ارسال مدارك به سيدني15 اكتبر 2010 ارسال به دمشق فوريه 2011اينپراسس فوريه 2011 اپديت مارچ 2011 اپديت دوم و درخواست لندينگ في نوامبر 2011 مديكال 2013/06/07 پاس ریکویست 2013/07/15
سلام دوستان
من الان آنکارا هستم و امروز بالاخره مدارک رو دادم به ویزا آفیس
برای اومدن به آنکارا از مطالب این لینک خیلی استفاده کردم که به دوستانی که میخوان بیان آنکارا توصیه میکنم حتما بخونن
خلاصه اینجا کار خاصی نکردم حدود ساعت 6.30 بود رفتم دم سفارت اونم از ترسم که گفته بودن شلوغه.نفر 9 ام بودم دیگه حوالی ساعت 8.15 بود که در رو باز کردن و به نوبتی که اسما رو نوشته بودیم صف وایستادیم و رفتیم داخل.البته این نام نویسی به صورت خودجوش انجام میشه!! و سفارت به اون کاری نداره و فقط وقتی در باز میشه میگه صف وایستین
بعد که میرین داخل یه شماره میگیرین و تو سالن میشینین تا شمارتون اعلام بشه
بعد مدارک رو به یه خانمی تحویل میدین.نامه من رو که دید از رو قیافش خودش فهمید که مال ورشو هست و گفت ورسو منم گفتم بله و بعد گفت فردا ساعت 2 بیاین و یه شماره بهم داد.من مدارک یکی از دوستام هم برده بودم که یکم بیشتر صحبت کردم وگرنه دیالوگتون در حد همین چند کلمس!
برخورد ها هم همه خوب بود.
حالا ایشالا فردا که برم باز مینویسم که چه گذشت
یه صحبت هم در مورد دوستانی که میخوان به روند آنکارا اعتراض کنن دارم
البته من نمیگم که این کار رو انجام بدن یا نه اما چیزی که امروز دیدم این بود که آنکارا واقعا بیکار نیست! شما فکر کنین امروز تا جایی که من دیدم 40 نفر اومده بودن برای ویزا که فقط یک نفرشون که من بودم از این فروم بودم
یک نفر بود که از ورشو پاس ریکوئست شده بود و من با خودم گفتم حتما تو اپلای ابرود عضوه اما وقتی پرسیدم گفت نه. خیلی ها هم بودن که کیسشون اسپانسر شیپ بود یه مورد سرمایه گذاری هم دیدم اما خلاصه تمام اینها اقامت دائم محسوب میشن و به نظر من ما نباید فقط این فروم رو ملاک قرار بدیم ما یه جامعه آماری خیلی کوچیک هستیم و با این تعدادی که به گفته خیلیا هر دوشنبه و چهار شنبه برای گرفتن ویزا به اینجا میان میشه نتیجه گرفت که آنکارا کاملا فعاله ولی تعداد هم وطنای عزیزی که قصد مهاجرت دارن خیلی زیاده
دوستان اگر سوالی داشتن در خدمتم
دوستان در مورد پرواز و هتل اون لینکی که تو پست قبلیم گذاشتم خیلی مفیده اما در مورد خودم بگم که من با پرواز ماهان اومدم که عموما 2 شنبه به 5 شنبه هست اما این هفته یه پرواز 1 شنبه هم داشت که من با اون اومدم و تا 5 شنبه باید اینجا باشم
قیمت بلیط 541000 تومن شد و هتل هم جدا گرفتم
البته با تور بیاین معمولا ارزونتر هست. پرواز ساعت 5.30 از ایران بود که حدود 20 دقیقه به 7 رسید(به وقت آنکارا) و من چون بار نداشتم خیلی سریع اومدم بیرون و با اتوبوس خط 442 طبق راهنمایی یکی از دوستان(همون لینک پست قبلی) تا دم در هتل اومدم
دوستانی که میخوان 2 شنبه ها بیان توصیه میکنم که اگر میتونن و پرواز دیگه ای باشه یه روز زودتر بیان چون به پروازای وطنی اعتباری نیست اگر هم مجبورید دوشنبه بیاین به هیچ وجه باری نیارین که مجبور شین بدین داخل بار چون دیرتون میشه و از یه طرف دم سفارت هم اذیت میشین چون دم در ورود وسایلتون رو از ایکس ری رد میکنن و بارو بندیل زیادی دست و پا گیر میشه
