صفحه 58 از 250 نخستنخست ... 8484950515253545556575859606162636465666768108158 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

من یه چیزیو نمیفهمم!؟ اینیکه شماها هِی میگید این دوشنبه تعطیل بوده و این باعث شده کارمون عقب بیوفته! مگه تو این 92 روزی که امثال من منتظر بودن(21 روزم از سوال پرسیدن میگذره!) این دوشنبه قبل میخواستن ویزامونو نهایی کنن؟ یعنی تو یه روز نتیجه ها مشخص میشه؟! تا الآن چیکار می کردن؟ راستش من در عجبم در کار این سفارت.
    خدا بزرگه...

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aminfkh نمایش پست ها
    من یه چیزیو نمیفهمم!؟ اینیکه شماها هِی میگید این دوشنبه تعطیل بوده و این باعث شده کارمون عقب بیوفته! مگه تو این 92 روزی که امثال من منتظر بودن(21 روزم از سوال پرسیدن میگذره!) این دوشنبه قبل میخواستن ویزامونو نهایی کنن؟ یعنی تو یه روز نتیجه ها مشخص میشه؟! تا الآن چیکار می کردن؟ راستش من در عجبم در کار این سفارت.
    نه. ولی ببین سفارت پرنده ها رو که میفرسته اتاوا اونجا بررسی میشه و نتیجه نهایی بعد از چند روز میاد برای سفارت و سفارت به ما میگه.
    این هفته اینا جمعه هرکسی که نهایی شده بود و اتاوا اعلام کرده بود رو گفتن.
    میمونه از شنبه تا دوشنبه که اتاوا تعطیل بوده و سفارتم جوابی از اتاوا نگرفته که اعلام کنه...!!! واسه همینم این دو روزه چیزی نگفته. اتاوا هم تازه به ساعت ما دیشب ساعت 5 و 6 شروع کرده به کار.
    دو شنبه صبح هم دو سه نفرو اعلام کردن که من فکر میکنم اینا کسانی بودن که با توجه به اختلاف ساعت حدود 12 ساعت ما عصر روز جمعه اتاوا برای سفارت ایمیل کرده ولی عصر جمعه اونا میشده صبح شنبه آنکارا که شنبه آنکارا تعطیل بود. واسه همینم اون چند تا رو روز دوشنبه که اومدن دیدن اعلام کردن ولی دیگه بیشتر از اون جوابی از اتاوا نگرفتن که بدن...!!!
    اونا کم کاریشون تو اینه که پرونده هایی که نهایی میشه رو اعلام نمیکنن به زودی و اینکه کلا کند بررسی میکنن...!!!
    ما منظورمون از این دوشنبه همین دو روزه که هیچ جوبی نیومد و خیلی از بچه ها از جمله خود من خیلی تو ذوقشون خورد. همه متعجب بودیم که چرا این دو روز هیچ کسو اعلام نکردن که دلیلش این تعطیلیه.

دوستان کلاً ویزا آفیس آنکارا که مسئول رسیدگی به ویزاهای والدین، توریستی، دانشجویی و مهاجرتی کبک و فدرال هستش در مجموع در تمامی موارد عملکرد بسیار بدی داشته!!! شاید بد نباشه در کنار اعتراض به حق دوستان به نحوه رسیدگی پرونده های دانشجویی، یک اعتراض کلی هم با همه گروها به وضعیت اسفناک این ویزا آفیس آنکارا داشته باشید. اون دوستی که فرمودن مقصر اصلی در این قضایا افراد دیگه ایی هستن که باید در اصل قبل از کانادایی ها به اونها اعتراض کنیم هم درست فرمودن!! ولی در هر صورت با توجه به اینکه بنا به اعتراف خودشون ایرانیها جزو ده کشوری هستن که بیشترین تعداد مهاجر رو به کانادا فرستادن، با وجود چنین کامینیوتی بزرگی فکر می کنم این حق ما باشه که شایسته تر از این حرفها به کار هممون رسیدگی بشه.

