صفحه 886 از 2683 نخستنخست ... 38678683687687787887988088188288388488588688788888989089189289389489589693698613861886 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 8,851 تا 8,860 , از مجموع 26822

موضوع: مدت زمان انتظار از دریافت فایل نامبر فدرال تا مدیکال

Member
    رشته و دانشگاه
    ingenieur d'industrie

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از CSQ تا مدیکال (کبک)

واقعا مسخره است یعنی چی 31 ماه می خوان چی کار کنن الان که دیگه تعداد پرونده ها مثل سابق نیست .من که اصلا نمی فهمم .

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط padina22 نمایش پست ها
    عملا با مدت انتظار 31 ماه خیال دوستان غیر دیمند را راحت کردند و ما را به یک خواب زمستانی دعوت کردند.

Member
    رشته و دانشگاه
    ingenieur d'industrie

ولی دوستان فکر نمی کنم این تاریخ درست باشه اگه واقعا درست بود دوستانی هستند که 31 ما هشان رد شده ولی هنوز منتظرن ......در ثانی وقتی 21 ماه بود مگه خبری بود که الان با این 31 ماه بشه نتیجه ای گرفت .

ApplyAbroad Hero

سلام به همه دوستان
    خیلی این فروم جالبه! به محض اینکه سفارت به هر دلیلی کند میشه (مثل تعطیلات عید فطر) و مدیکالی، آپدیتی چیزی نمیاد، همه شروع میکنن به آیه یاس خوندن، هر وقت هم مدیکال بدن شروع میکنیم به فحش دادن به سفارت که چرا به فلانی داده به من نداده، چرا مدیکال منو با خودکار قرمز نوشته مال فلانی رو با خودکار سبز! خلاصه همیشه از همه چیز شاکی هستیم.

من با اون دوستمون که گفته جهان اولی ها هم آنچنان تحفه ای نیستن، تا حدی موافقم ولی توی تمام مدارک و سایتهایی که ما از اولین روز مهاجرت باهاشون سر و کار داشتیم نوشتن که زمان دقیق پروسه معلوم نیست، اطلاعاتی هم که در سایت هست صرفاً گزارش گذشته است و هیچ ربطی به آینده نداره. اگر هنوز مینوشتن 6 ماه، یه عده ای میگفتیم آی دروغگو هستن، یه عده ای میگفتیم برای دیمندها نوشته، یه عده ای میگفتیم برای از این به بعده، یه عده میگفتن باید با دمشق جمع بزنیم، یه چیزهایی دیگه ای که من به ذهنم نمیرسه. بابا این فقط یه گزارش از گذشته است و کاملاً هم صادقانه است. ممکنه از این به بعد بهتر بشه یا بدتر بشه، ممکنه اصلاً کلاً ماها رو رد کنن و دستمون به هیچ جا بند نیست، اگر بررسی ها 10 سال هم طول بکشه نمیتونیم کاری بکنیم (به خصوص که وقتی حرف اعتراض کردن پیش میاد خیلی هامون میترسیم). بهتره به جای آیه یاس خوندن، صبر و حوصله داشه باشیم و جوری برای زندگیمون برنامه ریزی کنیم که انگار قصد مهاجرت نداریم، از زمان مدیکال 1 سال وقت برای رفتن هست، تو این یک سال هر تغییری تو زندگی میشه داد، 1 سال زمان کمی نیست.
    ضمناً همه میدونیم که ما جزء گروه بدشانس های عالمیم، تو یک کشور جهان سومی به دنیا اومدیم، تا چشم باز کردیم که بفهمیم دنیا چیه جنگ شد، دائماً با ترس از بمب و موشک بزرگ شدیم، رسیدیم به کنکور بزرگترین نسبت متقاضی به پذیرش در طول تاریخ کنکور ایران خورد به ما ، با هزار بدبختی تو دورترین شهرها درس خوندیم اومدیم تو بازار کار تا داشتیم جا میافتادیم اقتصاد دنیا به رکود خورد، جو مملکت هم جوری شد که دیدیم بهتره آینده رو تو کشور دیگه ای بسازیم. تا مدارک فرستادیم، سفارت دمشق تعطیل شد، یه عده ای مصاحبه یه عده ای هم مدیکالشون عقب افتاد، قاعدتاً باید پوستمون کلفت شده باشه، چرا بی تابی میکنید؟
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط مهر نمایش پست ها
    ولی دوستان فکر نمی کنم این تاریخ درست باشه اگه واقعا درست بود دوستانی هستند که 31 ما هشان رد شده ولی هنوز منتظرن ......در ثانی وقتی 21 ماه بود مگه خبری بود که الان با این 31 ماه بشه نتیجه ای گرفت .
    بعضی ها دوست دارن خودشونو اذیت کنن و ذهنشونو با نیمه خالی لیوان پر کنن.31 ماه شرایط الان هست که همگی می دونیم و تا بیشترش هم تو همین فروم هستن.ولی بعلت تعطیلی سفارت بوده.با سرعتی که کارا رو در پیش گرفتن زمان خیلی کوتاهتر میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    عملا با مدت انتظار 31 ماه خیال دوستان غیر دیمند را راحت کردند و ما را به یک خواب زمستانی دعوت کردند.
    31 ماهم بد نیست. من الان 25 ماه آزگار (معمولیم نه) منتظرم. 6 ماهم روش...
    recv 13 Dec. 2009
    FN 20 Jan. 2010
    interview 29 july 2010
    فایل نامبر فدرال 1 اگوست 2010ویکی مهاجرت به کبک

