صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 149

موضوع: مباحث مربوط به فريت بار به سوئد

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مباحث مربوط به فريت بار به سوئد

سلام به همه دوستان
    من قصد فریت کردن مقداری ظرف وظروف و پتو(البته در حد محدود) رو دارم.کسی میدونه که اصلا" به صرفه هست یا نه؟

Member mfrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc. Ecotechnology & Sustainable Development - MidSweden University

ظرف اصلاً نیارید. پتو هم فقط در حد مسافرتی... همه چیز اینجا با قیمت خوب پیدا می شه

نقل قول نوشته اصلی توسط bid نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    من قصد فریت کردن مقداری ظرف وظروف و پتو(البته در حد محدود) رو دارم.کسی میدونه که اصلا" به صرفه هست یا نه؟
    دکتری در سوئد = نه تنها هزینه نداره، بلکه حقوق هم میگیرید (در صورت پذیرش: فول فاند، 5 ساله، هر سال هم افزایش پیدا میکنه)!!!
    از پاسخ گویی به سوالات عمومی و سوالاتی که در این سایت قبلاً پاسخ داده شده از طریق "پیام خصوصی" معذورم

Junior Member

مرسی از راهنمایی تون.اما یه مسئله دیگه این که سیستمهای گرمایشی سوئدی ها به چه شکل و تا چه حده؟ مثل ایران که در سردترین روزای زمستان هم بشه تو خونه لباس خنک پوشید هست؟! یا نه؟ البته من خودم سرمایی هستم. آوردن هیتر برقی رو توصیه میکنید؟

ا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadmiri نمایش پست ها
    من دارم واسه 26 aug میرم گوتنبرگ اگه کسی تو این تاریخ میاد واسه فرت بار با هم هماهنگ کنیم
    سلام می خواستم بدونم شما چند کیلو بار دارید؟ و مقصد نهایی تون کجا هست؟
    ویرایش توسط aida_11041 : April 17th, 2013 در ساعت 01:02 AM دلیل: ویرایش ایمیل

Member mfrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc. Ecotechnology & Sustainable Development - MidSweden University

در سوئد ضرب المثلی داریم که می گه " هوای بد نداریم، لباس بد داریم !" دلیلی نداره مثل الگوی اشتباه مصرف انرژی ایرانی در سوئد هم لباس بپوشیم دوست عزیزم ... اما نگران نباشید ... دمای داخل ساختمان در سوئد "قانوناً" از یک حدی نباید پائین بیاد و سیستم حرارت مرکزی به بهترین شکل دما رو براتون کنترل می کنه. لوازم گرمایشی به هیچ عنوان لازم نیست ...

مرسی از راهنمایی تون.اما یه مسئله دیگه این که سیستمهای گرمایشی سوئدی ها به چه شکل و تا چه حده؟ مثل ایران که در سردترین روزای زمستان هم بشه تو خونه لباس خنک پوشید هست؟! یا نه؟ البته من خودم سرمایی هستم. آوردن هیتر برقی رو توصیه میکنید؟

ا
    دکتری در سوئد = نه تنها هزینه نداره، بلکه حقوق هم میگیرید (در صورت پذیرش: فول فاند، 5 ساله، هر سال هم افزایش پیدا میکنه)!!!
    از پاسخ گویی به سوالات عمومی و سوالاتی که در این سایت قبلاً پاسخ داده شده از طریق "پیام خصوصی" معذورم

ApplyAbroad Veteran
    tornado آواتار ها

اگر از خانه های sssb استفاده می کنید؛ زیاد گرم نیستند. من اصلا سرمایی نیستم ولی مجبور بودم توی خونه لباس زیاد بپوشم
    خانه های شخصی هم بستگی به صاحب خانه دارد. ولی اصلا انتظار گرمای خانه های ایران رو نداشته باشید
    اگر هزینه برق روی کرایه هست و جدا پرداخت نمی کنید می توانید از هیتر برقی استفاده کنید؛ خیلی از دانشجو ها رو دیدم که از هیتر استفاده می کنند؛ البته اگر خانه شخصی هست، صاحب خانه اجازه این کار رو بهتون نمی ده
    البته اینجا هم هیتر برقی هست که می توانید بخرید؛ حالا نمی دانم قیمتش چقدر هست؛ اینکه با خود بیارید یا اینجا بخرید رو دیگه بستگی به میزان باری که دارید چک کنید که پول اضافه بار ندید
    اطلاعات من بر مبنای تجربیات و شنیده های من است که ممکن است در برخی مواقع هم نادرست باشد یا به روز نباشد!

