صفحه 1032 از 1254 نخستنخست ... 3253293298210221023102410251026102710281029103010311032103310341035103610371038103910401041104210821132 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 10,311 تا 10,320 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

با سلام خدمت دوست عزیز MHYD
    بنده از لحاظ تاریخ اقدام و دریافت فایل نامبر کاملا شبیه جنابعالی می باشم .(Recieved application on 8th July 2011 & File number email recieved on 28th september 2011) . بعد از حدود 2 هفته از 28 september وضعیت "application recieved" به حالت "in process" تغییر وضعیت داد و تا کنون هیچ تغییری ایجاد نشده است . یعنی تنها نوشته شده "We received your application for permanent residence on July 8, 2011." با توجه به مطالعه مختصری که در این سایت نمودم متوجه شدم خیلی از کسانی که حتی ماه ها بعد از اینجانب اقدام نموده اند الان مدیکال هم دریافت نموده اند. با توجه به اینکه مشخصا جنابعالی فرد مطلعی هستید لطفا راهنمایی بفرمایید که وضعیت شما به چه صورتی است و چرا وضعیت من در سایت هیچ تغییری نکرده است. آیا نیاز به پیگیری و اقدام اضافی می باشد و اگر بله از چه طریقی؟
    لازم به توضیح است که اینجانب از طریق NOC7242 اقدام نمودم و وکیل نداشتم.
    بسیار نگران هستم و احساس می کنم که احتمالا مشکلی بوجود آمده.
    با تشکر فراوان

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_ee نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوست عزیز MHYD
    بنده از لحاظ تاریخ اقدام و دریافت فایل نامبر کاملا شبیه جنابعالی می باشم .(Recieved application on 8th July 2011 & File number email recieved on 28th september 2011) . بعد از حدود 2 هفته از 28 september وضعیت "application recieved" به حالت "in process" تغییر وضعیت داد و تا کنون هیچ تغییری ایجاد نشده است . یعنی تنها نوشته شده "We received your application for permanent residence on July 8, 2011." با توجه به مطالعه مختصری که در این سایت نمودم متوجه شدم خیلی از کسانی که حتی ماه ها بعد از اینجانب اقدام نموده اند الان مدیکال هم دریافت نموده اند. با توجه به اینکه مشخصا جنابعالی فرد مطلعی هستید لطفا راهنمایی بفرمایید که وضعیت شما به چه صورتی است و چرا وضعیت من در سایت هیچ تغییری نکرده است. آیا نیاز به پیگیری و اقدام اضافی می باشد و اگر بله از چه طریقی؟
    لازم به توضیح است که اینجانب از طریق NOC7242 اقدام نمودم و وکیل نداشتم.
    بسیار نگران هستم و احساس می کنم که احتمالا مشکلی بوجود آمده.
    با تشکر فراوان
    پرونده ایشون به همراه تعدادی دیگه از دوستان مشابه ایشون در ابتدا به دمشق ارسال شده بود و به خاطر مشکلات به وجود اومده در سوریه، به ویزا آفیس آنکارا منتقل شده! (به همراه پرونده هایی که بعد از اواسط ژانویه 2012 فایل نامبر گرفتن) اگر تایم لاین شما دقیقاً مثل ایشونه، پس پرونده شما هم آنکارا هستش! متاسفانه تا این لحظه آنکارا کوچکترین کاری بر روی پرونده های گروه ما، 29تایی های ظرفیت 500، انجام نداده.
    بنده به همراه جمعی از دوستان، از جمله ایشون، در حال تهیه نامه ایی در اعتراض به عملکرد آنکارا هستیم. اگر شما هم علاقه مند هستید، می تونید به اعتراض ما بپیوندید.

