صفحه 70 از 191 نخستنخست ... 20606162636465666768697071727374757677787980120170 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 700 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Member
    رشته و دانشگاه
    BSc, MSc: Amirkabir university

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

اگه منظورتون مصاحبه ی ویزای دانشجوییه...نه لازم نیست واکسن ها رو قبل از مصاحبه زده باشید(البته من امریکا رو میدونم)
    ولی برای ورود به دانشگاه همون فرمی که همراه آی 20 تون اومده رو ببرید پاستور همراه هرچی مدرک از بچگی تا حالا از زدن واکسن دارید
    دکتر براتون مینویسه که چه چیزایی رو باید بزنید
    و کارت بین المللی واکسن هم براتون صادر میکنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    واسه ویزای دانشجویی که میخوایم بریم دانشگاه هم باید واکسن بزنیم؟
    هر وقت به چیزی که آرزوت بوده می رسی، تازه می فهمی آرزوش از داشتنش بهتر بوده!!

نقل قول نوشته اصلی توسط katoreh نمایش پست ها
    اگه منظورتون مصاحبه ی ویزای دانشجوییه...نه لازم نیست واکسن ها رو قبل از مصاحبه زده باشید(البته من امریکا رو میدونم)
    ولی برای ورود به دانشگاه همون فرمی که همراه آی 20 تون اومده رو ببرید پاستور همراه هرچی مدرک از بچگی تا حالا از زدن واکسن دارید
    دکتر براتون مینویسه که چه چیزایی رو باید بزنید
    و کارت بین المللی واکسن هم براتون صادر میکنه
    من شیراز هستم. باید کجا ببرم؟ جای به خصوصی هست؟

سپاس

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط AbbasG نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من بیست روز دیگه کلاسام شرو میشه امریکا. باید واکسن بزنم ظاهرا. احتمالا اونجا گرونه و بهتره اینجا بزنم.
    چن تا سئوال دارم که ممنون میشم اگه کسی بدونه جوابمو بده.

1- اینجا two live virus measles (rubeola) vaccinations این رو باید انجام بدم و ببرم. من دقیقا نمیدونم منظور از این واکسن چیه و اینجا باید بگم چه واکسنی. منظور همون سرخکه؟
    2- کجا باید این واکسن رو بزنم؟ ظاهرا برای هر واکسن جای خاصی باید بریم.

خیلی خیلی ممنون میشم
    شما همون فرم مربوط به مرکز بهداشت دانشگاه رو ببرید به بخش واکسیناسیون انستیتو پاستور اونها خودشون این واکسن ها رو می شناسن و آدرس می دن که کجاها برید بزنید و رسید بگیرید و بعد ببرید انستیتو تا مهرش رو روی کارت واکسن بین المللی بزنند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    اقتصاد بهشتی

من رفتم پاستور شعبه تجریش برام کارت واکسن بین المللی صادر کرد.
    واکسن هایی که اجباری بود برای دانشگاهم MMR دو نوبت و هپاتیت ب 3 نوبت بود.
    من MMR یک نوبت زده بودم گفت باید بری یک مطب اطفال خصوصی و بزنی که هزینه ش بود 27 هزار تومن.
    چون از کزاز 10 سال گذشته بود یادآور زدم همونجا تو پاستور.
    یک آزمایش هم گرفتن که سطح ایمنی بدنم به آبله مرغون و هپاتیت رو بسنجن.
    به آبله مرغون ایمن بودم ولی چون از هپاتیت بیشتر از 10 سال میگذشت گفت بهتره که یه یادآور بزنی.
    ضمنا واکسن مننژیت رو توصیه کرد، که تو هلال احمر میزنن.
    البته برادر من که 4 سال پیش رفت امریکا گفت واکسن مننژیت ایران رو قبول ندارن و من مجبور شدم اینجا دوباره بزنم و 80 دلار بدم!
    کسی اطلاع داره الان واکسن مننژیت ایران رو قبول دارن یا نه ؟؟!

