نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 260 از 589 نخستنخست ... 160210250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270310360 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,591 تا 2,600 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

دوستان تقاضا دارم هر کس با دوستانی که اسمشون در لیست زیر هست ارتباطی داره اونها رو هم در جریان اعتراضمون بزاره!

با سلام دوست عزیز من مطالب را کماکان دنبال میکنم

Nima1972teh
    lizha
    ashkan_sh
    maryam6242
    45rm49
    solmaz1
    Alireza36
    behijan
    ehsan874
    reza.sfp
    letsgo
    imandr
    mahdinasiri
    [/QUOTE]

[QUOTE=HosseinKazemi;853149]فرزانه عزیز ممنون از نظرتون......

حسین عزیز سلام ممنون از توضیحاتتون. همونطوری که در امضای من میبینی من هم از سال 2006 پرونده سیمپلیفاید دارم و مثل شما و خیلی دوستان دیگه موقعییت های بسیاری رو به خاطر کانادا از دست دادم در این 6 سال. به هر حال امیدوارم هر نوع اعتراض و نامه نگاری باعث بشه به قول شما استارت کار بررسی خورده بشه تو آنکارا . باز هم ممنون و موفق باشی.
    پرونده سيمپليفايد: 26 نوامبر 2006، حذف پرونده سال ۲۰۱۱
    پرونده 38 رشته: جون 2010فايل نامبر اول: سپتامبر 2010ارسال مدارك به دمشق: نوامبر 2010دريافت فايل نامبر دوم: مارس 2011 شروع این پروسس 10 می 2012، دریافت مدیکال از انکارا ۵ نوامبر 2013 پاسپورت ریکوئست 28 فوریه 2014

نقل قول نوشته اصلی توسط HosseinKazemi نمایش پست ها
    ......................
    1-نامه باید به چه کسانی ارسال بشه؟ (وزیر، نمایندگان کمیسیون مهاجرت مجلس عوام، ویزا آفیس، شخصیتهای ایرانی مطرح در کانادا...)
    2-نامه باید به چه صورتی ارسال بشه؟ (یک نامه واحد به همراه فایل نامبر همگی دوستان یا هر کس جداگانه نامه خودش رو به همراه مشخصات پرونده اش)
    .....................
    دوستانی که تا به حال با بنده در این مورد از طریق پیغام خصوصی تماس نگرفتن و علاقه مند به شرکت در این اعتراض هستن خواهشاً بنده رو با پیغام خصوصی در جریان قرار بدن و اگر پیشنهادی در مورد دو موضوع ذکر شده دارن مطرح کنن تا تخمین دقیقتری از تعداد افراد شرکت کننده بدست بیاد. (خواهشاً در صورت دسترسی به دوستان دیگه ، 29 رشته ای ظرفیت 500 که در آنکارا پرونده دارن، اونها رو هم در جریان قرار بدن)
    ....................

Although Ankara visa office has closed all contact windows with Iranian applicants because of what they call "the big workload" and we have not been able to get any transparent status of our cases during these months , but hundreds of Iranian applicants who are in touch in internet forums , now have this clear idea that Iranian cases of FSW ( Cap 500 ) have not got any move in Ankara visa office while at the same time those Iranian cases transferred to Warsaw with the similar timelines and specifically for cases filed in late July , Aug. , Sep. Or even Oct. 2011 there has been a regular trend and mostly they have got medical or PP requests and few also received visas in a timely manner. This is not just a Warsaw case but most of visa offices across the world like Delhi have processed the applications in such a way while Ankara yet has not issued any medical request or started processing on our applications
    ..................
    دوستان جمع بندی من از نظراتی که با من در میون گذاشتید، اینه که بهتره از ترکیبی از هر دو روش استفاده کنیم. اینجوری همه جمعی بودن نامه معنا پیدا می کنه، همه تعداد زیاد نامه ها عمیق بودن مشکل رو بیشتر نشون میده. (گزینه های احتمالی)
    1-نامه به وزیر و رونوشتش به آنکارا به صورت نامه واحد ارسال میشه
    2-نامه به نمایندگان از سوی تک تک دوستان ارسال میشه
    در هر دو گزینه برای جواب گرفتن نیاز به نوشتن مشخصات کامل یعنی اسم و فامیل و application number متقاضی هستش، در غیر این صورت نامه از طرف گیرنده ها احتمالاً اسپم تلقی شده و اصلاً جواب داده نمیشه! (با توجه به تجربیات دوستان شرکت کننده در اعتراض گروه 38 شغله) طبعاً برای نامه واحد، گزینه اول، نیاز به ارسال مشخصات خودتون یعنی اسم و فامیل و application number به بنده هستش که در نامه قید بشه. دوستانی که با این موضوع موافق هستن یا مخالف، که مخالفت با این موضوع کاملاً قابل درک هستش، در هر دو صورت لطفاً در پیغام خصوصی به بنده این موضوع رو اطلاع بدن. با توجه به تعداد موافقین و مخالفین بنده تصمیم می گیرم. کلاً ارسال نامه به صورت واحد نظر اکثر دوستان بوده و بنده خودم به شخصه هیچ اصراری در این مورد ندارم و صرفاً به جهت احترام به نظر اکثریت دوستان این مسئله رو مطرح کردم. اگر تعداد مخالفین بیشتر باشه کلاً میریم سراغ گزینه دوم و گزینه اول رو در همون گزینه دوم ادغام می کنیم. (توجه کنید در حال حاضر فقط موافقت یا مخالفت خودتون رو، اون هم فقط در پیام خصوصی به بنده اعلام کنید و دوستان موافق فعلاً اطلاعات شخصیشون رو برای من نفرستن)

