dumanb گرامی،
شما که الآن ترکیه هستید، اگر ممکنه و وقتش رو دارید بچه هایی که ویزاشون طول کشیده و هنوز نیومده یه نامه ای به شما بِدن و شما لطف کنید و زحمتش رو بکشید بدید به سفارت؟
اگرم که نمیتونید حداقل بشون بگید دلیل اینیکه این هفته اینطور شده چیه؟
dumanb گرامی،
شما که الآن ترکیه هستید، اگر ممکنه و وقتش رو دارید بچه هایی که ویزاشون طول کشیده و هنوز نیومده یه نامه ای به شما بِدن و شما لطف کنید و زحمتش رو بکشید بدید به سفارت؟
اگرم که نمیتونید حداقل بشون بگید دلیل اینیکه این هفته اینطور شده چیه؟
خدا بزرگه...
حسین جان اگر میخواین اعتراض کنین بهت یه توصیه میکنم. منتظر نباشین یکی نامه رو بنویسه برین امضا کنین. خودت نامه رو بنویس و برای همه بچه ها لینکشو ایمیل کن....!!! حتما هم توی ایمیل بنویس که باید با اسم و فامیل واقعی امضا کنن و nickname نذارن تا اسمشون بیاد توی امضا.
در مورد فرستادن نامه من نامه رو برای kenney هم فرستادم ولی هرچی شما ازشون جواب گرفتید ما هم گرفتیم. متن نامه رو هم توی پستای قبلی من تو همین فروم اعتراض میتونی ببینی. ولی واقعیت اینه هیچ کس اصلا گوشش بدهکار نیست. هیچ کس اهمیت نمیده که ما چی میگیم. من در مورد خودم میگم دست کم 4 تا ایمیل زدم. نامه دادم. زنگ زدم. فکس زدم. پتیشن رو امضا کردم و فرستادم ولی اصلا انگار عین خیالشون نیست که یکی داره باهاشون حرف میزنه. کلا دیگه به نظر من اینهمه جواب ندادن به یه اپلیکنت اصلا توهین به اون آدمه. فرقی هم نداره از چه کشوری باشه. حداقل یه جواب بده بگو هنوز ررسی نشده پرونده ات. والا من که هیچ تمدنی تو این طر برخورد اینا با اپلیکنت های ایرانی نمیبینم. این به نظر من کمال بی ادبی و عدم تمدنه...!!! یعنی چی که ما نمیتونیم جواب بدیم سرمون شلوغه؟؟ خب پس بیخود کردین بخش ویزا رو بردین اونجا وقتی اونقدر کارمند ندارین که حتی یکی رو بذارین جواب ایمیلاتونو بده. اینجا که داشت مثل آدم کارشو میکرد...!!!
بچه ها من فکر می کنم با بیشتر حرف می زنیم(البته از خودم شروع می کنم) تا عمل کنیم. ما باید یک نماینده از خودمون انتخاب کنیم و همه به اون نماینده تمکین کنند تا کار به صورت جدی پیگیری بشه. در ضمن ما به یک استراتژی نیاز داریم به طوریکه بدونیم اگر هر مرحله ار کارمون جواب نداد مرحله بعدی چیه.
این متن نامه ای هست که نوشتم. کسانی که فاند ندارن میتونن همون یک خط مربوطه (از except تا آخر خط) رو پاک کنن. تاریخ مهلت حضورتون در کانادا رو هم خودتون باید بنویسید. تاریخ رو حداقل ۲ روز زودتر بنویسین. (۱٪ امکان داره هواپیما تاخیر زیاد داشته باشه یا کنسل بشه.)
اگر غلط هم داره که فکر نمیکنم بگید تا تصحیح بشه.
مشخصات خودتون رو هم بنویسید. و فونتش رو توپر کنید.
