Untitled.jpg
یه مقایسه با سال پیش بد نیست:
نمودارهای ترتیب اپلای کردن در برابر تعداد روزهای سپری شده برای اخذ ویزا برای پارسال سپتامبر و برای امثال...
یه مقدار داده های رو ***** کردم صاف بشن...
همونطور که میبینید نمودارها در هر دو مورد حالت توانی دارن... اپلیکنت هایی که خیلی زود فرستادن زمان بیشتری هم برای پروندشون صرف میشه (دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه)...
ولی فرق 2011 با 2012 اینه که تویه 2011 بعد از 10-15 روز سفارت کارش میافته روی روال و تقریبا بین 50 تا صد روز برای اپلیکنت زمان برده که ویزا بگیرن... یعنی همون ناحیه زد که نشون دادم... روی یک روال خطی با شیب صفره...
ولی در سال 2012 که ما هستیم حداقل تا اینجایی که برای 50 نفر اول که ویزا گرفتن من دیدم ناحیه زرد شیب منفی داره یعنی درواقع سفارت داره سعی میکنه زمان صدور ویزا رو برای اپلیکنت های جدید پایین تر بیاره! دلیلش رو نمیدونم ولی داده ها اینو نشون میده...
این نشون میده سر سفارت خیلی خیلی شلوغه و داره تخت گاز کار میکنه!
احتمالا اون اتاوا هم کارشو میذاره دقیقه نود برای همینم به نظر میاد اونایی که خیلی زود فرستادن مدرک رو خیلی بیشتر هم تو نوبت موندن! الانم که اوتاوا کارش رو شروع کرده اینا دیگه ترتیب رو رعایت نمیکنن و پرونده ها رو احتمال 50 دور بور زدن فرستادن اتاوا...
پارسال هم من دیدم 18 نفر نرسیده بود ویزاشون و دیفر کرده بودن... با این روندی که این نمودار داره نشون میده دیفری ها امسال نباید زیادتر باشن... احتمالا در دوهفته آینده خیلی ها ویزا میگیرن...
علاقه مندی ها (Bookmarks)