بنابر این قید اتوبوس رو هم باید بزنین و حتی اگه هتلتون هم ترنسفر داره باید بیخیال شین و با تاکسی برین سفارت چون اینکه میگن 2 شنبه و 4 شنبه مدارک رو میگیریم الکی نیست
حقیقتش من هفته پیش مدارک رو دادم به یکی از دوستام که میومد آنکارا تا ببره سفارت اما اون رفته بود هتل و بعد به سفارت نرسیده بود 3 شنبه رفته بود و اونهام نه بهش نگفته بودن گفته بودن میگیریم ازتون اما 5 شنبه ساعت 2 حاضر میشه که خوب پرواز برگشتش 5 شنبه ساعت 11 بود و خلاصه هیچی به هیچی
در مورد هتل هم سلیقه ای هست و بسته به پولی که میدین داره من یه هتل ارزون اومدم به اسم Mithat که میتونین تو اون لینک پست قبلیم اطلاعاتش رو ببینین کلا بگم که خیلی معمولی و به نسبت قیمتش خیلی خوبه(شبی 25 یورو) اما بازم میگم با تور ارزونتره من عجله داشتم و تور ها جا نداشت و درضمن ترجیح دادم یه روز رودتر بیام
باز سوالی بود در خدمتم
ممنون از اطلاعات خوبتون. شما کاملاً درست می فرمایید، آنکارا فعال هستش ولی مشکل اینه که به پرونده بچه های فدرال 29 تایی تا حالا خیلی رسیدگی خاصی نکرده! من هم با توجه به اطلاعاتی که از چند تن از دوستان گرفتم این اواخر بیشتر مشغول پرونده دانشجو ها و کیسهای سرمایه گذاری و اسپانسر شیپی بودن. (البته همینطور پرونده دوستان کبکی) قبلشم یه مدت کوتاهی مشغول غربال کردن پرونده های 38 تایی بودن. ولی تا جایی که من می دونم تعداد دوستان 29 تایی که پرونده هاشون تو آنکارا پیشروی داشته خیلی کم بوده!! یه تعداد خیلی کمی مدیکال و ویزا گرفتن، بخش بزرگی از بچه های 1000 تایی هم تا این لحظه فقط اینپراسس شدن از ویزا آفیس (تازه نه همشون) و بچه های 500 تایی هم که هیچ کدوم حتی اینپراسس هم نشدن. مشکل ما با آنکارا این هستش که نمی گن پس کی قراره به پرونده های ما رسیدگی کنن! نا سلامتی برای ما 29 تایی ها موقع پذیرش ظرفیت گذاشته بودن تا سریعتر به کارمون رسیدگی کنن.
ارسال مدارك به سيدني15 اكتبر 2010 ارسال به دمشق فوريه 2011اينپراسس فوريه 2011 اپديت مارچ 2011 اپديت دوم و درخواست لندينگ في نوامبر 2011 مديكال 2013/06/07 پاس ریکویست 2013/07/15
بله جناب کاظمی حق با شماس اما اینجور که به نظر میرسه آنکارا کاری به این دسته بندیها نداره و داره بر اساس زمان ارسال مدارک کارا رو انجام میده البته این برداشت من هست چون امروز از هرکسی پرسیدم بالای 23 یا 24 ماه از ارسال مدارکش میگذشت حتی یه خانمی مجددا مدیکال داده بود اما به هر حال اگر فردا طوری بود که راه دادن برم داخل( چون ممکنه فقط پاسپورت ها رو بدن و نتونم کسی رو ببینم) حتما در خصوص29 تایی ها و این قضیه ساختمون جدیدشون سوال میکنم
ویرایش توسط asraei : August 13th, 2012 در ساعت 04:45 PM
سلام دوستان عزیز
ضمن پوزش از غیبت طولانی که بعدها توضیح خواهم داد یه سوال داشتم.:
اگر پاسپورت رو به دلیل اینکه کمتر از 10 ماه اعتبار داره عوض کرده باشیم بعدش برای اطلاع به ورشو باید روش خاصی رو انجام یدیم.
ممنون میشم راهنمایی کنین
FILE NUMBER: June 2011- -گروه 29 شغله ها CP1000
WARSAW RECEIVING: August 2011
IN PROCESS: September 2011MEDICAL RECEIVING :January 2012
درود بر همگی دوستان
از ابراز لطف و تبریکات همه دوستان سپاسگزارم و برای همگی آرزوی تندرستی و بهروزی دارم.
