صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: همه چيز درباره تلفن، موبایل و اينترنت در مالزی

Senior Member nima_AA آواتار ها

پیش فرض همه چيز درباره تلفن، موبایل و اينترنت در مالزی

لطفا فقط در خصوص موارد زیر نکات مهم و تجربیات خود را ارسال نمایید :

* مقایسه سرویس های مختلف تلفن همراه از لحاظ قیمت و امکانات

* مقایسه سرویس های مختلف اینترنت از لحاظ قیمت و امکانات

* مقایسه سرویس های مختلف تلفن و یا کارت تلفن برای تماس های خارج از مالزی

تذکر : این تاپیک جنبه مرجع دارد و ارسال های نامرتبط حذف خواهد شد
    ویرایش توسط nima_AA : July 6th, 2012 در ساعت 07:26 AM
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

Member
    رشته و دانشگاه
    master of computer science - UPM

پیش فرض پاسخ : همه چيز درباره تلفن، موبایل و اينترنت در مالزی

من امروز تو تهران رفتم گوشی بخرم . به فروشنده گفتم که می خوام با خودم ببرمش مالزی . بهم گفت که ممکنه با سیم کارت اونجا کار نکنه چون گوشی تو ایران رجیستر شده و اینو از کسایی که اونجا هستن سوال کن . می خواستم بدونم شما که از ایران گوشی بردید باهاش مشکلی نداشتید ؟ نیاز نیست تو شبکه اونجا رجیستر بشه ؟

Junior Member sara1kl آواتار ها

وقتی به مالزی می آیی، تنها وسیله ی ارتباطت با ایران، با خانواده ات، و دوستانت، ورود به اسکایپ، یاهو مسنجر، او وو، فیس بوک و ... است. وقتی پایت به اینجا می رسد، اولین سؤالی که از بقیه می پرسی این است که "اینترنت رو چی کار کنم؟؟؟" مقاله ای که در اینجا می خوانید، به قلم آقای مهدی قدرتی زاده، نوشته شده در سایت "نشانی: مالزی" شما را با چند و چون اینترنت در مالزی به خوبی آشنا می کند.

