صفحه 168 از 179 نخستنخست ... 68118158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,671 تا 1,680 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

ApplyAbroad Hero milad83 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

نقل قول نوشته اصلی توسط sepidejoon نمایش پست ها
    دوست عزیز
    اگر صفحات قبل رو نگاه کنید من گذاشتم.نحوه پر کردنش هم هست
    سلام سپیده خانوم

فکر کنم منظورتون این پست ها هست ( البته نمیدونم منظور Saarraa از ویزای دانشجویی همون اقامت دانشجویی بود یا ویزا شنگن حالا در هر صورت که جفتش هست)

این فایل بود (مربوط به نحوه پر کردن ویزا شنگن ) how to fulfill the form by sepidejoon پست 1525# و 1524#

البته آقای farshid1 در پست 1331# هم گذاشته. (مربوط به گرفتن اقامت دانشجویی یا حالا ویزای دانشجویی)

موفق باشید.
    ویرایش توسط milad83 : August 21st, 2012 در ساعت 06:53 PM
    .Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط farokhi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از دانشگاه TU Vienna برای PhD پذیرش گرفتم و حدود دو هفته ای دیگه که نامه رسمی پذیرش رو گرفتم می خوام برم سفارت برای گرفتن ویزا برای خودم و شوهرم به عنوان همراه.
    من دو تا سوال مهم دارم و خیلی ممنون می شم بهم پاسخ بدید.

1. طبق پست هایی که تو این فروم خوندم، گواهی سوء پیشینه درسته که یک ماه اعتبار داره، اما اگر ترجمه کنیم اعتبارش بیشتر خواهد شد، من دیروز از دالترجمه هم پرسیدم گفت تا یکی دو ماه بعدش هم سفارت ایرادی نمی گیره. اما الان تو پست آخر schmetter گفته که دقیقا سفارت تا یک ماه بعد از تاریخ صدور رو قبول می کنه. تاریخ اعتبار گواهی های من و شوهرم 1 آگوست هست و ممکنه روزی که می ریم سفارت مثلا حدود یکی دو هفته از تاریخ اعتبارشون گذشته باشه، از نظر شما مشکلی پیش میاد؟ یعنی بهتره الان مجددا درخواست بدیم؟

2. طبق سایت سفارت گفته شده که ترجمه مدارکی مانند گواهی سوء پیشینه، قواله ازدواج و شناسنامه هم می تونه به انگلیسی باشه و هم آلمانی. آیا از نظر شما ترجیجی بین این دو وجود داره؟ یعنی مثلا با ترجمه آلمانی امکانش هست روال بهتر پیش بره ؟
    قبل از هرچیزی باید بگم شما احتیاج دارید تا برای درخواستتون از سفارت وفت بگیرید. تا زمانی که وقت بهتون ندن، نمیتونید برید درخواست بدید. یعنی دیگه قبول نمیکنن
    که برید جلوی سفارت و منتظر نوبت باشید. باید از قبل از طریق تلفن یا ایمیل وقت بگیرید. خب حالا فرض کنید به شما برای یک ماه دیگه وقت دادن (چون معمولن وقتا رو یه ماه بعد میدن)
    حالا با این فرض جواب سوال هاتون:
    1- سفارت بر سر زمان گواهی عدم سوپیشینه خیلی سختگیره. یعنی گواهی هایی رو قبول میکنه که دقیقن توی یک ماه اعتبارشون باشه.
    پس مثلن اگه گواهی عدم سوپیشینه تون دقیقن برای فردای اون وقتی که دارید باشه، ممکنه قبول نکنن. هرچند من دو سه بار تلفنی صحبت کردم و گفتن اگه دو سه روز از وقتش گذشته حالا بیارید همکاران اینجا نظر بدن. این یعنی اینکه ریسکش بالاس و ممکنه برید سفارت و یهو بگن باید مجددن بگیرید و بیارید و واستون نقص مدرک بزنن، اونوقت خیلی اذیت میشید تا به موقع بتونید بگیرید و ترجمه کنید چون در اونصورت دو هفته وقت دارید تا نقص مدرکتون رو برطرف کنید. پس با توجه به اینکه میگید مهلتش تا 1 آگوست بوده، به احتمال بسیار بالا به مشکل برمیخورید و بهتون پیشنهاد اکید میکنم که ریسک نکنید و با توجه به "وقت سفارت" که براتون معلوم میکنن درخواست بدین. مثلن اگه 20 سپتامبر بهتون وقت دادن. شما اول سپتامبر درخواست مجدد گواهی عدم سوپیشینه رو بدید، توی 10 روز حتمن به دستتون میرسه و یک هفته رو هم بذارید برای ترجمه رسمی و دقیقن چندروز قبل از وقت سفارت مدرکتون رو بگیرید.
    (من برای همسرم همینجوری شد و ما سه بار درخواست دادیم. برای خودم هم دوبار!!!)

