نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 262 از 589 نخستنخست ... 162212252253254255256257258259260261262263264265266267268269270271272312362 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,611 تا 2,620 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Junior Member Ghods آواتار ها

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط Rarely نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز ،
    حالا باید ببینیم که آیا این امتیازبندی جدید بر پرونده هایی که از قبل از اجرایی شدن این وجود داشته اند تاثیر میگذارد یا خیر؟ منظورم اینه که عطف به ما سبق کردن اصولا در چنین موردی بی معنی است چون دوستانی که یکی دو سال پیش اقدام کرده اند وقتی پرونده تشکیل می دادند خبر نداشتند که چه سیستم امتیاز بندی قراره 2 سال بعدش بیاد اما باید ببینیم که واقعا اونها چکار خواهند کرد. البته من با عجله خوندم مطالب رو شاید در قسمتی از اون اشاره به پرونده های باقی مانده از قبل از اجرای این قانون کرده باشه. دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند.
    سلام دوست عزیز ،
    هرگز قوانین جدیدی که در هر زمان لازم الاجراء میشه مربوط به پرونده های قبلی نمیشه و مقررات همیشه برای همان زمان اجراء میباشد.پس جای نگرانی برای دوستان هم گروهی 29 رشته ای ظرفیت 500 تایی و بقیه نخواهد بود.مطلب و قوانین فوق برای افرادی است که انشاالله در سال جدید میلادی استارت خواهند زد.که البته به نظر بنده حقیر سیستم جدید اگر اجرایی شود نحوه امتیاز بندی منصفانه تر و مجموع پروسه شفاف تر خواهد بود.و اما گروه خودمون که همچنان در انتظار بررسی در آفیس انکارا هستند و آلبته شایان ذکر است به اعتقاد من در آنکارا روال بررسی طبق اولویت در جریان است و کمی صبوریه بیشتر دوستان لازمه این پروسه میباشد.با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان...

اینهمه امتیازات رو بالا بردن، باز هم همون مینیمم 67!
    خوش به حال کسایی که می‌خوان جدید اقدام کنن... با این سیستم من فک کنم یه 80 امتیازی میاوردم!

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Civil Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    خوش به حال کسایی که می‌خوان جدید اقدام کنن... با این سیستم من فک کنم یه 80 امتیازی میاوردم!
    بالا يا پايين بودن امتياز هيچ تاثيري نداره. شرايط براي اوني که 67 داره يا 80 داره يکي هست.

چه امتیازی رو بالا بردن؟ اگه منظورتون زبانه، جسارتاً باید بدونید که از طرفی حداقل نمیره لازم برای گرفتنه امتیاز basic و moderate و high هر اسکیل رو به طرز قابل توجهی زیاد کردن!! با این حساب خیلی از دوستانی که نمره هر اسکیل رو لب مرزی گرفتن، یعنی مثلاً برای 4 نمره لیسنینگ 7.5 گرفتن، تو این روش امتیازشون یه لول پایین می یاد!برای مثال در مورد مذکور به جای نمره "high" لیسنینگ نمره "moderate" رو میگیرن.
    در مجوع 6 امتیاز از سابقه کار کم کردن و به زبان و سن امتیاز اضافه کردن. (چهار نمره هم از زبان دوم کم کردن به زبان اول اضافه کردن) از طرفی برای گرفتن حداکثر نمره سابقه کار به جای 4 سال باید 6 سال سابقه داشته باشید. به نظر می یاد اگر شما زیر 35 سال هستید، امتیازتون از مجموع نمره سن و سابقه کار و زبان با روش قبلی معمولاً تلورانسی نزدیک به یک، یا نهایتاً دو، امتیاز داره!
    تازه هنوز معلوم نیست نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی متقاضیان به چه صورتی خواهد بود!
    با کمال احترام باید بگم از قدیم گفتن مرغ همسایه غازه!!

درسته 67 و 80 فرقی نمی‌کنه، ولی خب بالاخره اینکه آدم راحت‌تر به این مرز 67 برسه مهمه دیگه
    مثلن 5 امتیاز برای زبان همسر گذاشتن که نبود قبلن و اگر بود ما حتمن کلش رو می‌گرفتیم... من خودم هم امتیاز زبانم high بود
    یا از امتیاز سن 2 تا بیشتر می‌گرفتیم
    یا از تحصیلات لیسانس که باز امتیازش 2 تا بالاتر رفته
    من برای مدرک شغلیم که 3 سال رو تموم کرده باشه خیلی دویدم و اگر این تقسیم‌بندی سال‌های شغلی و امتیازات اون موقع بود با یه سال سابقه کار هم پرونده‌م قبول می‌شد