قیمت بلیط رو هم اگه میدونید بنویسید. اگرم نمیدونید خودتون یه مبلغی بنویسید. فقط دومی رو حدود ۲ برابر اولی بنویسید و سومی رو حدود ۲ برابر دومی. واسه کانادا هم قیمت اولی رو زیر 1600 دلار ننویسید.
فعلا کسی نفرسته. ساعت ۲ تا ۳ امروز همگی میفرستیم
یه ایمیل هست و هیچ هزینه ای نداره. پس بهتره که بفرستیم.
تیری هست در تاریکی
شاید ۲۰-۳۰ تا ایمیل اینجوری در یک زمان دیدن، به خودشون بیان.
البته اگه موافق باشید طبق گفته ی پست 637 یه نامه دیگه مینویسم واسه جاهای دیگه که میشه فرستاد.
To the embassy of Canada in Ankara,
I am sending this regarding my application.
My letter of acceptance is for the September semester, and I have to arrive in Canada by the August ??
Also, I need one week to pickup the visa and another one week to get the ticket and do my personal tasks in order to move to Canada.
Except that I have to buy a ticket more than the double price next week, I will lose my fund if I would not be present in Canada by the August ??
The price of the ticket I want to buy was about 1600$ early this week, but now it is about 3100$, and it will be about 6100$ in the next week, so I do not know whether to buy the ticket or not.
This is my personal information
First name:
Last name:
Date of birth:
Date of submission:
So, I appreciate you if you would finalize my application and inform me the result, as soon as possible.
Respectfully
به هرکی میشناسید و در تماس هستید پیام بزارید و بگید که بیان ساعت ۲ و ایمیل بفرستن.
سعی هم کنید با ایمیلی بفرستید که توی فرمتون نوشتید.
کسانی که موافقن یا با پیام خصوصی یا امتیاز مثبت یا ارسال پست یه جوری اعلام کنند که ببینم چند نفر هستیم.
کسی نمیخواد پیگیر ویزاش بشه انگار !!
با ۲-۳ نفر فکر نکنم فایده داشته باشه. حداقل باید ۱۰-۱۵ نفر بشیم.
لطفا اگه این متن ایمیل رو موافقید که بفرستیم، با پیام خصوصی یا ارسال پست در همین تاپیک اعلام کنید.
تا الان ۴ نفر شدیم.
بهتون اعلام میکنم که کی بفرستیم.
باید زمانی بفرستیم که سفارت باز باشه. به کسانی که میشناسید و منتظر ویزا هستن، توی پیام بازدیدکننده پروفایلشون بگید که اینجا رو بخونن و بهمون اضافه بشن.
سپاس
من دیگه واقعا حوصله پیگیری ندارم...
والا منم دارم دیوونه میشم.
حداقل اگه دیروز ۲۰-۳۰ تا قبولی داشتیم باز یه کم روحیه میگرفتیم. ولی این هفته انگار کلا تعطیل بودن. همین ۳-۴ تا رو هم نمیدادن دیگه.
یه ایمیل هیچ ضرری نداره. یا نمیخونن یا می بینن چندتا ایمیل پشت سرهم با یک عنوان و متن اومده، یه تکونی به خودشون بدن.
دیگه رسیدم به بن بست. یه برگه و مهر (ویزا) شده تمام زندگی و آینده و سرنوشتمون.
اونقدر هم از اینجا بدم میاد که ۱۰سال هم شده هیچ کاری نمیکنم و فقط میرم دنبال پیدا کردن راه واسه رفتن از اینجا.
راستی تقویم رو هم نگاه کنید. به همین زودی ۹ روز از آگست گذشت.
هفته دیگه هم میشه نیمه آگست.
من هم آمادم این متن رو بفرستم.
پیشنهاد می کنم تو بخش پیک آپ ویزا بریم و هر کی داره می ره آنکارا یه پرینت از همین نامه رو هم بدیم بهش.
منتظریم بگیر کی بفرستیم
I Live and Love in God's peculiar light
علاقه مندی ها (Bookmarks)