2- هیچ فرقی نمیکنه که مدارکتون به چه زبونی ترجمه بشه و تاثیری روی روال نداره. مگه اینکه خود سفارت تاکید کنه که فلان مدرک حتمن باید آلمانی باشه.
    من خودم سند ازدواجم رو انگلیسی دادم و قبول کردن. شناسنامه و عدم سوپیشینه رو آلمانی دادم.

Senior Member shabgard25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Music-Tehran Art University

نقل قول نوشته اصلی توسط immi نمایش پست ها
    یعنی چی ؟!! !!!!! برق از سرم پرید .
    یعنی کسی که می ره دانشگاه اتریش درس بخونه فقط می تونه به اتریش رفت و آمد کنه ؟! نمی تونه به کشور های حوزه یورو بره ؟! اینجوری که اصلا خوب نیست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط immi نمایش پست ها
    ولی تو تعریف ویزا نوع D اینو نگفته . شایدم من دارم بد استنباط می کنم؟

A visa D entitles to entry and residence in Austria. Travelling through other Schengen countries is permitted to reach Austria but no other travelling through other Schengen countries is permitted, not even to
    travel back to your home country6. A longer stay in other Schengen countries is not permitted with this visa.
    ببینید دوستان شما یه ویزای دی میگیرد تا وارد اتریش بشوید.کارت اقامت شما پیشتر صادر شده و شما عملا اقامت یکساله دارید.به محض ورود و انجام کارهای مربوطه و مراجعه به اداره اقامت در عرض یکی دو هفته کارتتون رو میگیرید و با اون کارت هر جا بخواهید میروید.
    اون ویزا فقط برای ورود به اتریشه.

Banned

دوستان این حساب رو بالاخره چیکار باید کرد ارزی باشه حتما یا ریالی هم مشکلی نیست؟
    و اینکه ملت و سامان که مشکلی ندارند برای سفارت؟کلا از پارسیان خوشم نمیاد.

Member armin_rx آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    B.Sc.Mechanical Eng. M.Sc. Systems Design

نقل قول نوشته اصلی توسط sorosh نمایش پست ها
    دوستان این حساب رو بالاخره چیکار باید کرد ارزی باشه حتما یا ریالی هم مشکلی نیست؟
    و اینکه ملت و سامان که مشکلی ندارند برای سفارت؟کلا از پارسیان خوشم نمیاد.
    شما فقط ببین معادل به یورو بزنن براتون، بانکش مهم نیست
    مثلا میزنن 150000000 ریال معادل 10000 یورو

اطلاعات دقیق تر هم در لینک زیر ببنید

اطلاعات در خصوص گواهی تمکن مالی از بانک

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    computer engineering- Shahid Beheshti university

