نوشته اصلی توسط
HosseinKazemi
......................
1-نامه باید به چه کسانی ارسال بشه؟ (وزیر، نمایندگان کمیسیون مهاجرت مجلس عوام، ویزا آفیس، شخصیتهای ایرانی مطرح در کانادا...)
2-نامه باید به چه صورتی ارسال بشه؟ (یک نامه واحد به همراه فایل نامبر همگی دوستان یا هر کس جداگانه نامه خودش رو به همراه مشخصات پرونده اش)
.....................
دوستانی که تا به حال با بنده در این مورد از طریق پیغام خصوصی تماس نگرفتن و علاقه مند به شرکت در این اعتراض هستن خواهشاً بنده رو با پیغام خصوصی در جریان قرار بدن و اگر پیشنهادی در مورد دو موضوع ذکر شده دارن مطرح کنن تا تخمین دقیقتری از تعداد افراد شرکت کننده بدست بیاد. (خواهشاً در صورت دسترسی به دوستان دیگه ، 29 رشته ای ظرفیت 500 که در آنکارا پرونده دارن، اونها رو هم در جریان قرار بدن)
....................
Although Ankara visa office has closed all contact windows with Iranian applicants because of what they call "the big workload" and we have not been able to get any transparent status of our cases during these months , but hundreds of Iranian applicants who are in touch in internet forums , now have this clear idea that Iranian cases of FSW ( Cap 500 ) have not got any move in Ankara visa office while at the same time those Iranian cases transferred to Warsaw with the similar timelines and specifically for cases filed in late July , Aug. , Sep. Or even Oct. 2011 there has been a regular trend and mostly they have got medical or PP requests and few also received visas in a timely manner. This is not just a Warsaw case but most of visa offices across the world like Delhi have processed the applications in such a way while Ankara yet has not issued any medical request or started processing on our applications
..................
دوستان جمع بندی من از نظراتی که با من در میون گذاشتید، اینه که بهتره از ترکیبی از هر دو روش استفاده کنیم. اینجوری همه جمعی بودن نامه معنا پیدا می کنه، همه تعداد زیاد نامه ها عمیق بودن مشکل رو بیشتر نشون میده. (گزینه های احتمالی)
1-نامه به وزیر و رونوشتش به آنکارا به صورت نامه واحد ارسال میشه
2-نامه به نمایندگان از سوی تک تک دوستان ارسال میشه
در هر دو گزینه برای جواب گرفتن نیاز به نوشتن مشخصات کامل یعنی اسم و فامیل و application number متقاضی هستش، در غیر این صورت نامه از طرف گیرنده ها احتمالاً اسپم تلقی شده و اصلاً جواب داده نمیشه! (با توجه به تجربیات دوستان شرکت کننده در اعتراض گروه 38 شغله) طبعاً برای نامه واحد، گزینه اول، نیاز به ارسال مشخصات خودتون یعنی اسم و فامیل و application number به بنده هستش که در نامه قید بشه. دوستانی که با این موضوع موافق هستن یا مخالف، که مخالفت با این موضوع کاملاً قابل درک هستش، در هر دو صورت لطفاً در پیغام خصوصی به بنده این موضوع رو اطلاع بدن. با توجه به تعداد موافقین و مخالفین بنده تصمیم می گیرم. کلاً ارسال نامه به صورت واحد نظر اکثر دوستان بوده و بنده خودم به شخصه هیچ اصراری در این مورد ندارم و صرفاً به جهت احترام به نظر اکثریت دوستان این مسئله رو مطرح کردم. اگر تعداد مخالفین بیشتر باشه کلاً میریم سراغ گزینه دوم و گزینه اول رو در همون گزینه دوم ادغام می کنیم. (توجه کنید در حال حاضر فقط موافقت یا مخالفت خودتون رو، اون هم فقط در پیام خصوصی به بنده اعلام کنید و دوستان موافق فعلاً اطلاعات شخصیشون رو برای من نفرستن)
پی نوشت:
این نکته رو هم در نظر بگیرید که با توجه به تعداد کم بچه های گروه ما ارسال نامه به صورت پتیشن ممکن نیست
جواب سریع دوستان به من باعث میشه هر چه سریعتر ارسال نامه صورت بگیره
پاراگرافی از نامه که در قسمت بالا آورده شده اصلاح مختصری شده که تقدیم حضورتون میشه:
Although Ankara visa office has closed all contact windows with Iranian applicants because of what they call "the big workload" and we have not been able to get any transparent status of our cases during these months , but hundreds of Iranian applicants who had to get in touch in internet forums to share their information, now have this clear idea that Iranian cases of FSW ( Cap 500 ) have not got any move in Ankara visa office . Let us compare in this way: Generally speaking all Iranian applicants cases in Warsaw office have moved forward in a rational and timely manner . For example , as mentioned above there are cases in Ankara inventory who have applied in early July 2011 and yet have not got any update , but Iranian applicants of Warsaw office applied later than July 10th till Oct. 2011 mostly have received medicals and some also have got their visas and already landed in Canada. Apart from Warsaw case , in most of visa offices including New Delhi office as you can check clearly almost all applicants of Q1 , 2012 have reached " In process" stage or received medical requests but for similar cases of Iranians in Ankara , there has been no update within the past months
علاقه مندی ها (Bookmarks)