صفحه 1037 از 1254 نخستنخست ... 3753793798710271028102910301031103210331034103510361037103810391040104110421043104410451046104710871137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 10,361 تا 10,370 , از مجموع 12531

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

ApplyAbroad Hero immigrant_sh آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 1000 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط SHARCH نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز،
    لطفا راهنماییم کنید پس از ورود به کانادا برای انجام امور اولیه یعنی مدیکیر ، حساب بانکی و شماره مالیاتی و کارت PRحداقل زمانی که لازمه چقدره؟ ممنون میشم جواب بدید عزیزان. چون به دلایلی باید در کوتاهترین زمان ممکن برگردیم. راستی میشه کارت ها رو به آدرس مورد نظر تو کانادا بفرستن و ما بعدا دریافتشون کنیم دیگه؟ مرسی از اینکه و قتتون رو میذارید و پاسخ میدید.
    سلام دوست عزیزم
    شما از وقتی که برای SIN کارت و PR کارت اقدام فرمایید حدود ۲ ماه برای کارت پی آر و ۱۰ روز کاری برای آماده شده سین کارت نیاز دارید البته نیازی نیست که حتما خودتون باشید کانادا. یکی از آشنایان و یا دوستانتون میتونند توسذ آدرسی که اعلام کردید تحویل بگیرند و براتون ارسال کنند به ایران چون برای ورود مجدد میبایستی کارت پی آر همراهتون باشه یعنی بهتره که همراهتون باشه. و در مورد افتتاح حساب فکر میکنم با برگه ی لندینگ و پاسپورت میتونید افتتاح حساب انجام دهید. نگران نباشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط SHARCH نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز،
    لطفا راهنماییم کنید پس از ورود به کانادا برای انجام امور اولیه یعنی مدیکیر ، حساب بانکی و شماره مالیاتی و کارت PRحداقل زمانی که لازمه چقدره؟ ممنون میشم جواب بدید عزیزان. چون به دلایلی باید در کوتاهترین زمان ممکن برگردیم. راستی میشه کارت ها رو به آدرس مورد نظر تو کانادا بفرستن و ما بعدا دریافتشون کنیم دیگه؟ مرسی از اینکه و قتتون رو میذارید و پاسخ میدید.

http://www.cic.gc.ca/english/informa...card/index.asp
    http://www.servicecanada.gc.ca/eng/sin/apply/how.shtml

این لینکها رو خانم مهاجر زحمت کشیدند در فروم راهنمای روزهای اول برای تازه واردین به اشتراک گذاشتند. امیدوارم مفید واقع بشه که حتما همینطور میباشد. موفق باشید.

سلام
    این هفته کسی از دوستان پاس ریکوئست نشده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mfard نمایش پست ها
    سلام
    این هفته کسی از دوستان پاس ریکوئست نشده؟
    سلام دوست عزیز

نه متاسفانه این هفته برعکس دو هفته گذشته ورشو کاملا برای کتگوری ما سکوت اختیار کرده!!! ولی امیدواریم این هفته آتی مجددا فروم جنب و جوش داشته باشه...

Junior Member Moody آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry Teh Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط meandcanada نمایش پست ها
    سلام
    من حتي فكر ميكنم كه نوشته بانك مبني بر نرخ برابري ريال و دلار كانادا ملاك اونا نباشه وبفرض حتي بعد از ارسال گواهي بانك به ويزا آفيس اگر پيش از بررسي گواهي بانكي نرخ دلار دولتي عوض بشود؛ ممكن است گير بدهند و دوباره درخواست گواهي كنند. آيا نوشته اي در سايت مهاجرت وجود دارد كه بگويد: قانون عطف به ما سبق نميشود؟ شايد دوستاني كه وكيل آشنا و مطلع دارند پاسخ دقيق تري براي اين سوال بيابند.

ممنون از توجهتان
    سلام. من گواهى تمكن مالى رو چند ماه زودتر بدون اينكه بخوان فرستادم، تازه اونهم به خاطر اشتباه بانك به جاى ريز حساب شش ماهه فقط دارايى موجود درحال حاضر اعلام شده بود و ايرادى هم از من نگرفتند. گمان ميكنم تنها موردى كه نبايد چندان نگرانش بود همين گواهى مالى شش ماهه است. موفق باشيد.
    مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢

Junior Member Moody آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Dentistry Teh Uni

