صفحه 164 از 179 نخستنخست ... 64114154155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,631 تا 1,640 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering, Eastern Mediterranean University

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

@armin_rx,Sune, shabgard25, بی اندازه از راهنمایی هاتون ممنونم....من کیس پیچیده ای داشتم و دوندگی زیاد کردم و الان واقا خوشحالم..... یک خورده که سرم خلوت تر شد حتما از تجربه ام می نویسم که چطور به عنوان یک ایرانی که در قبرس درس خونده و زندگی کرده تونستم پذیرش و ویزا بگیرم....شاید بتونه به بقیه هم کمک کنه....یا سپاس از همگی

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master studium of Vienna University of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط arman672000 نمایش پست ها
    @armin_rx,Sune, shabgard25, بی اندازه از راهنمایی هاتون ممنونم....من کیس پیچیده ای داشتم و دوندگی زیاد کردم و الان واقا خوشحالم..... یک خورده که سرم خلوت تر شد حتما از تجربه ام می نویسم که چطور به عنوان یک ایرانی که در قبرس درس خونده و زندگی کرده تونستم پذیرش و ویزا بگیرم....شاید بتونه به بقیه هم کمک کنه....یا سپاس از همگی
    زنده باااااااد
    خیلی خوشحالم که تونستین پذیرش بگیرین و حالا هم ویزا خیلی خیلی خوشحالم
    حتما حتما از تجربیاتتون برای دوستان بگین چون چند نفر هستن که شدیدا جویای این اطلاعات هستن
    با تشکر و تبریک مجدد

گــــفتار نیکــــــ ***** کــــردار نیکـــــــ ***** پــــندار نیکــــــــ

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***

مطالب و سوالات غیر مرتبط با موضوع هر تاپیک به تاپیک مربوطه انتقال داده میشود

میگم تا حالا کسی ترجمه سوء پیشینه و شناسنامه رو یک پانچ کرده بره مدارک درخواست اقامت؟!!

Moderator

دوستان یک سوال، من دانشنامه ارشد و ریزنمراتم رو ترجمه رسمی کردم با همه مهرهای اجباریش، الان میخوام ببرم سفارت برای تایید،
    لازمه اصل مدارک رو هم ببرم یا همون ترجمه رسمی کافیه برای تایید؟ یعنی سفارت اصل رو هم تحویل میگیره یا همون ترجمه رسمی پلمپ شده
    رو میگیره فقط؟

Junior Member mzamanian66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Vienna University of Technology

نقل قول نوشته اصلی توسط arman672000 نمایش پست ها
    دوستان عزیز.... من هم امروز ایمیل ویزا سفارت به دستم رسید.... گفته که می تونم از یکشنبه تا پنجشنبه بین 9 تا 12 مراجعه کنم! کسی می دونه از چه ساعتی باید رفت؟؟ باید صبح زود برم؟؟ نوبت می خواد؟؟ بعد میشه که عکسی را که برای ویزا می دهیم همان عکس قبلی باشد که موقع تشکیل پرونده دادیم! اگر نه میشه آدرس دقیق آتلیه نزدیک سفارت رو بدین؟؟!! مرسی
    تبریک میگم!!!!
    بین همین ساعتی که گفتن ولی نه اینقدر که نتونی بری تو
    نه ، نوبت با سه درخواست اقامته
    آره دقیقا میشه از همون عکس استفاده کرد
    موفق باشی
    چهار چوب نگاه ما زمینی است
    اما برآیند اندیشه ما می تواند آسمانی باشد

با سلام من هفته گذشته فرم درخواست رو تحویل سفارت دادم ولی الان متوجه شدم که در قسمت I فرم در اونجایی که گفته ich erklare ..... 12 monaten نباید علامتی می زدم ولی متاسفانه معلم آلمانی ام که پر کرده زده و من خودم هم متوجه نشدم و به سفارت دادم حالا باید چی کار کنم ؟ خیلی نگرانم یعنی ممکنه ویزا ندند؟

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط rohamnoori نمایش پست ها
    میگم تا حالا کسی ترجمه سوء پیشینه و شناسنامه رو یک پانچ کرده بره مدارک درخواست اقامت؟!!
    سعی کنید مدارکی که با هم مرتبط نیستند رو یک پانچ نکنید