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    دوستان کلاً ویزا آفیس آنکارا که مسئول رسیدگی به ویزاهای والدین، توریستی، دانشجویی و مهاجرتی کبک و فدرال هستش در مجموع در تمامی موارد عملکرد بسیار بدی داشته!!! شاید بد نباشه در کنار اعتراض به حق دوستان به نحوه رسیدگی پرونده های دانشجویی، یک اعتراض کلی هم با همه گروها به وضعیت اسفناک این ویزا آفیس آنکارا داشته باشید. اون دوستی که فرمودن مقصر اصلی در این قضایا افراد دیگه ایی هستن که باید در اصل قبل از کانادایی ها به اونها اعتراض کنیم هم درست فرمودن!! ولی در هر صورت با توجه به اینکه بنا به اعتراف خودشون ایرانیها جزو ده کشوری هستن که بیشترین تعداد مهاجر رو به کانادا فرستادن، با وجود چنین کامینیوتی بزرگی فکر می کنم این حق ما باشه که شایسته تر از این حرفها به کار هممون رسیدگی بشه.
    حسین جان این ویزا آفیس تمام لعنتای بچه های این سایت و اعضای خانواده و گاها دوست و اشناهاشونو داره. ما حتی پتیشن هم نوشتیم و فرستادیم ولی هیچ فایده ای نکرد. داره همون روند کوالایی و هایبرنیتی خودشو ادامه میده به همون شکل قدیم...!!!
    اینجا اغلب من جمله خود من اعتراضات محترمانه و درخواستاشونو به صورت تلفن، ایمیل، فکس، نامه از طرف خودشون و استاداشون و دانشگاهاشون و حتی حضوراً به اطلاعشون رسوندن ولی هیچ تفاوتی در روند کارشون ایجاد نشده...
    شما اگر هر چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه بگین تا ما انجام بدیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    حسین جان این ویزا آفیس تمام لعنتای بچه های این سایت و اعضای خانواده و گاها دوست و اشناهاشونو داره. ما حتی پتیشن هم نوشتیم و فرستادیم ولی هیچ فایده ای نکرد. داره همون روند کوالایی و هایبرنیتی خودشو ادامه میده به همون شکل قدیم...!!!
    اینجا اغلب من جمله خود من اعتراضات محترمانه و درخواستاشونو به صورت تلفن، ایمیل، فکس، نامه از طرف خودشون و استاداشون و دانشگاهاشون و حتی حضوراً به اطلاعشون رسوندن ولی هیچ تفاوتی در روند کارشون ایجاد نشده...
    شما اگر هر چیز دیگه ای به ذهنتون میرسه بگین تا ما انجام بدیم.
    من که فکر میکنم اونا خودشون برنامه شون مشخص بوده از اول و قصدشون کم کردن روابطو و فشار آوردن بوده و از همون بستن در سفارت اعلام کردن که ویزا دادن دیگه مثه فبل نیست. این همه ریجکتی که به دلیل عدم اطمینان از بازگشته نشون میده که اونا معیاراشونو نسبت به سالای قبل کمی تغییر دادن و الان با سخت گیری بیشتری بررسی میکنن چو واقعا هم نگاه کنین از شاید از دو سال پیش تعداد دانشجوهای که قصد رفتن داشتن خیلی زیاد شده..
    حالا شاید سرشونم شلوغ بوده ولی اصل ماجرا این بوده که فشار بیارن و دیر بدن. نمیخوام کسیو نا امید کنم، خودمم فشارو استرسم به اندازه کافی زیاده ولی اگه امسال گرفتیم باید کلامونو بنداریم هوا. سالای بعدی خدا میدونه چی بشه

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

Untitled.jpg
    یه مقایسه با سال پیش بد نیست:
    نمودارهای ترتیب اپلای کردن در برابر تعداد روزهای سپری شده برای اخذ ویزا برای پارسال سپتامبر و برای امثال...
    یه مقدار داده های رو ***** کردم صاف بشن...
    همونطور که میبینید نمودارها در هر دو مورد حالت توانی دارن... اپلیکنت هایی که خیلی زود فرستادن زمان بیشتری هم برای پروندشون صرف میشه (دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه)...
    ولی فرق 2011 با 2012 اینه که تویه 2011 بعد از 10-15 روز سفارت کارش میافته روی روال و تقریبا بین 50 تا صد روز برای اپلیکنت زمان برده که ویزا بگیرن... یعنی همون ناحیه زد که نشون دادم... روی یک روال خطی با شیب صفره...
    ولی در سال 2012 که ما هستیم حداقل تا اینجایی که برای 50 نفر اول که ویزا گرفتن من دیدم ناحیه زرد شیب منفی داره یعنی درواقع سفارت داره سعی میکنه زمان صدور ویزا رو برای اپلیکنت های جدید پایین تر بیاره! دلیلش رو نمیدونم ولی داده ها اینو نشون میده...
    این نشون میده سر سفارت خیلی خیلی شلوغه و داره تخت گاز کار میکنه!
    احتمالا اون اتاوا هم کارشو میذاره دقیقه نود برای همینم به نظر میاد اونایی که خیلی زود فرستادن مدرک رو خیلی بیشتر هم تو نوبت موندن! الانم که اوتاوا کارش رو شروع کرده اینا دیگه ترتیب رو رعایت نمیکنن و پرونده ها رو احتمال 50 دور بور زدن فرستادن اتاوا...
    پارسال هم من دیدم 18 نفر نرسیده بود ویزاشون و دیفر کرده بودن... با این روندی که این نمودار داره نشون میده دیفری ها امسال نباید زیادتر باشن... احتمالا در دوهفته آینده خیلی ها ویزا میگیرن...
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

