صفحه 130 از 341 نخستنخست ... 3080120121122123124125126127128129130131132133134135136137138139140180230 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,291 تا 1,300 , از مجموع 3402

موضوع: سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به ویزای همسر F2

نقل قول نوشته اصلی توسط HAMID1358 نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان
    من برای i 20 اطلاعات خودمو نوشتم چون تازه عقد کرده بودم اطلاعات همراه را ننوشتم چون قرار بود تنها برم. الان که ه 20 را پست کردند می تونم به دانشگاه بگم که من همراه دارم و میخوام بیاد بعبارتی سینگل نیستم ؟ یا دیگه چیزی نگم و بزارم بعد از گرفتن ویزام؟؟

سلام
    من هم شرايط مشابه شما رو داشتم، به دانشگاه گفتم و دوباره برام I20 صادر كردند و اين بار براي همسرم هم صادر كردند. البته با توجه به تاريخ شروع كلاسها، ببينيد فرصت كافي براي اين كار داريد يا نه . موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط MehrdadUT نمایش پست ها
    عزیزانی که اعتقاد دارن توسط ازدواج غیابی نمیشه همسر آدم ویزای F2 بگیره، من تو سایت آنکارا درباره ایرانیا این جمله رو دیدم:
    The U.S. government does recognize proxy marriages, but only if the marriage can be proved to be consummated (i.e., the couple were at the same place at the same time
    تو جمله اول، proxy marriage به معنی ازدواج غیابی هست و طبق این جمله اونا ازدواج غیابی رو به رسمیت میشناسن. پس چجوری میگید که قبول نمیکنن؟؟ (البته معنی جمله دومو درست نفهمیدم)
    خب معنی جمله دوم یعنی اینکه تنها درصورتی قبوله این ازدواج که زن و شوهر در زمان ازدواج پیش هم بوده باشن. ولی من به شخصه زن و شوهری رو میشناسم که غیابی ازدواج کردن و از همین آنکارا هم ویزا گرفت خانومش. البته اونا قبل از ازدواج با هم عکس داشتن و ثابت کردن که صوری نیست ازدواجشون. فقط تاریخ ثبت عقدشون بعد از رفتن آقا بود و به عبارتی غیابی بود.

Junior Member

دوستان یه سوال مهم:
    هم توی I-20 من و هم توی I-20 همسرم به عنوان همراه من خورده که "The student is expected to report to school no later than 01/01/2013" این یعنی این که خانوم من هم باید تا این تاریخ وارد آمریکا شه یا میتونن بعد از من هم وارد شن؟
    ممنون

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط boronca007 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان ببخشید اگر سوال تکراری هست تو سیرچ پیداش نکردم.

من ویزای f1 دارم و همسرم ویزای f2 و 20 روز دیگه میریم آمریکا میخواستم بدونم آیا همسرم میتونه در آمریکا تغییر ویزا بده و شروع به تحصیل کنه ؟ اگر میشه بعد چه مدت و چطوری باید این کار رو کرد اگر لینکی هم دوستان دارند به من بدند ممنون میشم.
    تنها اطلاعي كه دارم اينه كه ف٢ قابل تبديل به ف١ هست.

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط s2233 نمایش پست ها
    دوستان یه سوال مهم:
    هم توی I-20 من و هم توی I-20 همسرم به عنوان همراه من خورده که "The student is expected to report to school no later than 01/01/2013" این یعنی این که خانوم من هم باید تا این تاریخ وارد آمریکا شه یا میتونن بعد از من هم وارد شن؟
    ممنون
    فكر ميكنم the student به شما اشاره داره و نه همسرتون.

Member mrjalali آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Advanced managemant - CGU

نقل قول نوشته اصلی توسط boronca007 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان ببخشید اگر سوال تکراری هست تو سیرچ پیداش نکردم.

من ویزای f1 دارم و همسرم ویزای f2 و 20 روز دیگه میریم آمریکا میخواستم بدونم آیا همسرم میتونه در آمریکا تغییر ویزا بده و شروع به تحصیل کنه ؟ اگر میشه بعد چه مدت و چطوری باید این کار رو کرد اگر لینکی هم دوستان دارند به من بدند ممنون میشم.
    بله امکان پذیر است. بعد از اینکه از دانشگاه مورد نظر پذیرش گرفتید، خود دانشگاه (واحد امور دانشجویان خارجی) بیشتر کارها رو براشون انجام می ده و فرم های مربوطه رو بهتون میده. بقیه اش می مونه تایید اداره مهاجرت وزارت کشور آمریکا US Department of homeland Security - Citizenship and Imigiration Service که فقط ممکنه خیلی طول بکشه. مدارک و مراحل کار شبیه اقدام از خارج از ایرانه. فقط شما دیگه نیاز به ویزای ورود به آمریکا ندارید. برای اطلاعات بیشتر می تونید به
    http://www.uscis.gov/portal/site/usc...00082ca60aRCRD
    مراجعه کنید.
    به دریا که می اندیشم، بهانه ای برای جاری شدن پیدا می کنم؛
    باید بروم؛ تا دریا راهی نیست اما تا دریایی شدن راه بسیار است.

Member Farinaz62s آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Msc. International business -Nottingham Trent university

نقل قول نوشته اصلی توسط agr نمایش پست ها
    سلام دوستان یک سوال داشتم ممکن f2 کلیر شه ولی f1 کلیر نشه.؟
    بله. ممکنه!

سلام یک سوال من همین هفته پرواز دارم ولی همسرم به احتمال زیاد بعد از تاریخ I-20 میرسه آیا باید با جایی هماهنگ کنم F2 هست . مثلا با دانشگاه یا سفارت ؟
    If you say you can or you can't, either way you are right

Junior Member

سلام. اگه یه نفر در حال تحصیل در آمریکا باشه و وسط تحصیلش ازدواج کنه به همسرش ویزا میدن؟

Junior Member

سلام. پاسپورتای ما امروز رسیده دستمون و توی پاسپورت ویزای خودم (F1) مالتیپله و نه ماه است که معادل دوره درسم هست. اما ویزای همسرم (F2) سه ماه و سینگل است. موقع مصاحبه آفیسر به همسرم گفت که چون توی یکی از دانشگاه هایی کار می کنه که تحریمه، مجبوره بهش سینگل اینتری بده اما حرفی از کوتاه بودن مدت ویزا نزد.
    آیا تا حالا کسی با چنین موردی برخورد کرده؟
    آیا ممکنه ویزای همسرم رو بعد سه ماه تمدید نکنن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)