کلن به نظرم به جز امتیاز زبان که سختش کردن، باقیش رو ساده‌تر از قبل کردن
    البته باید دید لیست مشاغلی که می‌دن چیا رو شامل می‌شه، شاید اون رو خیلی محدودتر از قبل کنن

درسته 67 و 80 فرقی نمی‌کنه، ولی خب بالاخره اینکه آدم راحت‌تر به این مرز 67 برسه مهمه دیگه
    مثلن 5 امتیاز برای زبان همسر گذاشتن که نبود قبلن و اگر بود ما حتمن کلش رو می‌گرفتیم... من خودم هم امتیاز زبانم high بود
    یا از امتیاز سن 2 تا بیشتر می‌گرفتیم
    یا از تحصیلات لیسانس که باز امتیازش 2 تا بالاتر رفته
    من برای مدرک شغلیم که 3 سال رو تموم کرده باشه خیلی دویدم و اگر این تقسیم‌بندی سال‌های شغلی و امتیازات اون موقع بود با یه سال سابقه کار هم پرونده‌م قبول می‌شد

کلن به نظرم به جز امتیاز زبان که سختش کردن، باقیش رو ساده‌تر از قبل کردن
    البته باید دید لیست مشاغلی که می‌دن چیا رو شامل می‌شه، شاید اون رو خیلی محدودتر از قبل کنن
    امتیاز لیسانس در روش جدید 21 امتیاز هستش که در مقایسه با روش قبلی که 20 امتیاز بود، یک امتیاز بیشتر شده.
    Three-year or longer post-secondary credential 21

درسته که برای زبان همسر 5 امتیاز در نظر گرفته ولی در عوض امتیاز مربوط به مدرک تحصیلی همسر رو کلاً حذف کردن! اگر در روش قبلی امتیازی از این مورد می گرفتید، مثلاً چهار امتیاز بابت لیسانس، در این روش این امتیاز رو از دست می دادید و نهایتاً با جبران این امتیاز با نمره زبان همسر یک امتیاز بیشتر از سابق می گرفتید

Eliminated: Accompanying spouse/ Partner education 3 to 5

شما با سه سال سابق شغلی دو امتیاز از دست می دادید در روش قبل و 19 امتیاز می گرفتید، در روش جدید چهار امتیاز از دست میدید و 11 امتیاز می گیرید!!
    از 15 امتیاز:
    دو تا سه سال 11 امتیاز
    چهار تا پنج سال 13 امتیاز

اگر نمره های زبان شما برای High گرفتن نیم تا یک نمره بیشتر از حد مورد نیاز بوده ، مثلاً اگر برای نمره high لیسنینگ به جای 7.5 شما 8 یا 8.5 گرفتید، در این روش هم مثل قبل شما امتیاز کامل می گیرید. اگر نمره زبان بالایی دارید، در حد 7.5 یا 8، اینجا همون جایی هستش که راحتر میشه نمره جمع کرد نسبت به گذشته، در غیر این صورت کار تا حدی سختر میشه برای متقاضیان نسبت به روش قبل. (البته تاکید می کنم تا حدی)

به اینها اضافه کنید مورد دیگه ایی رو که در کل سختر شده، مسئله سن هستش!! برای شما این موضوع دو امتیاز بیشتر داره و خیلی از دوستانی که بالای 35 دارن کار سختری در پیش دارند نسبت به گذشته.

به همه اینها اضافه کنید که ارزش یابی مدرک تحصیلی متقاضیان جای حرف و حدیث بسیاری داره! معلوم نیست به چه شیوه قراره این مدارک رو ارزشیابی کنن و دیگه با اطمینان نمیشه گفت مدرک تحصیلی ما رو چه ارزشیابی میکنن و چه نمره ایی میدن! درسته که هنوز عنوان نشده ارزشیابی به چه صورتی هستش ولی در عین حال صحبتهایی بوده مبنی بر این که در ارزشیابی مدرک تحصیلی متقاضیان به مدرکی که مرتبط با شغل متقاضی نباشه نمره نمیدن. (بر خلاق قبل که لزومی بر منطبق بودن سوابق شغلی با مدرک تحصیلی نبود، حالا احتمال این هست که اگه حتی سوابق غیر مرتبط هم پذیرفته بشه به مدرک تحصیلی دانشگاهی غیر مرتبط در ارزشیابی نمره ایی ندن)

تا اینجا در کل به نظرم کار برای افراد بالای 35 سال و افرادی که زبان متوسط رو به پایینی دارن نسبت به گذشته به شکل قابل لمسی مشکلتر شده! نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی و حتی شاید سوابق شغلی در روش جدید هم ممکنه به این مشکلات اضافه بشه!! (مثل استرالیا)