من هم كه در عزيمت به لهستان ناكام ماندم، پاسپورت خود را به همان وكيلى كه دوشنبه ميرود و پنجشنبه بازمى گردد سپردم، باشد كه ويزاى من را نيز بستاند. در ضمن بليط تورانتو از دو و هفتصد بود تا چهارو ششصد. من هم كه طبيعتا به لطف هشيارى هميشگيم تاريخ مبارك يازدهم سپتامبر عازم خواهم بود. خداى را شكر كه هم تاريخ ورودم عاليست و هم اسمم محمود.
    و من الله توفيق.
    مدارك در سيدنى ١٢ اكتبر ٢٠١٠ - مدارك در ورشو ٣٠ مارچ ٢٠١١ - in process شدن در ١٢ ژوئن٢٠١١-مديكال ٧ سپتامبر ٢٠١١-مدارك تكميلى و كپى پاسپورت ١٢ ژوئن ٢٠١٢- پاس ريكوئست ٢٧ جولاى ٢٠١٢- دريافت ويزا ١٦ اگوست ٢٠١٢-لندينگ ١١ سپتامبر ٢٠١٢

سلام دوستان خوبم
    من بالاخره وارد کانادا شدم
    خواستم برخی از تجربیان خودم را برای شما بزارم شاید به کارتون بیاد .
    از فرودگاه ایران شروع میکنم :
    1-ما یه خانواده چهار نفری بودیم که تونستم 39 هزار دلار خارج کنیم ( حالا چرا 40 هزار تا نه و 39 هزار تا - چرا که کانادا روی 40 هزار تا و 40 هزار به بالا کمی حساس است ( به گفته 4 تن از دوستام که ساکن ونکوور هستند ) من هم ریسک نکردم و 39 تا اوردم ) حالا اگر کسی خواست بدونه چطوری از فردوگاه امام خارج کردم برام پیغام خصوصی بزاره در خدمتش هستم .می ترسم اینجا بگم حسابی از جانب مدیران فروم تنبه بشم.
    2- ظرفیت بارمون نفری 23 کیلو بود که با 23.600 هم چیز نمی گفتند و carrier را هم من تا 14 کیلو پر کردم (باز اگر کسی خواست پیغام بزاره بگم چطوری در رفتم . جلوی در هواپیما برای راحتی کار مخصوصا در استاپمون تو لندن گفتیم که میشه این carriers را بدید بار راستش خیلی هم خوشجا ل شدن و ما از شر اونها هم خلاص شدیم فقط موند برامون 4 تا کولی پشتی که تقریبا هر کدام 6 کیویی میشد. سر جمع هر کدوم ما تونستم 40 کیلو بار ببریم (خوب ایرانی هستیم دیگه ).
    تو هواپیما در مسیر لندن به کانادا به ما (یعنی من و همسر نه بچه ها) یه فرم دادند که هنگام پر کردن دریافتم که کافی است یکی از فرمها را پرکنیم نه هر دو را - راستش اینجا دیگه هیچ کلکی نزدم چرا که اینجا شوخی بر دار نیست راست و حسینی همه چیز را درست نوشتم که 39 تا پول داریم و خوارکی هم زدم نه (البته گزینه خوارکی گوشت - لبنیات و دانه های روئیدنی و nut یکی بود من زدم " ندارم " البته فقط nuts داشتم وگفتم اگه بگردند می گم که خوب من که گوشت لبنیات و دانه قابل گشت ندارم ( البته حتی کوچکترین توجه ای به بارمون نکردن که اگه می دونستم کلی خوارکی با خودم می آوردم. واقعا حیف شد .
    تو فرودگاه ونکوور از قسمت new immigrants وارد شدیم که روی یه تابلو نوشته شده بود و راحت پیدا کردم. اول اون برگه مونو دیدند روش یه چیزی نوشتند و پاسپورت ها را دیدند و تنها پرسیدن که لندینگ پیپر را دارم ولی ندیدند و ما را فرستادن یه جای دیگه . اونجا یه 6 نفری (آفیسر ) نشسته بودنند که تا رفتیم نوبت مون بود ما افتادیم به یه پسر کانادایی - کلا کارمون 10 دقیقه طول کشید بسیار مودب و کار راه بنداز (برعکس ایران) . لندینگ پیپر مرا دید . پاسپورت ها را چک کرد آدرس گرفت و گفت چقدر پول دارید گفتم 39 تا و گفت امریکا یا کانادا گفتم هر دو - گفت از هر کدوم چقدر - گفتم نمی دونم بزار بشمارم .
    گفت بیینم دید و چون مقدار امریکا بیشتر از کانادا بود تو یه برگه زد 39 تا آمریکا و rate رو هم زد 1.0009 , گفت این تو بانک داشته باش و گرنه برات حساب باز نمی کنند .بعد بهم گفت این برگه های لندینگ را تا اخر هنگام سیتزن شیپی داشته باش تا هم نخورد . (یه چیزی بهم گفت حالمو گرفت
    گفت الان که وارد کانادا شدی فکر نکنی که کانادایی هستی هر کشوری بخوای بری باید بری طبق قوانین کشور خودت ویزا بگیری -مثلا یه وقت نری امریکا همین جوری باید ویزا بگیری . تو اون 10 دقیقه ای که اونجا بودیم همین جوری مهاجر می اومدن پشت سر هم ( پس چرا کانادا پر نیمیشه .... ) بیشتر از براداران چشم بادامی و عرب بودنند . تازه یه چیز دیگه هم فهمیدم من با این آیلتس 7 کلی از حرفهای اون آقا را نفهمید م و هی می گفتم pardon بیچاره مجبور بود هی توضیج بده
    خارج از فرودگاه واسه saving تاکسی نگرفتیم و با ترن رفتیم ترنهاشون طوری هست که میشه یه عالمه بار برد .
    فرداش رفتیم multicultural Society که همه از دم ایرانی بودند البته کارمنداش و ما همون روز تونستم همه کارامون رو انجام بدیم رفتیم سفارش sin دادیم فقط شماره اون را به ما دادن و گفتند تا 2 هفته دیگه میاید براتون - سیم کارت گرفتیم (موبایل هامون هم به سلامتی هیچ کدوم کار نکردن و مجبور شدیم یه گوشی هم بگیریم ) اون آقای سیم کارت فروش می گفت که موبایل های ایران روی یه فرکانس دیگه ای تنظیم شده و موبایل های اینجا فرکانس شون فرق می کنه . راست و دروغش با خودش . ما هم ریسک نکردیم و یه سیم و یه گوشی گرفتیم نامحدود ماهی 25 دلار هر چی دلت میخواد حرف بزن البته تو ونکوور - تورنتو . ادمونتون و یه چند جای دیگه نه ایران . یه شماره 8 رقمی دیگه ای هم داشت که ماهی 14 دلار میدادی نامحدود از ایران باهات حرف می زندن که من هنوز نگرفتم (هیچ هزینه ای برای بچه های ایران نداره فقط ما اینجا ماهی 14 تا میدیم ) .
    بعد رفتیم بانک ماشاالله هر بانکی که رفتیم 2 تا 3 تا کارمند ایرانی داشت که به ما وقت دادند 2 روز دیگه بریم تا همه چیز را برامون توضیح بدند. 2 روز دیگه رفیتم و اون اقای مهدی تو RBC بانک 1.5 برامون توضیح داد و بعد نصف پول مون را اونجا گذاشتیم و نصف دیگر رو بردیم CIBC بانک که اونجا هم خانم سیمین جسابی سنگ تمام گذاشت و با حوصله انواع و اقسام حسابها و روشها را برامون توضیح داد. و اونجا هم حساب باز کردیم . ماشاالله این اجنبی های کافر بی دین و ایمان چه آدمهای خوبی هستن با حوصله کار ادمو را می اندازن کافی بود یه ادرسی تو خیابون بپرسیم کلی توضیح می دادند و تا مطمئن نمی شدند که فهمیدم ول کن نبودند .
    بعد رفتیم شه فروشگاهی بنام casco که همه چیز رو میشد کلی یا جزیئ بخری بسیار نسبت به فروشگاهای دیگه ارزون بود . البته می بایست عضو میشدی که ما با کارت یکی از دوستامون رفتیم .
    بالاخره اینکه ظرف 4 روز خونه گرفتیم - کارهای بانکی - سین نامبر . care cartو child tax benefit رو انجام دادم و برامون همون multicultural society کلاس گذاشتند و به زبان شیرین فارسی همه چیز را توضیح داندن و کلی هم برگه بروشور دادند و ......
    خسته تون کردم دوستان اگه سوالی بود بفرمایید در خدمت تان هستم. با سپاس