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط nadab نمایش پست ها
    من MMR یک نوبت زده بودم گفت باید بری یک مطب اطفال خصوصی و بزنی که هزینه ش بود 27 هزار تومن.
    به آبله مرغون ایمن بودم ولی چون از هپاتیت بیشتر از 10 سال میگذشت گفت بهتره که یه یادآور بزنی.
    البته برادر من که 4 سال پیش رفت امریکا گفت واکسن مننژیت ایران رو قبول ندارن و من مجبور شدم اینجا دوباره بزنم و 80 دلار بدم!
    این واکسن ها مثل اینکه از دانشگاه به دانشگاه فرق داره و توی فرمشون نوشته. ولی خب مثل اینکه فقط تست سل رو قبول ندارن و بقیه رو قبول می کنن مگر اینکه عکسش ثابت بشه! به هر حال ضرر نمی کنید اینجا مننژیت رو بزنید نهایتش قبول نمی کنند و دوباره می زنید. مثل اینکه واکسنش یکی دو سالی هم اعتبار داره...

این MMR رو هم من کلینیک غرب پیش خانم هما بهمنیان زدم 25 هزار تومن گرفت. 2 تومن ضرر کردین!

Senior Member Gela آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer science-State university of New York at Buffalo

نقل قول نوشته اصلی توسط nadab نمایش پست ها
    ممکن قوانین ایالت ها باهم فرق کنه ولی من نیویورک هستم واکسن مننژیت اینجا رو قبول کردن خوشبختانه هیچ هزینه ی اضافه ای پرداخت نکردم.
    فقط یه نکته، وقتی میرید بزنید احتمالا باید قاطی راهیان حج بشید اونجا صداش رو در نیارید که واسه امریکا میخواید وگرنه ممکنِ نزنن. وقتی واکسن رو زدن هرکاری خواستین بکنین D:

برای دانلود نرم افزار شبیه ساز بخش Listening TOEFL iBT کلیک کنید.
    سوال خود را در انجمن ارسال کرده و لینک را به پروفایل من بفرستید.
    درباره ی وضعیت فاند و پذیرش مستر/دکترا سوال نپرسید چون من اطلاعی ندارم.

ApplyAbroad Veteran

دوستان مطلبی رو در مورد تست پوستی توبرکولیس بنا به تجربه بهتون میگم، قبل از اینکه بیاید حتما با دانشگاه چک کنید که آیا این تست رو از ایران قبول می کنند یا نه. یکی از دوستان ایران انجام داده بود و از دانشگاه پرسیده بود و اونها هم گفته بودند قبول دارند، اینجا هم مشکلی نداشت و خیلی راحت نیازی به هیچ تست پزشکی اضافه ای نداشت. ولی بقیه ما از جمله خود من نزدیک 40$ (البته چون مشکوک بود تستم!) برای این مورد پرداخت کردیم، که خوب بیمه من البته این مورد رو پوشش میده .

دوستان عزیز کسی می دونه؟
    ایا همون فرمی که دانشگاه داده بدیم یه دکتر پر کنه کافیه و یا باید حتما تاییدیه پاستور را هم داشته باشه....؟

نقل قول نوشته اصلی توسط majid7773 نمایش پست ها
    یه سوال: برای تکمیل فرم های دانشگاه تنها مهر دکتر لازمه؟ مهر دکتر باید انگلیسی باشه؟ هر دکتری میتونه تایید کنه یا تخصص خاصی لازمه؟

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط M.DEHGHANI86 نمایش پست ها
    دوستان عزیز کسی می دونه؟
    ایا همون فرمی که دانشگاه داده بدیم یه دکتر پر کنه کافیه و یا باید حتما تاییدیه پاستور را هم داشته باشه....؟
    اینطور که من شنیدم این انستیتو پاستور رو خیلی بیشتر می شناسن. ممکنه ببرید جای دیگه و اونها قبول نکنن. به هر حال به نظر من ریسکش ارزش ندارد.

دوستان من شش سال پیش برای رفتن به حج واکسن مننژیت رو زدم.همون درسته یا الان هم لازمه زده بشه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)