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط مهر نمایش پست ها
    31 ماه متوسط زمان بررسی پرونده ها بوده یعنی ممکنه بعضی ها کمتر از این بعضی ها هم بیشتر از این طول کشیده باشه. به هر حال خودش عمریه آدم می تونه با خیال راحت بره دنبال کارهاش...

من از دوستان سوالی دارم: اگر ما در این مدت در کشور دیگری مشغول تحصیل باشیم این امکان وجود دارد که از همان جا برای مدیکال اقدام کنیم و اینکه آیا وقتی آنجا می رویم باید آدرسمان را در CIC عوض کنیم؟

ApplyAbroad Hero پاشا آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Metallurgist/Msc

نقل قول نوشته اصلی توسط hamiddeljoo نمایش پست ها
    بعضی ها دوست دارن خودشونو اذیت کنن و ذهنشونو با نیمه خالی لیوان پر کنن.31 ماه شرایط الان هست که همگی می دونیم و تا بیشترش هم تو همین فروم هستن.ولی بعلت تعطیلی سفارت بوده.با سرعتی که کارا رو در پیش گرفتن زمان خیلی کوتاهتر میشه.
    منم موافقم
    با لاخره باید سهمیه ویزای 2012 مصرف بشه و من امیدوارم 1 تکان اساسی تاقبل پایان 2012 داشته باشیم

نقل قول نوشته اصلی توسط پاشا نمایش پست ها
    منم موافقم
    با لاخره باید سهمیه ویزای 2012 مصرف بشه و من امیدوارم 1 تکان اساسی تاقبل پایان 2012 داشته باشیم
    كاملا درسته فقط چهار ماه ديگه تا پايان سال مونده و گذر زمان خيلي چيزها رو نشون ميده فقط اميد وارم اين چهار ماهشون هم مثل هشت ماه گذشته نباشه كه اونوقت بايد يه حسابهاي ديگه اي رو ي اين مدت زمان انتظار باز كنيم.

ApplyAbroad Hero abola آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Food Science & Technology - University of Otago

این سومین بار هست که میگم و مطمئنم همانند دو بار پیش فحش ها نثار من می شود.....دوستان به زمانی بین سه تا پنج سال برنامه ریزی کنید.تعداد ویزاها که مشخصه با این همه متقاضی و دیمندها که دائما جلوی صف می آیند عدد منطقی 36 ماه تا 60 ماه هست.
    CSQ: 15 Feb 2011 * F.F: 16 Feb 2011 * Update: 10 April 2013 * Medical : 18 Sep 2013 * Pass Request: 27 Oct 2013 * Landing: 29 Dec 2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)