راستی یادم رفت از بابت همه کمکها - دلسوزیها - نصیحت ها و همدلیهای شما دوستان عزیزم در این فروم بسیار ممنونم که تو این پروسه یاریم کردید . من ونکوور هستم اگر خواستید بیاند اینجا هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم برام پیغام بزارید .

Member
    رشته و دانشگاه
    برق- قدرت

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    پرونده ایشون به همراه تعدادی دیگه از دوستان مشابه ایشون در ابتدا به دمشق ارسال شده بود و به خاطر مشکلات به وجود اومده در سوریه، به ویزا آفیس آنکارا منتقل شده! (به همراه پرونده هایی که بعد از اواسط ژانویه 2012 فایل نامبر گرفتن) اگر تایم لاین شما دقیقاً مثل ایشونه، پس پرونده شما هم آنکارا هستش! متاسفانه تا این لحظه آنکارا کوچکترین کاری بر روی پرونده های گروه ما، 29تایی های ظرفیت 500، انجام نداده. بنده به همراه جمعی از دوستان، از جمله ایشون، در حال تهیه نامه ایی در اعتراض به عملکرد آنکارا هستیم. اگر شما هم علاقه مند هستید، می تونید به اعتراض ما بپیوندید.
    سلام من هم از انکارا شاکی هستم لطفا من هم جز شاکیان حساب کنید و بگید باید چکار کنم.

http://www.oanda.com/currency/converter/

سلام دوستان لینکی که گذاشتم مربوط به تبدیل ریال به دلاراست که احتمالا مبنای محاسبه حداقل موجودی توی بانک است امیدوارم مورد استفاده باشد