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

هم فرومی های عزیز سلام

دوستانی که بصورت حضوری به آنکارا مراجعه کردند لطف میکنن راهنمایی کنن که آیا همانند ورشو میشه لندینگ فی را نقدا در آنکارا پرداخت کرد؟؟ چون من در سایت آنکارا چیزی پیدا نکردم. بقیه دوستانی که احیانا اطلاعاتی دارند ممنونم میشم بگن. با تشکر

Junior Member Moody آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry Teh Uni

با سلام به همگى.
    قرار بود جمعه برم ورشو و ديروز هم رفتم سفارت لهستان براى مصاحبه و امروز محبت كردند و به اژانس مسافرتى خبر دادند كه به من ويزا نميدهند. خدا رو شكر از دست لهستان هم خلاص شديم. فقط ٣ هفته وقت كشتيم. پيش بسوى انكارا.
    مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢

نقل قول نوشته اصلی توسط Moody نمایش پست ها
    با سلام به همگى.
    قرار بود جمعه برم ورشو و ديروز هم رفتم سفارت لهستان براى مصاحبه و امروز محبت كردند و به اژانس مسافرتى خبر دادند كه به من ويزا نميدهند. خدا رو شكر از دست لهستان هم خلاص شديم. فقط ٣ هفته وقت كشتيم. پيش بسوى انكارا.
    سلام دوست من

خود سفارت با آژانس هواپیمایی تماس گرفته؟؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط perans نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز چرایی این کاررو من نمی دونم ولی اینو می دونم که اگه خودمون می رفتیم که به دلایلی مجبور بودیم دوتایی بریم هزینه مون بیشتر می شد و به کارایی چون تسویه حساب با محل کار و اجاره دادن خونه و بستن چمدان ها نمی رسیدیم ما به دلیل داشتن بچه مدرسه ای مجبوریم قبل از سپتامبر اونجا باشیم وگرنه من خودم از مخالفای سرسخت وکیل داشتنم و تا اینجای کار هم یه قرون به وکیل نداده بودم ولی حالا مجبور شدم 1500000 تومن بدم و بلیط رو هم نفری 3500000 بخرم . ولی خدارو شکر که از بلا تکلیفی در او مدیم و انشا... تا قبل از باز شدن مدارس می رسیم .با آرزوی موفقیت برای همه. در ضمن من در ایمیلم داشتن چند مورد پیام خصوصی رو دریافت کردم ولی در حقیقت هیچ پیامی رو دریافت نکردم فکر کنم سیستم مشکل داره
    دوست عزیز من هم بچه مدرسه ای دارم ولی با خیال راحت برای 7 اکتبر بلیط خریدم چون مدرسه بچه ها در ترم اول ورود بیشتر به آشنائیشان با محیط محدود میشه و زیاد مهم نیست ولی بلیط حدود 800 هزار تا یک میلیون ارزونتره و خونه اجاره ای هم چون فصل تعویض خونه گذشته ارزونتر پیدا میشه البته مت برای ورشو 2 میلیون هزینه کردم ولی بیخیال هزینه بالخره از بلاتکلیفی در آمدیم در مورد بچه هم نگران نباش حتی یک ماه دیرکرد هم چیزی نیست

سلام دوستان. کمک فوری ! کسی میدونه مشخصات عکسی که برای گرفتن ویزا(سایز و پیکسل .....)همراه باید داشته باشیم چیه؟ من شنبه به آنکارا پرواز دارم

نقل قول نوشته اصلی توسط hassansharifi نمایش پست ها
    سلام دوستان. کمک فوری ! کسی میدونه مشخصات عکسی که برای گرفتن ویزا(سایز و پیکسل .....)همراه باید داشته باشیم چیه؟ من شنبه به آنکارا پرواز دارم
    سلام
    فایل ضمیمه رو ببینید
    Photo.pdf

درود به همه
    و ما پاس ریکوست شدیم طبق روال بقیه
    NOC: 0811, sending: 4-April-2011, landing: 07-Oct-2012

نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam Feizi نمایش پست ها
    درود به همه
    و ما پاس ریکوست شدیم طبق روال بقیه
    ضمن سلام و تبریک فراوان دوست عزیز

از شما کپی پاس درخواست شده یا به آنکارا خوانده شدید؟ چه مدارک دیگه ای ازتون خواستند؟ ممنون کلی خوشحالمون کردید