صفحه 64 از 250 نخستنخست ... 14545556575859606162636465666768697071727374114164 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 2500

موضوع: بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد CIC و سفارت های تابعه و پیگیری صدور ویزا

ApplyAbroad Superstar shibaak آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط zita12 نمایش پست ها
    ایده خوبیه. اما متاسفانه جدول بدون اسمه. اونا قبول می کنند؟
    لطفا جدولو نذارین. جدول اطلاعات شخصی دوستانه و شاید کسی دوست نداشته باشه این اطلاعات دست سفارت بیفته. از روی تاریخا و اطلاعات هم راحت میشه فهمید هر آیدی کیه.
    بچه ها اینجا با اعتماد به همدیگه اطلاعاتشونو وارد کردن برای استفاده بچه های دیگه. اینکاری که شما میخواین بکنین استفاده نیست. سوء استفاده است. شاید کسی اصلا مشکلی نداره با اینکه دیر بیاد ویزاش. نمیشه که کسی رو مجبوری وادار کرد اعتراض کنه. لطف کنید جدول رو ضمیمه نکنین. هر کسی خودش در صورتی که بخواد میتونه به شما ملحق بشه. اجباری نیست.
    ویرایش توسط shibaak : August 10th, 2012 در ساعت 10:40 AM

پیش فرض پاسخ : بحث و اعتراض در خصوص نحوه عملکرد سفارت در آنکارا

اینم متن نهایی ایمیل
    اگه کسی نظری داره بگه
    فقط همونطور که گفتم کسانی که فاند ندارند، از Except تا آخر همون خط رو پاک کنند.
    اطلاعات شخصی و مهلت حضور در کانادا(بعد از کلمه August دوتا علامت سوال رو بردارین و به جاش بنویسید 21st یا مثلا 25th) رو هم باید وارد کنین. بهتره که اطلاعاتتون رو با فونت توپر(Bold) بنویسین.
    ساعت ۱۱:۳۰ همگی میفرستیم. اگرم کسی دیر این پست رو دید تا ساعت ۱۳ امروز هم بفرسته، مشکلی نداره. ولی سعی کنید که همون ۱۱:۳۰ بفرستیم.
    سپاس

To the embassy of Canada in Ankara,

I am sending this regarding my application.

My letter of acceptance is for the September semester, and I have to arrive in Canada by the August ??
    Also, I need one week to pickup the visa and another one week to get the ticket and do my personal tasks in order to move to Canada.
    Except that I have to buy a ticket more than the double price next week, I will lose my fund if I would not be present in Canada by the August ??
    The price of the ticket I want to buy was at the normal price early this week, but now it is doubled, and it will be triple in the next week, so I do not know whether to buy the ticket or not.

This is my personal information
    First name:
    Last name:
    Date of birth:
    Date of submission:

So, I appreciate you if you would finalize my application and inform me the result, as soon as possible.

Respectfully

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

برای همین می‌خوام این جدول خاص باشه. فقط submission date، زمان انتظار برای ویزا و رنگ ستون. همچنین اطلاعات کلی‌ بالای جدول. بقیهٔ ستون‌ها رو می‌شه مات کرد.
    ولی‌ من بلد نیستم این جدول رو آماده کنم. اگه یکی‌ برام بذاره ممنون میشم.

نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    لطفا جدولو نذارین. جدول اطلاعات شخصی دوستانه و شاید کسی دوست نداشته باشه این اطلاعات دست سفارت بیفته. از روی تاریخا و اطلاعات هم راحت میشه فهمید هر آدی کیه.
    بچه ها اینجا با اعتماد به همدیگه اطلاعاتشونو وارد کردن برای استفاده بچه های دیگه. اینکاری که شما میخواین بکنین استفاده نیست. سوء استفاده است. شاید کسی اصلا مشکلی نداره با اینکه دیر بیاد ویزاش. نمیشه که کسی رو مجبوری وادار کرد اعتراض کنه. لطف کنید جدول رو ضمیمه نکنین. هر کسی خودش در صورتی که بخواد میتونه به شما ملحق بشه. اجباری نیست.