پی نوشت:
    این نکته رو هم در نظر بگیرید که با توجه به تعداد کم بچه های گروه ما ارسال نامه به صورت پتیشن ممکن نیست
    جواب سریع دوستان به من باعث میشه هر چه سریعتر ارسال نامه صورت بگیره

پاراگرافی از نامه که در قسمت بالا آورده شده اصلاح مختصری شده که تقدیم حضورتون میشه:

Although Ankara visa office has closed all contact windows with Iranian applicants because of what they call "the big workload" and we have not been able to get any transparent status of our cases during these months , but hundreds of Iranian applicants who had to get in touch in internet forums to share their information, now have this clear idea that Iranian cases of FSW ( Cap 500 ) have not got any move in Ankara visa office . Let us compare in this way: Generally speaking all Iranian applicants cases in Warsaw office have moved forward in a rational and timely manner . For example , as mentioned above there are cases in Ankara inventory who have applied in early July 2011 and yet have not got any update , but Iranian applicants of Warsaw office applied later than July 10th till Oct. 2011 mostly have received medicals and some also have got their visas and already landed in Canada. Apart from Warsaw case , in most of visa offices including New Delhi office as you can check clearly almost all applicants of Q1 , 2012 have reached " In process" stage or received medical requests but for similar cases of Iranians in Ankara , there has been no update within the past months

ویرایش توسط HosseinKazemi : August 9th, 2012 در ساعت 07:29 PM

باسلام به هم فرومی های عزیز

کسی میداند که از بچه های 500تایی که مدیکال توی فوریه ومارچ2012 دادن به پاس ریکوست رسیدن یا نه؟من که نفهمیدمچطوریه داستان اصلا؟

Senior Member mehran23 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amirali2012 نمایش پست ها
    باسلام به هم فرومی های عزیز

کسی میداند که از بچه های 500تایی که مدیکال توی فوریه ومارچ2012 دادن به پاس ریکوست رسیدن یا نه؟من که نفهمیدمچطوریه داستان اصلا؟
    نه دوست عزيز.. خبري نيست كه نيست

با سلام
    شاید ورشو اولویت رو کنار گذاشته و به ترتیب تاریخ داره مدیکال میده.اگر این طور باشه باید 1000تاییها تموم بشن تا نوبت ما بشه.

