صفحه 882 از 2683 نخستنخست ... 38278283287287387487587687787887988088188288388488588688788888989089189293298213821882 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,811 تا 8,820 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

این کلاس ها به دو صورت برگزار میشود که بنا به تصمیم خودتان یکی از این دوتا رو انتخاب می کنید روش اول که به آن استاندارد گفته می شود که در این حالت برای شما یک tuteur-tutrice انتخاب می کنند و شما در حین انجام دادن تمرینات هرمدتی یکبار کلاس مجازی با استاد تعیین شده تان دارید و رفع اشکال میتوانید بکنید که در این نوع به ازای هر هفته ای که میگذرد 6 ساعت از همون 1800 ساعت آموزش رایگانی که در کبک میتوانید داشته باشید کم میشود اما درنوع دیگر شما هیچ استادی نخواهید داشت و هیچ ساعتی هم ازتون کم نمی شه. نظر من اینه که ارزش داره و واقعا مفیده

نقل قول نوشته اصلی توسط md_sh نمایش پست ها
    این کلاس ها به دو صورت برگزار میشود که بنا به تصمیم خودتان یکی از این دوتا رو انتخاب می کنید روش اول که به آن استاندارد گفته می شود که در این حالت برای شما یک tuteur-tutrice انتخاب می کنند و شما در حین انجام دادن تمرینات هرمدتی یکبار کلاس مجازی با استاد تعیین شده تان دارید و رفع اشکال میتوانید بکنید که در این نوع به ازای هر هفته ای که میگذرد 6 ساعت از همون 1800 ساعت آموزش رایگانی که در کبک میتوانید داشته باشید کم میشود اما درنوع دیگر شما هیچ استادی نخواهید داشت و هیچ ساعتی هم ازتون کم نمی شه. نظر من اینه که ارزش داره و واقعا مفیده
    لینکی چیزی دارین؟ میدونم که از اون 1800 ساعت کم میشه ولی اینکه 6 ساعت کم بشه منطقی نیست.
    تنها جایی که حرفی از 6 ساعت در هفته زده در مورد این بوده که حداقل 6 ساعت در هفته وقت بگذارین برای دوره چه با استاد چه بی استاد. در ضمن استاد رو فقط پایان هم بخش میبینیم شاید ماهی یه بار هم نشه.
    با این حال اگه مرجعی دارین لینکش رو لطف کنین
    البته این هم هست:
    Le cours FEL représente environ 100 heures de formation par bloc. La durée totale de formation linguistique offerte par le ministère ne peut pas dépasser 1800 heures.

شاید منظورتون این باشه که هر bloc حدود 100 ساعته؟ ربطی به هفته نداره. میشه یک bloc رو یه ماه طول یا یه روزه خوند.
    کلاً 5 تا bloc هست که میشه 500 ساعت از 1800 ساعت.
    برای کسانی که b1 بالاتر هستن کلاً هیچ وقت از اون 1800 ساعت فکر نکنم استفاده میکردن و فوق 6 ماه کلاس میرفتن.(شاید هم 3 ماه)
    اون 1800 ساعت رو فکر کنم توی 9 ماه کلاس پر بشه.
    ویرایش توسط solitude : August 20th, 2012 در ساعت 02:16 PM

من خودم یکسال و نیمه که از این سایت استفاده می کنم و اینکه 6 ساعت به ازای هر هفته کم میشه رو از دوتا از اساتید این سایت پرسیدم و اونا هم کاملا روی گفته خودشان مطمئن بودند. در مورد استاد حق باشماست شاید حدود ماهی یک کلاس مجازی باهاش داشته باشید اما مرتب از طریق ایمیل تکالیفتان را برایش می فرستید و او هم تصحیح میکند خود استادم هم بهم گفت که فکرنکنم بیش تر از 3 یا 4 ماه به کلاسهای تو کبک احتیاج داشته باشی.