Junior Member

مرسی از راهنماییهای خوبتون.
    من میخوام مقداری بار فریت کنم. اگه بالای 100 کیلو باشه کیلویی تقریبا" 1500 تومان میشه که ارزش داره بیارم, اما پرواز من به گوتنبرگ ولی مقصدم خوده هست, میخوام بدونم که هزینه حمل این مقدار بار از جایی که تحویل میگیرم به مترو یا قطار تندرو خیلی بالا هست یا نه؟ شنیدم داخل مترو محدودیت بردن بار نداری درسته؟ یعنی من 100 کیلو رو البته + بارهای فریت نشده که همراه داریم ,میتونم راحت به شهرم ببرم (بدون پرداخت هزینه اضافی ؟) اکثر بارم لباسه که خیلی قیمتی هم نیست اگه هزینهاش بالا باشه اصلا" برام ارزش آوردن نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید.

ApplyAbroad Veteran
    tornado آواتار ها

مرسی از راهنماییهای خوبتون.
    من میخوام مقداری بار فریت کنم. اگه بالای 100 کیلو باشه کیلویی تقریبا" 1500 تومان میشه که ارزش داره بیارم, اما پرواز من به گوتنبرگ ولی مقصدم خوده هست, میخوام بدونم که هزینه حمل این مقدار بار از جایی که تحویل میگیرم به مترو یا قطار تندرو خیلی بالا هست یا نه؟ شنیدم داخل مترو محدودیت بردن بار نداری درسته؟ یعنی من 100 کیلو رو البته + بارهای فریت نشده که همراه داریم ,میتونم راحت به شهرم ببرم (بدون پرداخت هزینه اضافی ؟) اکثر بارم لباسه که خیلی قیمتی هم نیست اگه هزینهاش بالا باشه اصلا" برام ارزش آوردن نداره. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    فکر نکنم مشکلی باشه؛ چون من خودم وقتی اومدم 2 تا چمدونم رو با قطار و اتوبوس بردم؛
    ولی 100 کیلو بار خیلی سنگین هست و شاید مجبور بشین تاکسی بگیرین؛ که اونجور نمی صرفه
    + اینکه باید ببینید فریت بارتون با همون هواپیمایی که می آیید هست یا نه؛ اگه نیست ممکنه مشکل بخورید چون یک مقدار انبار فریت بد مسیر است .
    اطلاعات من بر مبنای تجربیات و شنیده های من است که ممکن است در برخی مواقع هم نادرست باشد یا به روز نباشد!

Junior Member

سلام دوستان
    من میخوام 21 August با ترکیش ایرلاین برم دانمارک و از اونجا با قطار برم لوند.....سه تا ساک بزرگ دارم و یکی هم کوچیک ویک کیف دستی...نمیدونم چطور این همه بار رو با خودم ببرم!!!!!
    میخوام بدونم میتونم بارم رو با خط هوایی ایران فریت کنم سوئد و خودم با یک خط دیگه برم؟!!! بعلاوه به کدوم شهر در سوئد بفرستم تا راحتتر بتونم برم بگیرم؟!!!! اگر هم بخوام با پرواز خودم ببرم تا چقدر بار رایگان دارم و محدودیت اضافه بار چند کیلو هست؟!!!! قیمتش هم اگر کسی اطلاع داره به من بگه ممنون میشم!!!!!

ApplyAbroad Veteran
    tornado آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط msc87 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام 21 August با ترکیش ایرلاین برم دانمارک و از اونجا با قطار برم لوند.....سه تا ساک بزرگ دارم و یکی هم کوچیک ویک کیف دستی...نمیدونم چطور این همه بار رو با خودم ببرم!!!!!
    میخوام بدونم میتونم بارم رو با خط هوایی ایران فریت کنم سوئد و خودم با یک خط دیگه برم؟!!! بعلاوه به کدوم شهر در سوئد بفرستم تا راحتتر بتونم برم بگیرم؟!!!! اگر هم بخوام با پرواز خودم ببرم تا چقدر بار رایگان دارم و محدودیت اضافه بار چند کیلو هست؟!!!! قیمتش هم اگر کسی اطلاع داره به من بگه ممنون میشم!!!!!
    بلی می تونید با ایران ایر فریت کنید.
    اینکه چقدر بار می تونید ببرید رو باید از روی بلیط تون چک کنید ولی فکر کنم ترکیش 30 کیلو باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)