تقریبا ۱۷ سال است که پای اینترنت به مالزی باز شده است، با این حال رشد دسترسی به اینترنت حداقل در مناطق مرکزی این کشور مثال‌زدنی است. نیمی از جمعیت این بخش از مالزی دسترسی به اینترنت دارند و از آن در زندگی روزمره یا محل کار خود استفاده می‌کنند.
    مانند بسیاری از جاهای دیگر در دنیا، شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار هستند و اولین مقصد کاربران به شمار می‌آیند. دسترسی به خدمات بانکی، وب‌سایت‌های ویژه گردشگری و مطالعه نسخه‌های اینترنتی روزنامه‌ها از دیگر فعالیت‌های مورد علاقه شهروندان این کشور روی اینترنت است.
    اما شما چطور می‌توانید به اینترنت دسترسی داشته باشید؟ اشتراک اینترنت با سرعت‌ بالا در مالزی به راحتی امکان‌پذیر است، اما ارزان نیست. اگر در کوالالامپور ساکن هستید، راه‌های رسیدن به اینترنت متنوع هستند.
    مثلا شما می‌توانید با تکنولوژی Edge، ۳G یا HSPDA و از روی تلفن همراه یا تبلت‌ خود و تهیه یک سیم‌کارت از Celcom، Digi، Maxis یا U Mobile مکالمه تلفنی داشته باشید، پیامک بفرستید و هم از اینترنتی استفاده کنید که بین ۳۸۵ کیلوبیت در ثانیه (EDGE) تا ۴۲ مگابیت در ثانیه (DC-HSPA) سرعت دارد.
    البته در همه جای دنیا خدمات ارتباطی بی‌سیم از خدمات مشابهی که بر روی بسترهای کابلی عرضه می‌شود گران‌تر است. مثلا U mobile برای استفاده یک‌ماهه از خدمات اینترنتی‌اش با حجم ۵ گیگابیت، ۳۷۹ رینگت از شما دریافت می‌کند یا برای اینکه مشتری Digi شوید باید ماهی ۹۳ رینگت پرداخت کنید تا ۶ گیگابیت حجم در اختیارتان قرار گیرد.
    تعرفه‌ها و خدمات کاملا متنوع و متغیر هستند و بسته به حجم مورد نیازتان، میزان مکالمه تلفنی روزانه و پیامک‌هایی که رد و بدل می‌کنید باید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.
    اما برای استفاده خانگی انتخاب‌های ارزان‌تر و کاربردی‌تری در اختیارتان قرار دارد. ده‌ها شرکت کوچک و بزرگ خدمات اینترنت بصورت ADSL، VDSL، Leased Line، وایرلس یا فیبرنوری را با سرعتی بین ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه تا ۱گیگابیت در ثانیه در اختیارتان می‌گذارند.
    تعرفه‌ها بنا به سرعت، گاهی اوقات محدودیت حجم ترافیک رد و بدل شده یا نامحدود بودن آن و حتی شهر اقامت شما متفاوت است. برخیشرکت‌ها ممکن است که مبلغی را به عنوان ودیعه از شما بگیرند یا برای برقراری ارتباط اولیه مبالغ اضافه‌ای دریافت کنند.
    با فرض اینکه برای انجام امور روزانه و وبگردی‌های خود فناوری ADSL و فیبر نوری نیاز شما را برطرف می‌کند، می‌توانید یک سرویس فیبرنوری با سرعت ۱۰ مگابیت بر ثانیه با دانلود نامحدود از Maxis با هزینه‌ای در حدود ۱۵۰ رینگت در ماه مشترک شوید.ا ین شرکت به شما مودم وایرلس رایگان و حتی امکان برقراری ۱۰۰ دقیقه تماس تلفنی رایگان در ماه را هم با این پلان ارائه می‌دهد.
    یا Jaring اینترنت ADSL یک مگابیت با دانلود نامحدود به همراه میل باکس اختصاصی و مودم رایگان را با دریافت ماهی ۷۹ رینگت و اینترنت فیبرنوری ۲ مگابیت نامحدود به همراه یک خط مکالمه اینترنتی Voip را با هزینه ۱۲۹ رینگت در ماه در اختیارتان می‌گذارد.
    اگر از خدمات TM استفاده کنید، می‌توانید اینترنت ۴ مگابیت را ماهی ۱۴۰ رینگت مشترک شوید و هزینه‌ای هم برای مودم وایرلس نپردازید و به طور رایگان با مشترکین تلفن ثابت تی‌ام تماس بگیرید اما اگر کمی بیشتر هزینه کنید با ماهانه ۲۲۹ رینگت می‌توانید از پکیج ۱۲ مگابیتی TIME استفاده کنید که البته سرعت آپلود ۲ مگابیتی، یک آدرس ایمیل و یک مودم رایگان هم در اختیار شما گذاشته می‌شود.
    به خاطر داشته باشید دسترسی به خدمات فیبرنوری از ADSL محدود‌تر است با این حال اگر به عنوان مثال ساکن مرکز شهر کوالالامپور هستید، فناوری فیبرنوری کیفیت و سرعت بیشتری را در اختیارتان می‌گذارد.
    استفاده از Leased Line‌ امکان برقراری ارتباط با سرعت‌ بیشتری را به شما می‌دهد ولی هزینه‌های سرسام‌آوری در حدود ۲ تا ۷ هزار رینگت را به شما تحمیل می‌کند که برای استفاده خانگی توجیه‌پذیر نیست؛ TM، Time و City Broadband مهم‌ترین شرکت‎های ارائه‌دهنده این سرویس هستند.
    اگر امکان ارتباط کابلی برای شما فراهم نیست مجبور هستید از شرکت‌هایی که اینترنت بی‌سیم و معمولا با فناوری Wimax ارائه می‌دهند استفاده کنید. Redtone سرویس وایمکس ۱ مگابیتی نامحدود را ماهانه ۱۳۸ رینگت به شما می‌فروشد که البته این سرعت دسترسی آنچنان راضی‌کننده به نظر نمی‌رسد.
    در صورتی که سالانه سرویس ۴ مگابیتی P۱ را با حجم دانلود محدود ماهیانه ۲۵ گیگابایت سفارش دهید باید در سه ماهه اول به ازای هرماه ۶۹ رینگت و تا اخر دوره سالانه ۱۲۹ رینگت هزینه پرداخت کنید.
    Jaring هم به ازای هرماه استفاده از اینترنت یک مگابیتی از شما ۶۹ رینگت دریافت می‌کند که البته باید هزینه‌های مربوط به نصب و راه‌اندازی و ودیعه را هم در نظر داشته باشید.
    اما فراموش نکنید که در همه جای دنیا در صورتی‌که امکان دسترسی به اینترنت کابلی یا‌ ADSL را دارید، استفاده از شبکه‌های وایرلس مقرون به صرف نیست. این نوع شبکه‌ها بیشتر به درد افراد یا شرکت‌هایی می‌خورد که زیرساخت‌های کابلی مناسب فراهم نیست یا اینکه دائم در حال جابه‌جایی مکانی هستند.
    یکی دیگر از راه‌های دسترسی به اینترنت در مالزی که می‌تواند کارگشا و جذاب باشد، خدمات WiFi-Hotspot است که شرکت‌هایی مانند Jaring، Time و TM ارائه می‌دهند.
    شیوه استفاده از این خدمات به این صورت است که شما با پرداخت حق اشتراک مشخصی در هر ماه، یک شناسه کاربری و رمز عبور ویژه دریافت می‌کنید که با استفاده از آن می‌توانید در اماکن عمومی که این شرکت‌ها آن را پوشش می‌دهند از اینترنت همراه با سرعت‌های میانگین ۳۸۴ یا ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه استفاده کنید.
    در حال حاضر TM با بیش از ۱۷ هزار هات اسپات خدمات اینترنت همراه ارائه می‌دهد و رقبایی مانند Time یا Jaring با ۲۰۰ و ۶۰ هات اسپات فاصله چشم‌گیری از رقیب خود دارند.
    برای اشتراک ماهیانه خدمات هات اسپات TM باید ۲۸ رینگت در هرماه هزینه کنید، البته با اشتراک اکثر پلانهای ADSL یا BroadBand این ارائه‌دهندگان اینترنت معمولا یک اکانت رایگان WiFi-Hotspot هم به شما داده می‌شود.