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
    دوستان یک سوال، من دانشنامه ارشد و ریزنمراتم رو ترجمه رسمی کردم با همه مهرهای اجباریش، الان میخوام ببرم سفارت برای تایید،
    لازمه اصل مدارک رو هم ببرم یا همون ترجمه رسمی کافیه برای تایید؟ یعنی سفارت اصل رو هم تحویل میگیره یا همون ترجمه رسمی پلمپ شده
    رو میگیره فقط؟
    ترجمه ها کفایت میکنه

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sunflower2010 نمایش پست ها
    با سلام من هفته گذشته فرم درخواست رو تحویل سفارت دادم ولی الان متوجه شدم که در قسمت I فرم در اونجایی که گفته ich erklare ..... 12 monaten نباید علامتی می زدم ولی متاسفانه معلم آلمانی ام که پر کرده زده و من خودم هم متوجه نشدم و به سفارت دادم حالا باید چی کار کنم ؟ خیلی نگرانم یعنی ممکنه ویزا ندند؟
    این قضیه رو فورا با سفارت در میون بزارید هم از طریق ایمیل هم با تماس تلفنی
    دقت کنید حتما از طریق ایمیل هم این موضوع رو همین الان بهشون اعلام کنید و اون ایمیل رو داشته باشید

Moderator

دوستان من امروز به سفارت رفتم که پیگیر وضعیت ویزام بشم. چون حدود 2 ماه و یک هفته از زمانی که مدارکم رو دادم
    سفارت میگذره. برای اینکار و رفتن به داخل سفارت بهترین کار این بود که یکی دوتا مدرک که برای اتریش احتیاجم میشد
    رو بردم که برام تایید بکنن. وقتی رفتم تو و مدارکم رو دادم برای تایید، سریع گفتم چندتا سوال دارم و کارمند سفارت(اون آقای قدبلند)
    خیلی خوب از پشت باجه راهنماییم کرد. ازش خواستم بره و ببینه اقامتم اومده یا نه! رفت و چند دقیقه بعد اومد گفت که هنوز نیومده.
    پس باید بازم منتظر بمونم.
    دوتا نکته برای دوستانی که همراه همسرشون میرن و همسرشون پذیرش نداره میگم که اینجا بمونه و اگه کسی لازم داشت ازین نکات استفاده کنه:

1- بنا به قانون جدید سفارت شما درخواست اقامت خانواده (همسر و فرزند) رو قبل از زمانی که اقامت خودتون بیاد، هم میتونید سابمیت
    کنید. تا ماه قبل اینطور نبود. یعنی اول باید اقامت داوطلب تایید میشد و کاراش انجام میشد، بعد پروسه اقامت همسر و فرزند(همراهان) بررسی
    میشد. اما الان مدتیه که میشه همزمان اینکار رو کرد. (من چون دوماه قبل درخواست دادم، اون موقع نمیتونستم برای همسرم اقدام کنم، اما الان
    با وجود اینکه هنوز جواب اقامت دانشجویی خودم نیومده، میتونم اینکار رو کنم)

2- برای همسر داوطلب، تا پیش از این ارائه مدرک زبان آلمانی در سطح A-1 ضروری بود. این جزو شروط الحاق به خانواده بود. یعنی اگر کسی
    میخواست از طریق ازدواج با کسی که اتریش اقامت داره(چه دانشجویی و چه کاری) وارد اتریش بشه، بایستی مدرک زبان ارائه میداد. اما الان
    برای کسانی که مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر دارن این شرط برداشته شده. یعنی اگر احیانن همسرتون قصد داره که همراه شما بیاد ولی
    پذیرش نداره، در صورتی که مدرک تحصیلی لیسانس و یا بالاتر داشته باشه، میتونه با ارائه ترجمه رسمی از مدرکش، از شرط ارائه مدرک زبان
    آلمانی معاف شه. این قانون در مورد افرادی که فوق دیپلم و پایین تر دارند کماکان برقراره و کسانی که همسرشون تحصیلاتی کمتر از لیسانس داره
    بایستی مدرک زبان آلمانی در سطح A-1 رو ارائه بده.