صفحه 69 از 191 نخستنخست ... 19596061626364656667686970717273747576777879119169 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 681 تا 690 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Member basilisk_1985 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering-University of Razi

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

تست سل رو تو آمریکا انجام بدیم بهتره. دانشگاه من پولی واسه این یه مورد نمی گیره.
    من رفتم بیمارستان مهراد (تخت طاووس سر میر عماد) ام ام آر زدم. هر روز ساعت 8-9 صبح تماس بگیرید اسه بعد از طهر وقت می دن. هزینشم 25000 بود.
    He who laughs last,laughs best

Member basilisk_1985 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering-University of Razi

راستی بچه هایی که سربازی رفتین دیگه لازم نیست مننژیت و td بزنین کارت پیایان خدمت و نشون بذین واستون وارد کارت می کنه
    He who laughs last,laughs best

سلام...یه آمار کلی از واکسن ها بم میدین؟ MMR و مننژیت؟ تو شهرستانم میشه زد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Marjanchemical نمایش پست ها
    سلام...یه آمار کلی از واکسن ها بم میدین؟ MMR و مننژیت؟ تو شهرستانم میشه زد؟
    من تو شهرستان (رشت) مننژیت رو تو هلال احمر زدم (16500) و MMR رو تو خانه بهداشت (مجانی). کارت بین المللی هم خانه بهداشت گفت صادر میکنه.

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saman_ka نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کسی میدونه این تست سل روی پوست کجا باید انجام داد. پزشک پاستور گفت اینهایی که ایران انجام میدند اکثرا مثبت میشه بعد اگه اونجا دوباره انجام بدی مثبتتر میشه! به نظرتون اینجا انجام بدم یا اونجا؟
    آزمایشگاه مسعود تو میرداماد.
    از دانشگاه تون بپرسید تست ایران رو قبول میکنن یا نه. من ایران انجام دادم، جوابش هم مثبت شد(بخاطر واکسن ب ث ژ)، بر خلاف تصورم هیچ مشکلی برای ثبت نام نداشتم حتی آزمایشهای تکمیلی هم ازم نخواستن. فقط دکتر پاستور فرم اضافه ای که برای جواب + بود رو برام پر و مهر و امضا کرده بود.
    health center از من به جز فرمهای پر شده دانشگاه و جواب آزمایش آبله مرغون چیزی نخواست.

من که شيراز هستم بايد چه کنم دوستان؟ فکر مي‌کنيد کجا واکسيناسيون را انجام مي‌دهند و از کجا بايد شروع کرد؟
    Fear will rear its ugly head along the way, but we can't let it divert us. We face it, overcome it, and continue the race relying and leaning on God every step of the way

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط basilisk_1985 نمایش پست ها
    راستی بچه هایی که سربازی رفتین دیگه لازم نیست مننژیت و td بزنین کارت پیایان خدمت و نشون بذین واستون وارد کارت می کنه
    از مننژیت نباید بیشتر از 2 سال گذشته باشه. من سال 88 زده بودم گفتن دیگه به درد نمی خوره باید دوباره بزنی. ولی اون یکی اعتبارش طولانی تره. در مورد هپاتیت ب اگر سه نوبت زده باشد اعتبارش همیشگی است.

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hope نمایش پست ها
    آزمایشگاه مسعود تو میرداماد.
    از دانشگاه تون بپرسید تست ایران رو قبول میکنن یا نه. من ایران انجام دادم، جوابش هم مثبت شد(بخاطر واکسن ب ث ژ)، بر خلاف تصورم هیچ مشکلی برای ثبت نام نداشتم حتی آزمایشهای تکمیلی هم ازم نخواستن. فقط دکتر پاستور فرم اضافه ای که برای جواب + بود رو برام پر و مهر و امضا کرده بود.
    health center از من به جز فرمهای پر شده دانشگاه و جواب آزمایش آبله مرغون چیزی نخواست.
    اکثر دانشگاه ها در آمریکا تست سل در خارج از آمریکارو قبول ندارن..پاستور هم که رفتم گفت همونجا برو انجام بده چون مال ایران رو قبول ندارن و تو سایتشم بعدا دیدم همین رو نوشته....سایت دانشگاه رو برای تست سل چک کنین بهتره

Junior Member

سلام دوستان.
    من بیست روز دیگه کلاسام شرو میشه امریکا. باید واکسن بزنم ظاهرا. احتمالا اونجا گرونه و بهتره اینجا بزنم.
    چن تا سئوال دارم که ممنون میشم اگه کسی بدونه جوابمو بده.

1- اینجا two live virus measles (rubeola) vaccinations این رو باید انجام بدم و ببرم. من دقیقا نمیدونم منظور از این واکسن چیه و اینجا باید بگم چه واکسنی. منظور همون سرخکه؟
    2- کجا باید این واکسن رو بزنم؟ ظاهرا برای هر واکسن جای خاصی باید بریم.

خیلی خیلی ممنون میشم

واسه ویزای دانشجویی که میخوایم بریم دانشگاه هم باید واکسن بزنیم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)