صفحه 158 از 179 نخستنخست ... 58108148149150151152153154155156157158159160161162163164165166167168 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,571 تا 1,580 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

دوستان میخواستم بپرسم که در خصوص تمکن مالی اینها فقط پرینت صورتحساب مالی و تمکن مالی رو نشون بدیم. چطوره که اصلا سند ملکی نیست. آیا اینها اصلا سند ملکی رو هم می پذیرن (علاوه بر پرینت مالی )؟
    اصلا دادن سند ملکی تاثیری داره ؟
    سوال دوم اینکه کسانی که مدت زمان فارغ التحصیلی شون تا زمان اخذ پذیرششون خیلی طولانی بشه مثلا هفت سال ، آیا این موضوع به عنوان پوئن منفی برای گرفتن ویزا حساب می شه یا نه ؟

[QUOTE=immi;851968]دوستان میخواستم بپرسم که در خصوص تمکن مالی اینها فقط پرینت صورتحساب مالی و تمکن مالی رو نشون بدیم. چطوره که اصلا سند ملکی نیست. آیا اینها اصلا سند ملکی رو هم می پذیرن (علاوه بر پرینت مالی )؟
    اصلا دادن سند ملکی تاثیری داره ؟
    سوال دوم اینکه کسانی که مدت زمان فارغ التحصیلی شون تا زمان اخذ پذیرششون خیلی طولانی بشه مثلا هفت سال ، آیا این موضوع به عنوان پوئن منفی برای گرفتن ویزا حساب می شه یا نه ؟[/QUOT
    فکر نمی کنم سند ملکی تاثیری داشته باشه چون خود سفارت هم از شما هیچ مدرکی جز چیزی که تو چک لیست هست نمی خواهد.سند ملکی برای ویزاهای توریستی یا دیدار خانواده تاثیر داره.
    من نشنیدم که بگی وقفه بین تحصیلات پوئن منفی باشه.ولی بازهم بهتره از سفارت خودتون ببپرسید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    الکترونیک - آزاد یونیورسیتی آف لاهیجان

ببینین سند ملکی یا فیش حقوق برای اینه که ببینن شما وابستگی به ایران دارین و به خاطر اون برمیگردین ایران که به ویزای دانشجویی مربوط نمیشه.اون برای ویزای گردشی یا چیزایی مثل اینه

نقل قول نوشته اصلی توسط arash_micro نمایش پست ها
    ببینین سند ملکی یا فیش حقوق برای اینه که ببینن شما وابستگی به ایران دارین و به خاطر اون برمیگردین ایران که به ویزای دانشجویی مربوط نمیشه.اون برای ویزای گردشی یا چیزایی مثل اینه
    یعنی اگه کسی بخواد ترجمه سند ملکی به سفارت بده اونها ازش نمی پذیرن ؟ اگه بپذیرن ممکنه پوئن منفی حساب بشه !!؟؟
    اصلا می شه به جای تمکن مالی سند ملکی ارائه کرد؟

اونها از شما هیچ مدارک اضافه ای رو نمی گیرند.به جای تمکن مالی هیچ چیز دیگه ای نمیشه ارائه کرد.

Junior Member

با سلام. من برا شرکت در کنفرانس درخواست ویزا داده بودم که بعد از دو هفته باهام تماس گرفتن و گفتن که یه نامه داری که ظاهرا نقص پروندس (تلفنی جواب ندادن)!!! از دوستان کسی تجربه مشابه یا اطلاعاتی داره که احتمالا چه چیزی رو معمولا در این مرحله به عنوان نقص پرونده اعلام میکنند؟ با توجه به اینکه من باید از شهرستان بیام تهران اگه بدونم چی نقص دارم با خودم بیارم که مجبور نشم دوباره بیام تهران. ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین. سپاس

Senior Member sepidejoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien Telecommunication Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin_m نمایش پست ها
    با سلام. من برا شرکت در کنفرانس درخواست ویزا داده بودم که بعد از دو هفته باهام تماس گرفتن و گفتن که یه نامه داری که ظاهرا نقص پروندس (تلفنی جواب ندادن)!!! از دوستان کسی تجربه مشابه یا اطلاعاتی داره که احتمالا چه چیزی رو معمولا در این مرحله به عنوان نقص پرونده اعلام میکنند؟ با توجه به اینکه من باید از شهرستان بیام تهران اگه بدونم چی نقص دارم با خودم بیارم که مجبور نشم دوباره بیام تهران. ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین. سپاس
    کنفرانس پزشکی نیست احتمالا؟!
    بهشون زنگ بزنید بگید خوب چیش ناقصه؟!
    !Austria , I'm here

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "
    استفاده کنید***

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidejoon نمایش پست ها
    کنفرانس پزشکی نیست احتمالا؟!
    بهشون زنگ بزنید بگید خوب چیش ناقصه؟!

- کنفرانس مهندسی هستش
    -میگن تلفنی جواب نمیدیم حتما باید خودتون حضوری بیاین

دیروز یه ایمیل به MA35 زدم در مورد روند بررسی درخواست اقامتم سوال کردم. چند دقیقه پیش جواب دادن:

Sehr geehrte/r Farshid
    danke für Ihre E-Mail vom 07.08.2012

Ihr Antrag ist in Wien eingelangt und werden die Erteilungsvoraussetzungen geprüft. Im Zuge des Ermittlungsverfahrens werden Sie über die Österreichische Botschaft verständigt

Wir bitten sie noch um etwas Geduld

میگه: درخواست شما به وین رسیده و شرایط صدور، تست (بررسی) شده؛ در این مرحله از تحقیقات از طریق سفارت اتریش به شما اعلام میشود.

الان من منظورشو درست فهمیدم؟! یعنی مشکلی نبوده و فقط باید منتظر خبرش از سفارت باشم؟!

Senior Member sepidejoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien Telecommunication Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid1 نمایش پست ها
    دیروز یه ایمیل به MA35 زدم در مورد روند بررسی درخواست اقامتم سوال کردم. چند دقیقه پیش جواب دادن:

Sehr geehrte/r Farshid
    danke für Ihre E-Mail vom 07.08.2012

Ihr Antrag ist in Wien eingelangt und werden die Erteilungsvoraussetzungen geprüft. Im Zuge des Ermittlungsverfahrens werden Sie über die Österreichische Botschaft verständigt

Wir bitten sie noch um etwas Geduld

میگه: درخواست شما به وین رسیده و شرایط صدور، تست (بررسی) شده؛ در این مرحله از تحقیقات از طریق سفارت اتریش به شما اعلام میشود.

الان من منظورشو درست فهمیدم؟! یعنی مشکلی نبوده و فقط باید منتظر خبرش از سفارت باشم؟!
    گویا هنوز دارن تحقیق میکنن و از شما خواسته که صبور باشید
    نگران نباشید. میاد!
    !Austria , I'm here

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "
    استفاده کنید***