منبع:

www.malezitarin.com

سلام دوستان
    من یک مودم اکسترنال دارم که باهاش توی ایران از اینترنت ADSL استفاده میکنم
    ببرمش مالزی، به درد میخوره اونجا؟
    با تشکر

ApplyAbroad Editor
    masoudjoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Ph.D. , Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط IIUM نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یک مودم اکسترنال دارم که باهاش توی ایران از اینترنت ADSL استفاده میکنم
    ببرمش مالزی، به درد میخوره اونجا؟
    با تشکر
    سلام نه به دردتون نمیخوره اینجا.
    کمک به کودکان سرطانی
    ارسال پست تنها به منظور تشکر و یا تبریک برخلاف قوانین فروم می باشد؛ به این منظور لطفا از دکمه ی +/- در زیر نام کاربری استفاده نمایید.
    مــا در پیــالـه عکس رخ یار دیده ایم

ApplyAbroad Editor
    masoudjoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shervin_agh67 نمایش پست ها
    من امروز تو تهران رفتم گوشی بخرم . به فروشنده گفتم که می خوام با خودم ببرمش مالزی . بهم گفت که ممکنه با سیم کارت اونجا کار نکنه چون گوشی تو ایران رجیستر شده و اینو از کسایی که اونجا هستن سوال کن . می خواستم بدونم شما که از ایران گوشی بردید باهاش مشکلی نداشتید ؟ نیاز نیست تو شبکه اونجا رجیستر بشه ؟
    سلام من p990 داشتم کار کرد! 1200 هم کار کرد...بقیه رو نمیدونم.
    کمک به کودکان سرطانی
    ارسال پست تنها به منظور تشکر و یا تبریک برخلاف قوانین فروم می باشد؛ به این منظور لطفا از دکمه ی +/- در زیر نام کاربری استفاده نمایید.

سلام.
    اپراتورهای مالزی طرح هایی دارن که مثلا یک گوشی با یک طرحی انتخاب میکنی و بهت میدن و 12 یا 24 ماه قسطشو پرداخت میکنی.
    کسی میدونه شرایطش چیه؟ باید مقیم اونجا باشی؟ برای دانشجویان هم چنین امکانی هست؟ ضامن و اینا چی؟

مرسی...

ApplyAbroad Editor
    masoudjoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه

سلام

به یکی از دفاتر فروششون در Mall ها مراجعه کنید...بله برای دانشچویان هم میشه..فقط فکر میکنم گرون تر در میاد چون دوره ایه پرداختش...شنیده ام که بعضی هاشون هم بیاری ایران کار نمیکنه...حتما چک کنید
    کمک به کودکان سرطانی

سلام،

میخوام وقتی رفتم مالزی، یه سیم کارت بگیرم که 3G باشه واسه استفاده از اینترنت. استفادم زیاد هست. کدوم اپراتور رو پیشنهاد میکنید؟ (دانشگام تو Semenyih هست.)
    تاریخ ساخت پروفایل و ورود به پول: 18/04/2019
    تاریخ دریافت (ITA) دعوتنامه: 01/05/2019
    مدیکال و بایومتریک: 04/07/2019

سلام
    اپراتور Maxis، سرویس 4G رو میده با ماهی 66 یا 68 رینگیت
    اگه دوستان اطلاعات کامل تری دارن ، خوشحال میشم منم بدونم
    موفق باشین
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasra1366 نمایش پست ها
    سلام،

میخوام وقتی رفتم مالزی، یه سیم کارت بگیرم که 3G باشه واسه استفاده از اینترنت. استفادم زیاد هست. کدوم اپراتور رو پیشنهاد میکنید؟ (دانشگام تو Semenyih هست.)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)