بالاخره ما هم دیسیژن مید شدیم البته 2 روز پیش (روز شنبه)، در ضمن جالبه بدونید که ایمیل پاس ریکوئستی ما متنی نداشت و مطالب به شکل یک فایل pdf ضمیمه شده بود که اینجا براتون می ذارم:
NOC: 0811, sending: 4-April-2011, landing: 07-Oct-2012
درود
اگه دقت کنید تو صفحه اول این فایلی که گذاشتم نوشته:
If you have obtained recently a new passport, please send us a copy of the Bio-page by e-mail so we can update the information on your fileبنابراین شما باید از طریق ایمیل اطلاع بدید و اسکن Bio-page پاس جدید رو به پیوست بفرستید.
پاینده باشید![]()
NOC: 0811, sending: 4-April-2011, landing: 07-Oct-2012
سلام دوستان عزیز
من امروز رفتم برای دریافت ویزا و مشکل خاصی نبود
از روی همون تیکتی که دیروز داده بودن شماره ها رو میخوندن و ویزا و کاغذ های لندینگ رو میدادن.به همه توصیه میکنم همونجا اطلاعات ویزا و برگه لندینگ رو چک کنن چون بود مواردی که مشکل داشت
یه سری از دوستان تو پیام خصوصی ازم خواسته بودن که در مورد کیسشون پیگیری کنم که متاسفانه اون خانم که اونجا بود و اصالتا هم ترک هست گفت من اطلاعاتی ندارم و با آفیسر هم نمیشه صحبت کنین
اما یه آقایی اونجا بود که فارسی صحبت میکرد و نمیدونم چیکاره بود خلاصه از اون پرسیدم در مورد تعداد آفیسرها و پروسه بچه های 29 تایی گفت 11 تا آفیسر جدیدا اضافه شدن و ربطی هم به دمشق ندارن.همین آفیس 11 نفر به نیروهاش اضافه کرده و داره کار میکنه در مورد سرعت بررسی پرسیدم گفت 4 تا کامیون برای اینا پرونده اومده توقع دارین معجزه کنن!
من اول فک کردم شوخی میکنه گفت نه بابا با کامیون پرونده ها رو آوردن و اینام دارن بکوب کار میکنن ولی زمان میبره منتها کسی به این چیزا فکر نمیکنه و همه فقط خودشونو میبینن و دنبال نتیجن.(مثل اینکه انقد پیگیری کرده بودن مردم که این طرف انقد شاکی حرف میزد)
اما اطلاعاتی راجع به دسته بندیها نداشت که مثلا 29 تایی ها چیه و این حرفا.اون خانم داخل هم اطلاعاتی نداشت فقط گفت مطمئنا سرعت رسیدگی بیشتر میشه.حالا الله اعلم
اما یه مورد بسیار بسیار مهم:
من پاسپورت یکی از دوستام رو هم آورده بودم که البته از طریق کبک اقدام کرده بود و تقریبا همزمان با من از همین آنکارا پاس ریکوئست شد و دیروز با پاسپورتهای خودم اونارم دادم برای ویزا
اما امروز درکمال تعجب اون خانم گفت برای ایشون ویزا صادر نشده البته خودشم تعجب کرده بود و گفت به علت سکیوریتی پرابلم!
حالا موضوع این بود که این دوست من بعد از اقدام و ارسال مدارک یه سفر به اروپا یه سفر به ترکیه و یه سفر حج رفته بود و اینام ازش آپدیت سفرها رو نخواسته بودن و حالا که دیدن ،مشکل ساز شده و من گمانم اینه که همون سفر حج مشکل ساز شده.خانم گفت شاید 1 هفته تا 10 روز طول بکشه اگه میتونین بمونین که من گفتم من پس فردا عازمم و خلاصه گفت حالا فردا عصری بیا ببینم چی میشه.
حالا قرار شد فردا برم ببینم چی میگن
اما نتیجه مهم اینکه تمام سفرهاتون رو علی رغم اینکه چیزی نگفتن اعلام کنین که اینجوری دردسر نشه چون میاین تا اینجا و الکی یه هزینه میمونه رو دستتون.بچه های ورشو این مشکل رو ندارن چون کپی تمام صفحات پاس رو میگیرن و بعد ok میدن
راستی ویزای من از ورشو صادر شده و تاریخ صدورش هم 2 آگوست یعنی همون تاریخی هست که نامه پاس ریکوئست برام اومد سوالی بود در خدمتم
علاقه مندی ها (Bookmarks)