اسکجول 1 را برای همسرم به این دلیل پر کردم که با کسی مشورت نکردم و فقز بالای برگه را خوندم. اونجا نوشته که برای خودتون، همسرتون و بچه بالای 18 سال باید پر کنید. منم گیج بازی در آوردم و برای همسرم پر کردم. البته من برای خودم چون سربازی رفته بودم اون را پر کردم. ولی خوب همه تیک های اسکجول 1 را منفی زدم. چون خدمت سربازی اجباری است نه داوطلبانه!
توی فرم اطلاعات خانوادگی من و همسرم هر دو در تقاضانامه های خوذمان که جداگانه ارسال کردیم تیک همراه را زدیم.
خلاصه حسابی گیج زدیم رفت و یه ترم خودمون را حداقل روی کاغذ عقب انداختیم.
سفارت نقص پرونده را اعلام کرده و همه اونها مدارکی هست که برای همراه بودن همسرم لازمه ازجمله همین فرمی که شما نام بردید برای ویزای موقت و همچنین هزینه ویزای موقت یعنی 95000 تومان برای سینگل.
من با دی اچ ال ایران مشورت کردم و اونا گفتن که کاملا مستقل و بدون تیک همراه مجددا اقدام کنم. ولی باید حتما نامه پذیرش ژانویه را داشته باشم. برای همین هم به دانشگاه نامه دیفر را دادم تا برام نامه ادمیشن جدید صادر کنن. اونا هم گفتن 1 هفته طول میکشه. فکر کنم حدود 20 آگوست بتونم مجددا ارسال کنم. تاریخ ایمیل برگشت مدارکم 27 جولای بود ولی مدارک در 3 آگوست توسط دی اچ ال دریافت شد و به من خبر دادن و رفتم تحویل گرفتم. مدارک خودم را هم 1 جون دریافت کرده بودن یعنی حدودا 57 روز بعد برگشت خورد.
حالا کسی میدونه که آیا میشه بریم و حضوری از دفتر ابوظبی تو امارات اقدام کنیم یا خیر؟
سلام دوستان عزیز،
من همasked question و Document request شدم و این سوالات و مدارک از من خواسته شده:
· CV
· Past publications
· Intended field of study
· Supervisor in Iran and Canada
· Intended research if applicable
· Thesis
· A copy of your acceptance letter
· Will you be receiving any scholarships? If you are, who will be providing it?
· Do you intend to return to Iran after your studies or remain in Canada?
· Upon return to Iran, do you have employment already in place? ? If yes, please provide employment details.
جالب اینه که من همه این موراد رو به جز تزم براشون فرستاده بودم از جمله: Study plan, job offer, CV, admission, fund. حتما تو نامه ادمیشن به سوالاتی نظیر Supervisorو fund هم پاسخ داده شده دیگه. به نظر یا اصلا درست پرونده منو نگاه نکردن یا اینکه نمی دونم!!!!
می خواستم بدونم شما چطور پاسخ دادید که ویزاتون اومد و یا اگه در این خصوص می تونید کمکی کنید خیلی ممنونتون می شم.مخصوصا در مورد دو سوال آخر!
بچه ها اتاوا از شنبه تا دوشنبه تعطیل بوده. روز جمعه هم که سفارت پاس ریکوئستیا رو اعلام کرد. بنابراین دیگه چیزی از هفته پیش نمونده بوده که این هفته اعلام بشه.
امروز تازه برای این هفته شروع به کار کرده اتاوا و احتمالا جمعه دوباره پاس ریکوئست اعلام میکنن...!!!
من فکر میکنم امروزم هیچ خبری نمیشه. چون کاری نشده این چند روزه که بخوان خبرشو بدن...!!!
سلام دوستان، امروز از من همون سوالا رو پرسیدن، 9 جولای مدارک فرستادم، امروز 30 روز شده بود.
سلام
یه سوال دارم از دوستان با تجربه
من 15 جولای مدارکمو فرستادم و فکر نمی کنم از نظر بی اس و موارد مربوط به مدارک مشکلی داشته باشم (البته هنوز هم ازم سوالی نشده)
یه نامه هم چند روز پیش دادم ببرن سفارت که ازشون درخواست کردم سریعتر پرونده منو بررسی کنند
از دانشگاه هم تا 1 اکتبر وقت گرفتم برای رسیدن به کلاس ها و اینو تو نامه ای که سفارت ارسال کردم هم عنوان کردم
به نظرتون اگر برای 24 سپتامبر بلیط بگیرم چقدر احتمال داره که مجبور بشم بلیط رو عقب بندازم؟ فکر می کنید تا اون موقع ویزام میاد؟
ممنون میشم همه دوستانی که تجربه ای دارن نظرشونو اعلام کنند
بچه ها انگار امروزم خبری نیستکسی بوده پاس ریکوئست شده باشه؟
#4301 نه هیشکی نبوده و دلیلش هم تعطیلی اتاوا از شنبه تا دیرزو بده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)