این روند پاس ریکویست کردن روزی یکی یکی شون یک مقداری مشکوکه و من واقعا نگران هستم
    دوستان به نظرتون اینها میان توی روز های آینده یک دفعه 50 نفر رو پایریکویست کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط bahmanabc نمایش پست ها
    Untitled.jpg
    یه مقایسه با سال پیش بد نیست:
    نمودارهای ترتیب اپلای کردن در برابر تعداد روزهای سپری شده برای اخذ ویزا برای پارسال سپتامبر و برای امثال...
    یه مقدار داده های رو ***** کردم صاف بشن...
    همونطور که میبینید نمودارها در هر دو مورد حالت توانی دارن... اپلیکنت هایی که خیلی زود فرستادن زمان بیشتری هم برای پروندشون صرف میشه (دلیلش میتونه خیلی چیزا باشه)...
    ولی فرق 2011 با 2012 اینه که تویه 2011 بعد از 10-15 روز سفارت کارش میافته روی روال و تقریبا بین 50 تا صد روز برای اپلیکنت زمان برده که ویزا بگیرن... یعنی همون ناحیه زد که نشون دادم... روی یک روال خطی با شیب صفره...
    ولی در سال 2012 که ما هستیم حداقل تا اینجایی که برای 50 نفر اول که ویزا گرفتن من دیدم ناحیه زرد شیب منفی داره یعنی درواقع سفارت داره سعی میکنه زمان صدور ویزا رو برای اپلیکنت های جدید پایین تر بیاره! دلیلش رو نمیدونم ولی داده ها اینو نشون میده...
    این نشون میده سر سفارت خیلی خیلی شلوغه و داره تخت گاز کار میکنه!
    احتمالا اون اتاوا هم کارشو میذاره دقیقه نود برای همینم به نظر میاد اونایی که خیلی زود فرستادن مدرک رو خیلی بیشتر هم تو نوبت موندن! الانم که اوتاوا کارش رو شروع کرده اینا دیگه ترتیب رو رعایت نمیکنن و پرونده ها رو احتمال 50 دور بور زدن فرستادن اتاوا...
    پارسال هم من دیدم 18 نفر نرسیده بود ویزاشون و دیفر کرده بودن... با این روندی که این نمودار داره نشون میده دیفری ها امسال نباید زیادتر باشن... احتمالا در دوهفته آینده خیلی ها ویزا میگیرن...
    مرسی. ما که از خدامونه همه تحلیلای منفی که از کار سفارت میکنیم چرت باشه ..

Member ciel آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    SFU

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    این روند پاس ریکویست کردن روزی یکی یکی شون یک مقداری مشکوکه و من واقعا نگران هستم
    دوستان به نظرتون اینها میان توی روز های آینده یک دفعه 50 نفر رو پایریکویست کنند
    امیدوارم که این اتفاق نیفته و همه ویزاشونو بگیرن ولی واقعیت اینه که همیشه تعدادی از بچه ها مجبور به دیفر میشن(مثلا 10 نفر از این 50 نفر، زبونم لال!). در هر صورت دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. کسانی که بیش از سه ماه هستش که منتظرن و کسانی که doc request شدن معمولا ویزا میگیرن (من تا حالا ندیدم بعد از 4 ماه یکی رو ریجکت کنن)
    میدونم که این انتظار خیلی بده چون آدم تو یه وضعیت بلاتکلیفی قرار داره!

بچه ها من تا الان خودم 3بار ایمیل به سفارت 2بار ایمیل urgent و 2بارم فکس فرستادم خبری نشد. امروز جلوی سفارت آقای شیدایی بود داشت به 2 یا 3 نفر جواب میداد که منم سریع از ماشین رفتم سوال پیچش کردم گفتم 110 روزه منتظرم و 50 روز پیش ازم سوال پرسیدن سوالارو ازم پرسید و شرایط درسی و معدلمو و گفت نگران نباش حتما ویزات میاد. گفت کا آفیسرها تو انکارا روی ویزای تحصیلین الان. اما گفت امکان داره تا 2 هفته بعد از شروع ترم ویزا بدن به دانشگاهتون اطلاع بدید. نمیدونم چی بگم. گفتم انکارا چطور میشه پیگیری کرد گفت راهی نداره

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)