نقل قول نوشته اصلی توسط solitude نمایش پست ها
    لینکی چیزی دارین؟ میدونم که از اون 1800 ساعت کم میشه ولی اینکه 6 ساعت کم بشه منطقی نیست.
    تنها جایی که حرفی از 6 ساعت در هفته زده در مورد این بوده که حداقل 6 ساعت در هفته وقت بگذارین برای دوره چه با استاد چه بی استاد. در ضمن استاد رو فقط پایان هم بخش میبینیم شاید ماهی یه بار هم نشه.
    با این حال اگه مرجعی دارین لینکش رو لطف کنین
    البته این هم هست:
    Le cours FEL représente environ 100 heures de formation par bloc. La durée totale de formation linguistique offerte par le ministère ne peut pas dépasser 1800 heures.

شاید منظورتون این باشه که هر bloc حدود 100 ساعته؟ ربطی به هفته نداره. میشه یک bloc رو یه ماه طول یا یه روزه خوند.
    کلاً 5 تا bloc هست که میشه 500 ساعت از 1800 ساعت.
    برای کسانی که b1 بالاتر هستن کلاً هیچ وقت از اون 1800 ساعت فکر نکنم استفاده میکردن و فوق 6 ماه کلاس میرفتن.(شاید هم 3 ماه)
    اون 1800 ساعت رو فکر کنم توی 9 ماه کلاس پر بشه.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar9 نمایش پست ها
    اگر سطحتون بین 4 و 8بوده (در پست فبلیم اشتباها 12 نوشتم که تصحیح میکنم ) و مراحل ثبت نام را به درستی انجام داده باشین براتون ایمیل میاد. حتی اگر درخواستتون رد بشه باز هم ایمیل میاد (یه وقتایی اشتباها درخواستها رو رد میکنن که با ارسال اسکن CSQ معمولا مشکل حل میشه). بعد از این مرحله براتون tuteur/tutrice تعیین میشه که باهاتون سریعا مکاتبه میکنه.
    چه مدت طول میکشه تا چنین ایمیلی بیاد؟ من بعد از اینکه در اون آزمون تعیین سطحش شرکت کردم دیگه هیچ اتفاقی نیافتاده. روش رو هم فکر کنم همون استاندارد انتخاب کرده بودم. در حال حاضر وقتی داخل حساب کاربری می رم توی بخش mon programme یه جدولی هست که در ردیف اول همون TST CL - Test de classement هست که یه تیک هم کنارش زده شده به علامت انجام دادن آزمون تعیین سطح اولیه. در ردیف های بعدی پنج تا بلوک داره که غر فعال هستن و قابل کلیک کردن تیستن. در قسمت زمان شروع و پایان همشون هم هیچی ننوشته فقط یه خط تیره گذاشته. من الان بیشتر از یک ماهه که منتظرم تا خبری بشه ولی نشده.

کسانی که توی این دوره ها شرکت کردن می تونن بگن وقتی این بلوک ها فعال بشن آیا تاریخ و ساعت خاصی برای انجامشون وجود داره یا میشه هر وقت که فرصت کردیم بریم و انجامشون بدیم؟ چون یادمه موقع ثبت نام گفته بود اگه این روش رو انتخاب می کنید باید 6 ساعت در هفته وقت آزاد داشته باشید. حالا فرض کنید فردی یک هفته مسافرتی چیزی رفته باشه.

بی ربط به تاپیک؟!(از نظر من که ربط داره) چون اینجا پربیننده بود گذاشتم.

صبح امروز بهمون خبر دادن، بچه ی یکی از دوستامون تو تهران بعد از پیوند استخوان الان نیاز به آمپولی داره به اسم cancidaz اما ایران به خاطر اینکه تحریمه - این دارو رو الان نداره کل تهران و مشهد و زدیم، تمام انبارهای دارو وارداتی زنگ زدیم اما افاقه نداشت!
    یکی از دوستامون الان با اولین پرواز میره دبی اونجا هم بگرده...
    دکتر گفته اگه این امپول نرسه این طفلی نهایتا تا فردا شب اینا بیشتر زنده نمیمونه .
    اشک چشمای من و تو هیچ ارزشی نداره اما نمیدونین که پدر و مادرش دارن خودشونو چیکار میکنن ...
    اونایی که راسته کارشونه برای گیر اوردن این آمپول تو رو خدا سعی خودشونو بکنن و اونایی هم که نمیتونن فقط دعا کنن و این مطلب رو به اشتراک بگذارن شاید کسی از شهر های دیگه بتونه کاری بکنه ...
    تو رو خدا کمکش کنید خودتونو بذارید جای پدر و مادر اون بچه...
    هر کی تونست، به این شماره ها خبر بده 09158090970 - 09198045014