دوستان جمع بندی من از نظراتی که با من در میون گذاشتید، اینه که بهتره از ترکیبی از هر دو روش استفاده کنیم. اینجوری همه جمعی بودن نامه معنا پیدا می کنه، همه تعداد زیاد نامه ها عمیق بودن مشکل رو بیشتر نشون میده. (گزینه های احتمالی)
    1-نامه به وزیر و رونوشتش به آنکارا به صورت نامه واحد ارسال میشه
    2-نامه به نمایندگان از سوی تک تک دوستان ارسال میشه
    در هر دو گزینه برای جواب گرفتن نیاز به نوشتن مشخصات کامل یعنی اسم و فامیل و application number متقاضی هستش، در غیر این صورت نامه از طرف گیرنده ها احتمالاً اسپم تلقی شده و اصلاً جواب داده نمیشه! (با توجه به تجربیات دوستان شرکت کننده در اعتراض گروه 38 شغله) طبعاً برای نامه واحد، گزینه اول، نیاز به ارسال مشخصات خودتون یعنی اسم و فامیل و application number به بنده هستش که در نامه قید بشه. دوستانی که با این موضوع موافق هستن یا مخالف، که مخالفت با این موضوع کاملاً قابل درک هستش، در هر دو صورت لطفاً در پیغام خصوصی به بنده این موضوع رو اطلاع بدن. با توجه به تعداد موافقین و مخالفین بنده تصمیم می گیرم. کلاً ارسال نامه به صورت واحد نظر اکثر دوستان بوده و بنده خودم به شخصه هیچ اصراری در این مورد ندارم و صرفاً به جهت احترام به نظر اکثریت دوستان این مسئله رو مطرح کردم. اگر تعداد مخالفین بیشتر باشه کلاً میریم سراغ گزینه دوم و گزینه اول رو در همون گزینه دوم ادغام می کنیم. (توجه کنید در حال حاضر فقط موافقت یا مخالفت خودتون رو، اون هم فقط در پیام خصوصی به بنده اعلام کنید و دوستان موافق فعلاً اطلاعات شخصیشون رو برای من نفرستن)

پی نوشت:
    این نکته رو هم در نظر بگیرید که با توجه به تعداد کم بچه های گروه ما ارسال نامه به صورت پتیشن ممکن نیست
    جواب سریع دوستان به من باعث میشه هر چه سریعتر ارسال نامه صورت بگیره
    .........

دوستان محترم،

نتیجه نهایی این شد که نامه دست جمعی که می زنیم اسم و فامیل وتاریخ فایل نامبر دوستان رو به همراه داشته باشه، ولی شامله
    "Application number" دوستان نباشه!
    بعدش خود دوستان یه نامه کوتاه دو یا سه خطی هم در تایید این نامه میزنن و اینبار مشخصات کامل خودشون رو به همراه "Application number" ذکر می کنن.
    لطفاً موارد زیر رو در پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید:
    1-نام کامل خودتون، اسم و فامیل، به لاتین! (درست به همون شکلی که در پرونده مهاجرتتون ثبت شده!)
    2-فقط تاریخ صدور فایل نامبرتون (به میلادی!!)
    بعد از این که این اطلاعات جمع آوری شد متن کوتاه نامه ای تاییدی که قراره دوستان ارسال کنن و آدرسها رو در پست بعدی اعلام می کنم.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

دوستان محترم،

نتیجه نهایی این شد که نامه دست جمعی که می زنیم اسم و فامیل وتاریخ فایل نامبر دوستان رو به همراه داشته باشه، ولی شامله
    بعدش خود دوستان یه نامه کوتاه دو یا سه خطی هم در تایید این نامه میزنن و اینبار مشخصات کامل خودشون رو به همراه "Application number" ذکر می کنن.
    1-نام کامل خودتون، اسم و فامیل، به لاتین! (درست به همون شکلی که در پرونده مهاجرتتون ثبت شده!)
    بعد از این که این اطلاعات جمع آوری شد متن کوتاه نامه ای تاییدی که قراره دوستان ارسال کنن و آدرسها رو در پست بعدی اعلام می کنم.
    حسین جان فکر نکنم بدون فایل نامبر توجه به نامه ما بکنند
    too much love will kill you

دوستان محترم،

لطفاً مورد زیر رو هم در پیغام خصوصی برای بنده ارسال کنید:
    3-NOC یا همون کد رشته خودتون

ویرایش توسط HosseinKazemi : August 13th, 2012 در ساعت 01:09 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    حسین جان فکر نکنم بدون فایل نامبر توجه به نامه ما بکنند
    وحید جان ایشالا بچه ها یه نامه کانفرم به همراه فایل نامبرشون هم می زنن. اگر بعد از دو هفته جواب ندادن، دوباره اینبار نامه رو با فایل نامبر دوستان می فرستیم!!
    ویرایش توسط HosseinKazemi : August 13th, 2012 در ساعت 01:09 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)