امیدوارم زودتر تکلیف گروه های 29 تایی مشخص بشه و اصلاً نیازی به فکر کردن به این موضوع در آینده نداشته باشیم. البته شما که مدیکال گرفتید و رفتنی هستید ایشالا

ویرایش توسط HosseinKazemi : August 19th, 2012 در ساعت 06:38 PM

سلام . برای اونایی که زیر 35 سن دارن وخودشان و همسرشان زبان خوب دارن ولیهمسرتحصیلات دانشگاهی نداره بهتر شده ولی برای منی که 70 سالمه و همسرم دکترا داره ولی زبانش در حد صفره
    اصلا خوب نیست
    NOC: 3113
    File no: 21 OCT 2011
    Medical:13 MARCH 2012
    PR.WAITING

Senior Member

چه خبر از اعتراض تاخير در رسيدگي به پرونده ها؟؟؟؟؟؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

ApplyAbroad Hero aram_golbaghi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Software Engineering

دیگه مرز امتیاز مهم نیست
    کاری که میخان بکنن مثل نیوزلند و ... هستش
    شما مدارک و ... رو میدی یک امتیازی میاری، بعد اونها هر چند وقت یک بار مثلا ماهی یک بار 500 نفر از بیشترین امتیاز ها بر میدارن... ممکنه شما مرز رو رد کرده باشی اما هیچوقت در واقع پرونده بررسی نشه چون کسایی بهتر از شما دیروز فایل باز کرده باشن و اونها زود تر بررسی میشن... خلاصه صف همیشه به ترتیب امتیاز مرتب میشه برای بررسی نه به ترتیب تاریخ ....
    Landed in Vancouver: Dec 2012, Blog: http://www.koukia.ca

پیش فرض ارسال هماهنگ نامه اعتراضی

دوستان قرار بر این شد نامه فعلاً به جناب وزیر ارسال بشه و رونوشتش به خانوم ناتالی اسمولینک رئیس بخش منطقه ای اروپا و خاورمیانه اداره مهاجرت و همچنین رئیس ویزا آفیس آنکارا، ایمیل آدرس رسمی آنکارا و دو تا آدرس معمولی که از سیدنی داریم:
    در مرحله بعد اگر جوابی نگرفتیم یک نامه مشترک با فایل نامبر همه دوستان یا هر یک از دوستان نامه رو جداگانه با فایل نامبر خودش می فرسته.
    اگر جوابی گرفتیم ولی قانع کننده نبود، این بار به نمایندگان عضو کمیته مهاجرت مجلس عوام کانادا ایمیل می زنیم.

خواهشمندم تمامی دوستان ایمیل کانفرم زیر رو فردا شب چهارشنبه مورخ 91/6/1 بعد از ساعت 21 شب تا پس فردا پنجشنبه مورخ 91/6/2 ساعت 12 ظهر ( یا حداکثر تا شب پنج شنبه ) ارسال کنن. دوستان قطعاً با بنده هم عقیده هستن که این کار یک کار گروهی هستش و در صورت عدم ارسال نامه کانفرم توسط دوستان در عمل ایمیل ارسال شده ما معنای چندانی نداره!!

چند نکته:
    در نامه محل درج اطلاعات شخصی دوستان مشخص شده. توجه کنید نامه بدون این اطلاعت احتمالاً مورد توجه قرار نمی گیره، پس حتماً دوستان این مشخصات رو در نامه خیلی دقیق ذکر کنن.
    دوستان دقت کنن Application Number با UCI Number تفاوت داره و سهواً این دو رو با هم اشتباه نگیرن! اون چیزی که باید ذکر بشه Application Number هستش که با یکی از حروف انگلیسی شروع میشه.
    با کمال شرمندگی، متن نامه بعد از کپی پیست کردن در ایمیل شما punctuation هاش درست میشه!
    بعد از ارسال ایمیل در صورت امکان بنده رو از طریق پیام خصوصی از ارسال ایمیل کانفرمتون مطلع کنید.

با تشکر فراوان
    دوستان همگی موفق باشید

آدرس ایمیل برای ارسال نامه کانفرم: minister@cic.gc.ca

متن ایمیل کانفرم ارسالی:
    Dear Sir/Madam,

Hereby I would like to confirm that with the following case details , I have been among the group of Iranian FSW applicants ( Cap 500 ) who recently have written you a letter to ask for a faster process at Ankara visa office.

Family Name
    Application Number
    Date of Birth

Yours Faithfully
    ویرایش توسط Mehdi79 : August 21st, 2012 در ساعت 09:58 PM دلیل: درخواست کاربر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)