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
    قبل از هرچیزی باید بگم شما احتیاج دارید تا برای درخواستتون از سفارت وفت بگیرید. تا زمانی که وقت بهتون ندن، نمیتونید برید درخواست بدید. یعنی دیگه قبول نمیکنن
    که برید جلوی سفارت و منتظر نوبت باشید. باید از قبل از طریق تلفن یا ایمیل وقت بگیرید. خب حالا فرض کنید به شما برای یک ماه دیگه وقت دادن (چون معمولن وقتا رو یه ماه بعد میدن)
    حالا با این فرض جواب سوال هاتون:
    1- سفارت بر سر زمان گواهی عدم سوپیشینه خیلی سختگیره. یعنی گواهی هایی رو قبول میکنه که دقیقن توی یک ماه اعتبارشون باشه.
    پس مثلن اگه گواهی عدم سوپیشینه تون دقیقن برای فردای اون وقتی که دارید باشه، ممکنه قبول نکنن. هرچند من دو سه بار تلفنی صحبت کردم و گفتن اگه دو سه روز از وقتش گذشته حالا بیارید همکاران اینجا نظر بدن. این یعنی اینکه ریسکش بالاس و ممکنه برید سفارت و یهو بگن باید مجددن بگیرید و بیارید و واستون نقص مدرک بزنن، اونوقت خیلی اذیت میشید تا به موقع بتونید بگیرید و ترجمه کنید چون در اونصورت دو هفته وقت دارید تا نقص مدرکتون رو برطرف کنید. پس با توجه به اینکه میگید مهلتش تا 1 آگوست بوده، به احتمال بسیار بالا به مشکل برمیخورید و بهتون پیشنهاد اکید میکنم که ریسک نکنید و با توجه به "وقت سفارت" که براتون معلوم میکنن درخواست بدین. مثلن اگه 20 سپتامبر بهتون وقت دادن. شما اول سپتامبر درخواست مجدد گواهی عدم سوپیشینه رو بدید، توی 10 روز حتمن به دستتون میرسه و یک هفته رو هم بذارید برای ترجمه رسمی و دقیقن چندروز قبل از وقت سفارت مدرکتون رو بگیرید.
    (من برای همسرم همینجوری شد و ما سه بار درخواست دادیم. برای خودم هم دوبار!!!)

2- هیچ فرقی نمیکنه که مدارکتون به چه زبونی ترجمه بشه و تاثیری روی روال نداره. مگه اینکه خود سفارت تاکید کنه که فلان مدرک حتمن باید آلمانی باشه.
    من خودم سند ازدواجم رو انگلیسی دادم و قبول کردن. شناسنامه و عدم سوپیشینه رو آلمانی دادم.
    مرسی از راهنمایی خوبتون.
    آره ما هم برای بار دوم رفتیم درخواست دادیم امروز. البته اگه پست شما رو خونده بودم شاید دیرتر درخواست می دادیم.
    من نمی دونستم که باید وقت گرفت اما با ایمیل از سفارت یه سوال پرسیده بودم، آخرش گفته بود باید وقت بگیرید. که حالا تازه من همین الان درخواست وقت دادم، از طریق همون بخش تماس سایت اصلی سفارت دیگه، درسته ؟

در مورد ترجمه مدارک هم، پس بر اساس توضیحات شما، ما ترجمه شناسنامه هامون رو به انگلیسی داریم، فقط گواهی سوء پیشینه و قواله ازدواج رو می دیم ترجمه آلمانی کنن. فقط یه نکته ای چه صفحاتی از قواله ازدواج رو باید ترجمه کرد؟ هر سه شون رو هم باید مهر وزارت امور خارجه و دادگستری زد دیگه ؟

یه سوالی که شاید مربوط به این موضوع هم نیست اما شما می دونید چون فک کنم شرایطتون مثه ما بوده، اینکه شما پرینت 20000 یورو رو برای خودتون و خانمتون از تو حساب خودتون پرینت گرفتید دو نسخه و تحویل دادید ؟

آیا گواهی اشتغال به کار هم بردید ؟ به نظرتون برای ویزای همراه به مشکلی بر نمی خوریم؟

Senior Member mas0o0ud آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering , IAUT

سوءپیشینه و سند ازدواج هم به انگلیسی میشه دوست عزیز بیخود پول اضافی ندبد.

Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط farokhi نمایش پست ها
    مرسی از راهنمایی خوبتون.
    آره ما هم برای بار دوم رفتیم درخواست دادیم امروز. البته اگه پست شما رو خونده بودم شاید دیرتر درخواست می دادیم.
    من نمی دونستم که باید وقت گرفت اما با ایمیل از سفارت یه سوال پرسیده بودم، آخرش گفته بود باید وقت بگیرید. که حالا تازه من همین الان درخواست وقت دادم، از طریق همون بخش تماس سایت اصلی سفارت دیگه، درسته ؟

در مورد ترجمه مدارک هم، پس بر اساس توضیحات شما، ما ترجمه شناسنامه هامون رو به انگلیسی داریم، فقط گواهی سوء پیشینه و قواله ازدواج رو می دیم ترجمه آلمانی کنن. فقط یه نکته ای چه صفحاتی از قواله ازدواج رو باید ترجمه کرد؟ هر سه شون رو هم باید مهر وزارت امور خارجه و دادگستری زد دیگه ؟

