خب معنی جمله دوم یعنی اینکه تنها درصورتی قبوله این ازدواج که زن و شوهر در زمان ازدواج پیش هم بوده باشن. ولی من به شخصه زن و شوهری رو میشناسم که غیابی ازدواج کردن و از همین آنکارا هم ویزا گرفت خانومش. البته اونا قبل از ازدواج با هم عکس داشتن و ثابت کردن که صوری نیست ازدواجشون. فقط تاریخ ثبت عقدشون بعد از رفتن آقا بود و به عبارتی غیابی بود.
دوستان یه سوال مهم:
هم توی I-20 من و هم توی I-20 همسرم به عنوان همراه من خورده که "The student is expected to report to school no later than 01/01/2013" این یعنی این که خانوم من هم باید تا این تاریخ وارد آمریکا شه یا میتونن بعد از من هم وارد شن؟
ممنون![]()
بله امکان پذیر است. بعد از اینکه از دانشگاه مورد نظر پذیرش گرفتید، خود دانشگاه (واحد امور دانشجویان خارجی) بیشتر کارها رو براشون انجام می ده و فرم های مربوطه رو بهتون میده. بقیه اش می مونه تایید اداره مهاجرت وزارت کشور آمریکا US Department of homeland Security - Citizenship and Imigiration Service که فقط ممکنه خیلی طول بکشه. مدارک و مراحل کار شبیه اقدام از خارج از ایرانه. فقط شما دیگه نیاز به ویزای ورود به آمریکا ندارید. برای اطلاعات بیشتر می تونید به
http://www.uscis.gov/portal/site/usc...00082ca60aRCRD
مراجعه کنید.
به دریا که می اندیشم، بهانه ای برای جاری شدن پیدا می کنم؛
باید بروم؛ تا دریا راهی نیست اما تا دریایی شدن راه بسیار است.
سلام یک سوال من همین هفته پرواز دارم ولی همسرم به احتمال زیاد بعد از تاریخ I-20 میرسه آیا باید با جایی هماهنگ کنم F2 هست . مثلا با دانشگاه یا سفارت ؟
If you say you can or you can't, either way you are right
سلام. اگه یه نفر در حال تحصیل در آمریکا باشه و وسط تحصیلش ازدواج کنه به همسرش ویزا میدن؟
سلام. پاسپورتای ما امروز رسیده دستمون و توی پاسپورت ویزای خودم (F1) مالتیپله و نه ماه است که معادل دوره درسم هست. اما ویزای همسرم (F2) سه ماه و سینگل است. موقع مصاحبه آفیسر به همسرم گفت که چون توی یکی از دانشگاه هایی کار می کنه که تحریمه، مجبوره بهش سینگل اینتری بده اما حرفی از کوتاه بودن مدت ویزا نزد.
آیا تا حالا کسی با چنین موردی برخورد کرده؟
آیا ممکنه ویزای همسرم رو بعد سه ماه تمدید نکنن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)