دوستان من امروز پاسپورت تحویل گرفتم از سفارت. افرادی که نگرانی این رو دارند که اصل مدرک مهمی رو فرستادند سفارت، اگر ویزاتون ایشالا بیاد، می تونید موقع تحویل پاسپورت بهشون بگید فلان مدرک رو می خوام یادداشت می کنه و فرداش که رفتید تحویل بگیرید پاسپورتتون رو، بهتون میده. من امروز بهش گفتم برای این دوستم که پاسشو تحویل میگرفتم مدرک شغلی پدرش رو نیاز داره می خوام بگیرم، گفت چرا دیروز نگفتی؟، گفتم نمی دونستم باید دیروز بگم!، گفت اگه می تونی منتظر بمونی بهت میدیم، گفتم باشه... رفتم توی سالن انتظار و مشغول چک کردن ویزاها و معرفی نامه ها شدم، که یه خانم مؤدب غیر از اون منشی ها، اومد اسم خوند و مدارک رو با خوشرویی پس داد.مدارک ترجمه شده + سو پیشینه و BS ها توش نبود اما گواهی شغل والدین و ریز نمرات و نامه ی پذیرش و ریپورت نمره تافل بود.
. من از دانشگاه مکمستر پذیرش دارم با فاند ۱ سال که فقط برا ماه سپتامبر است، یعنی نمیتونم بندازمش برا ترم زمستان یا بهار. الان دارم مدارکمو برای تحویل به سفارت کانادا در لندن آماده میکنم که دیره. یه پذیرش دیگه از regina دارم که فاند نداره.
۱-به نظرتون سفارت کانادا اگه بدونه دیرتر از سپتامبر کار ویزای من درست نمیشه، رجکت میکنن منو یا نه؟ البته دانشگاه تا اکتبر بهم وقت داده که استیودنت پرمیت را ببرم و در کانادا باشم.
۲- بهتره برا regina بدون فاند اپلی کنم؟ گواهی عدم سؤ پیشینه حد اقل ۱ ماه طول میکش که از ایران برام بیاد.
ممنون میشم اگه یه جواب سریع بم بدین.
من با استادم نگرانیم رو درباره دیر امدن ویزا در میون گذاشتم (پیشنهاد میکنم دوستان هم همینکارو بکنین...) و در مورد دیر امدن احتمالیم پرسیدم و گفت هیچ نیازی به دیفر نیست و هر وقت از فصل بتونی برسی مسئله ای نیست... آخرش هم گفت سفارت کاملا در جریان مشکل شما هست و حتما قبل از مهلت دانشگاه ویزاتو میده... این استادها نفوذشون بالاست... مقرارات دانشگاه رو بیخیال شید... مخصوصا در دوره پی اچ دی کورس های چندانی هم ندارید که بخواید نگران دیر رسیدن به کلاس ها باشید... کلاس ها هم مثل کلاس های لیسانس نیست سیستمش ...
Eternal vigilance is the price of liberty!
از دوستانی که ویزاشون رو گرفتون کسی بوده که representative form پر کرده باشه و با مدارک ارسال کرده باشه؟ اگه هست میتونید بگین برای پیکاپ ویزا با خودشون تماس گرفتن یا نمایندشون؟
سلام دوستان، امروز و فردا امیدی به امدن پاس ریکوئست هست یا نه؟
1) اگر نامه ی دیفر یا نامه ای از دانشگاه دارید که به شما وقت داده استادی پرمیت را دیرتر تحویل بدید یا هر مدرکی که نشون بده بعد از سپتامبر هم اگه ویزاتون درست بشه مشکلی پیش نمیاد توی مدارک بگذارید.
2) اقدام برای ویزا با فاند بهتره. (گرجه بدون فاند هم ویزا گرفته شده) ولی بهتره که فاند داشته باشید. گواهی عدم سوء پیشینه هم خیلی زودتر از این حرفا می شه گرفت. براحتی می شه زودتر گواهی عدم سوء پیشینه بگیرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)