دوستان میتونن الان توی قسمت Draft ایمیلشون، متن رو با اطلاعات خودشون ذخیره کنن تا واسه ساعت ۱۱:۳۰ آماده باشه.

سپاس

Member toory آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی نرم افزار

از بچه ها یی که برای این نامه زحت کشیدند ممنونم
    فقط می خواستم بدونم بجز آنکارا جای دیگه ای مثل اتاوا و .... رو نمی شناسین که یک همچین نامه ای براشون بفرستیم
    و یا توی همین نامه ازشون بخواییم که به یک مرجع بالاتر ارجاع بدن ؟ چون اینا هم الان جوابشون اینه که سکیوریتی چک باید از اتاوا تایید بشه .
    یک نکته دیگه هم اینکه اون ایمیل سفارت که قبلا بهش ایمیل می زدیم 're-ankara-im-enquiry@international.gc.ca' الان دیگه Devlivery نمی ده فکر کنم ایمیل ها رو ***** می کنن البته این فقط یک حدسه

Junior Member

این متن رو به کدوم آدرس ای-میل بفرستیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط toory نمایش پست ها
    از بچه ها یی که برای این نامه زحت کشیدند ممنونم
    فقط می خواستم بدونم بجز آنکارا جای دیگه ای مثل اتاوا و .... رو نمی شناسین که یک همچین نامه ای براشون بفرستیم
    و یا توی همین نامه ازشون بخواییم که به یک مرجع بالاتر ارجاع بدن ؟ چون اینا هم الان جوابشون اینه که سکیوریتی چک باید از اتاوا تایید بشه .
    یک نکته دیگه هم اینکه اون ایمیل سفارت که قبلا بهش ایمیل می زدیم 're-ankara-im-enquiry@international.gc.ca' الان دیگه Devlivery نمی ده فکر کنم ایمیل ها رو ***** می کنن البته این فقط یک حدسه

ایمیل رو به هر دو آدرس زیر ارسال کنیم بهتره.

ankara-im-enquiry@international.gc.ca
    ankra@international.gc.ca

عنوان (subject) ایمیل رو هم بزاریم: Lateness in Visa Issuing

ساعت 11:30
    شروع کنید ایمیل رو به هر دو آدرس بفرستین. تا ساعت ۱۳ اگه کسی سراغ دارید بگید که بفرسته حتما.

Junior Member parsa_ma آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسي شيمي - علم و صنعت ايران

بچه ها سلام

همین چند دقیقه پیش از سفارت کانادا تو آنکارا با من تماس گرفتند!

گفتند ویزایی که واسه شما صادر کردیم فعلاً معتبر نیست! باید به سوالای ما جواب بدین!

یه چند تا سوال از من پرسید راجع به اقامت و دانشگاه و اینا، بعد گفت یه ایمل بهت می زنم به اون هم جواب بده.

نمی دونم داستان چیه، تا حالا سابقه داشته همچین چیزی؟ من ویزام تو پاسپورتمه!
    ویرایش توسط parsa_ma : August 10th, 2012 در ساعت 12:34 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa_ma نمایش پست ها
    بچه ها سلام

همین چند دقیقه پیش از سفارت کانادا تو آنکارا با من تماس گرفتند!

گفتند ویزایی که واسه شما صادر کردیم فعلاً معتبر نیست! باید به سوالای ما جواب بدین!

یه چند تا سوال از من پرسید راجع به اقامت و دانشگاه و اینا، بعد گفت یه ایمل بهت می زنم به اون هم جواب بده.

نمی دونم داستان چیه، تا حالا سابقه داشته همچین چیزی؟ من وایزام تو پاسپورتمه!
    بله. فکر کنم شما نفر سوم باشید که میگن اشتباه شده.
    اینم از نظم و انضباط ترکیه ای ها.
    فعلا به سوالاتشون جواب بدین.
    منظورتون از تماس،‌ ایمیل هست یا تلفن؟
    دقیقا چه ساعتی؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)