به نقل از صفحه فیسبوک ایمان شهباز
    https://www.facebook.com/iman.shahbaz.7
    ویرایش توسط solitude : August 20th, 2012 در ساعت 05:00 PM

Junior Member amirhossein79 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MBA - University of Birmingham, UK

نقل قول نوشته اصلی توسط solitude نمایش پست ها
    بی ربط به تاپیک؟!(از نظر من که ربط داره) چون اینجا پربیننده بود گذاشتم.

صبح امروز بهمون خبر دادن، بچه ی یکی از دوستامون تو تهران بعد از پیوند استخوان الان نیاز به آمپولی داره به اسم cancidaz اما ایران به خاطر اینکه تحریمه - این دارو رو الان نداره کل تهران و مشهد و زدیم، تمام انبارهای دارو وارداتی زنگ زدیم اما افاقه نداشت!
    یکی از دوستامون الان با اولین پرواز میره دبی اونجا هم بگرده...
    دکتر گفته اگه این امپول نرسه این طفلی نهایتا تا فردا شب اینا بیشتر زنده نمیمونه .
    اشک چشمای من و تو هیچ ارزشی نداره اما نمیدونین که پدر و مادرش دارن خودشونو چیکار میکنن ...
    اونایی که راسته کارشونه برای گیر اوردن این آمپول تو رو خدا سعی خودشونو بکنن و اونایی هم که نمیتونن فقط دعا کنن و این مطلب رو به اشتراک بگذارن شاید کسی از شهر های دیگه بتونه کاری بکنه ...
    تو رو خدا کمکش کنید خودتونو بذارید جای پدر و مادر اون بچه...
    هر کی تونست، به این شماره ها خبر بده 09158090970 - 09198045014

به نقل از صفحه فیسبوک ایمان شهباز
    https://www.facebook.com/iman.shahbaz.7
    شرکت واردکنندش کوبل دارو که توی خیابان الوند (آرژانتین) هست. با این شماره تماس بگیرین 88671230
    در ضمن اسم داروش CASPOFUNGIN 50MG VIAL یا همون Cancidas که قیمتش حدود 1 میلیون تومنه... بد نیست با شرکت پخش هجرت تماس بگیرین.

چون تو شرکت دارویی کار می کنم این اطلاعاتو دادم
    ارسال مدارک Août 2009 - مصاحبه Novembre 2009
    فایل نامبر Mars 2010
    آپدیت Décembre 2011
    مدیکال Août 2012

Senior Member

سلام. از چه تاریخی دفتر جدید سفارت برای پرونده های انتقالی از دمشق شروع به کار میکنه؟

سلام دوست عزیز. اینطور که من شنیدم از اول سپتامبر.
    نقل قول نوشته اصلی توسط jullien نمایش پست ها
    سلام. از چه تاریخی دفتر جدید سفارت برای پرونده های انتقالی از دمشق شروع به کار میکنه؟

Senior Member

پس امیدواریم که کارها سرعت بگیره و زودتر نوبت به پرونده های 2011 برسه تا شب عید.

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط jullien نمایش پست ها
    پس امیدواریم که کارها سرعت بگیره و زودتر نوبت به پرونده های 2011 برسه تا شب عید.
    چه خوب خواهد شدولی روند بررسی پرونده های غیر دیمند فقط به افیس بستگی نداره بلکه سهمیه ویزا هم مهمه که نمیدونم چندتا با لاخره به ما میرسه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)