ولي فرم اسكجول1 رو برام پر نكرده وهنوز براي اون هيچ ايميلي از سفارت مبني بر نقص پرونده نيومده. حالا نميدونم در درخواست جديدم تيك همراه رو بزنم يا كلا بي خيال بشم و بگم همراه ندارم. اگر چيزي در اين رابطه ميدونيد لطفا راهنماييم كنيد. ممنون

Senior Member atabey آواتار ها

من نمی فهمم ... چه کاریه همراه هم باشید. شما هر دو مستقل از هم اقدام کنید و ایشالله زودی ویزا میگیرید.

نقل قول نوشته اصلی توسط saharoaf نمایش پست ها
    سلام
    من و همسرم هر دو جداگانه براي استادي پرميت اقدام كرديم و همديگر رو به عنوان همراه هم علامت زديم. من فرم اسكجول 1 رو براي همسرم پركردم و داخل مداركم گذاشتم اونا هم فكر كردن كه براي همسرم تقاضاي اقامت موقت دارم. بنابراين چون مدارك اقامت موقت براي همسرم در پرونده ام قرار ندادم برام نقص پرونده زدم. متوجه شدي چي شد؟ البته همسرم هم من رو به عنوان همراه تيك زده ولي فرم اسكجول1 رو برام پر نكرده وهنوز براي اون هيچ ايميلي از سفارت مبني بر نقص پرونده نيومده. حالا نميدونم در درخواست جديدم تيك همراه رو بزنم يا كلا بي خيال بشم و بگم همراه ندارم. اگر چيزي در اين رابطه ميدونيد لطفا راهنماييم كنيد. ممنون

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط saharoaf نمایش پست ها
    سلام
    دوست عزیز
    شما که هردو ادمیشن دارید کاملا مستقل از هم اقدام کنید شانستون خیلی زیاد تر می شه
    چه سودی داره بزنید همراه هم هستین اخه؟

Member Sanosun آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    میدونی چیه؟ من دیگه کل روزای هفته رو از تقویم کاری این سفارت پاک کردم...!!!
    شیباک جان
    یکم دیگه صبر کن
    اصلا تا آخر این هفته بی خیالش شو ببینیم چی می شه. شما و امثال شما برای همه خیلی زحمت کشیدین. من مطمئنم که هم ویزای شما هم ویزای ستاره میاد این هفته.
    اینجوری هم که می گن فردا ویزا بارون می شیم.
    بچه ها روحیمون رو نبازیم اما بیکار هم نشینیم و میل بزنیم به سفارت.

اندکی صبر، سحر نزدیک است...

راستی بچه ها امروز اگه جواب نیومده دلیلش اینه که اتاوا تعطیل بوده دوشنبه. به خاطر اینکه این هفته long weekend بوده کانادا و شنبه، یکشنبه، دوشنبه تعطیل بوده

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

چون حداقل 20 تا پیغام درباره ی موضوع زیر دریافت کردم اینو اینجا مینویسم:
    هرگونه نامه، بسته(!)، دخیل(!) و .. کار دیگری میخواهید مضاف بر پیک آپ ویزا در سفارت انجام دهید اکیدا پیشنهاد میکنم روز دوم (موقع پیک آپ) انجام دهید که سرشان خلوت تر است.
    پ.ن: البته اگر کسی فکر می کند جواب کارش ممکن است یک روز طول بکشد همان روز اول مطرح کند
    پ. پ . ن :‌بدونید که نباید از دوستانی که از طرف شما پیغامی میبرن زیاد انتظار داشته باشید چون مسئولین که اونجا هستند به نظر نمیاد آفیسر باشند و تنها کارمندهای بخش ویزا هستند.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ciel نمایش پست ها
    چون حداقل 20 تا پیغام درباره ی موضوع زیر دریافت کردم اینو اینجا مینویسم:
    هرگونه نامه، بسته(!)، دخیل(!) و .. کار دیگری میخواهید مضاف بر پیک آپ ویزا در سفارت انجام دهید اکیدا پیشنهاد میکنم روز دوم (موقع پیک آپ) انجام دهید که سرشان خلوت تر است.
    پ.ن: البته اگر کسی فکر می کند جواب کارش ممکن است یک روز طول بکشد همان روز اول مطرح کند
    پ. پ . ن :‌بدونید که نباید از دوستانی که از طرف شما پیغامی میبرن زیاد انتظار داشته باشید چون مسئولین که اونجا هستند به نظر نمیاد آفیسر باشند و تنها کارمندهای بخش ویزا هستند.
    من به فرمایش دوستمون اضافه کنم: روز اول (مخصوصن سه شنبه) که خیلی شلوغه هم نامه داشته باشید قبول می کنند. چون شلوغی بیرون ساختمون به صورت صفه ولی تعداد محدودی به نوبت وارد سالن انتظار میشن و اون کارمند هایی که مدارک تحویل میگیرند هیچ احساس فشار نمی کنند
    در ضمن همون طور که ایشون گفتند اون ها که پشت شیشه نشستن پاسپورت تحویل میگیرند منشی هستند (امروز به جز ایرانیه یه ترک هم بود) و اون پشت یه سالن هست که کارمندهایی توش رفت و آمد می کنند. افراد تصمیم گیرنده کانادایی هایی هستند که اون جلو ملو ها پیداشون نمیشه.