یه سوالی که شاید مربوط به این موضوع هم نیست اما شما می دونید چون فک کنم شرایطتون مثه ما بوده، اینکه شما پرینت 20000 یورو رو برای خودتون و خانمتون از تو حساب خودتون پرینت گرفتید دو نسخه و تحویل دادید ؟

آیا گواهی اشتغال به کار هم بردید ؟ به نظرتون برای ویزای همراه به مشکلی بر نمی خوریم؟
    در مورد گواهی سوپیشینه نگران نباشید. درسته کمی وقتگیره و کارا زیاد میشه ولی برای اطمینان وقتی تونستید
    از سفارت وقت بگیرید،مجددن همون روندی که من گفتم رو طی کنید. می ارزه به اینکه بعدش خیالتون راحت باشه.

در مورد تعداد صفحات قباله ازدواج، برای ما تمام صفحات قباله توی اون کپی متصل به ترجمه رسمی وجود داشت،
    و از این حیث سنگینش کرده بود. اما تمام صفحات که شامل شرط و شروط ضمن عقد هستش رو با فونت بسیار ریز
    و پشت سرهم ترجمه کرده بود. چون همونطور که میدونید اکثر صفحات قباله ازدواج امضای زوجین هستش که برای
    شروط مختلف امضا میکنن. در نتیجه کل ترجمه قباله ما، 2 صفحه شد! پس نگران نباشید زیاد طولانی نمیشه.

کلن در نظر داشته باشید سفارت هیچ ترجمه س رسمی ای رو قبول نمیکنه اگر مهر وزارت خارجه نداشته باشه.
    برای داشتن مهر وزارت خارجه، حتمن باید مهر دادگستری وجود داشته باشه. و برای مهر دادگستری، مهر مترجم
    لازمه. پس می بینید اینا همه مثه زنجیر بهم وصل هستن. پس همه مهرها لازمه برای مدارکتون.

در مورد سوال آخرتون،باید بگم به نظر نمیاد برای ویزای همراه اذیت کنن اگر همه موارد رو رعایت کنید و مدارکتون
    کامل باشه. ضمنن کیس ما متفاوت بود. بنده چون برای دوره دکترا میرم و فاند دارم، هیچ منبع مالی ای
    از من و همسرم نخواستن و همون نامه دانشگاه که توش میزان درامد ماهیانه من توی اتریش رو قید کرده بودن، به عنوان
    مدرک مالی برای خودم و همسرم دادیم. یعنی اصل نامه توی پرونده منه و کپیش توی پرونده خانومم.

دوستان میشه نمونه فرم درخواست اقامت(فرم اولیه) رو هم مثل نمونه فرم ویزای شنگن که یکی از دوستان زحمت کشیده بودن پرش کرده بودن پر کنه ببینیم کدوم قسمتاش رو باید پر کنیم، علامت بزنیم...
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    computer engineering- Shahid Beheshti university

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2010 نمایش پست ها
    در مورد گواهی سوپیشینه نگران نباشید. درسته کمی وقتگیره و کارا زیاد میشه ولی برای اطمینان وقتی تونستید
    از سفارت وقت بگیرید،مجددن همون روندی که من گفتم رو طی کنید. می ارزه به اینکه بعدش خیالتون راحت باشه.

در مورد تعداد صفحات قباله ازدواج، برای ما تمام صفحات قباله توی اون کپی متصل به ترجمه رسمی وجود داشت،
    و از این حیث سنگینش کرده بود. اما تمام صفحات که شامل شرط و شروط ضمن عقد هستش رو با فونت بسیار ریز
    و پشت سرهم ترجمه کرده بود. چون همونطور که میدونید اکثر صفحات قباله ازدواج امضای زوجین هستش که برای
    شروط مختلف امضا میکنن. در نتیجه کل ترجمه قباله ما، 2 صفحه شد! پس نگران نباشید زیاد طولانی نمیشه.

کلن در نظر داشته باشید سفارت هیچ ترجمه س رسمی ای رو قبول نمیکنه اگر مهر وزارت خارجه نداشته باشه.
    برای داشتن مهر وزارت خارجه، حتمن باید مهر دادگستری وجود داشته باشه. و برای مهر دادگستری، مهر مترجم
    لازمه. پس می بینید اینا همه مثه زنجیر بهم وصل هستن. پس همه مهرها لازمه برای مدارکتون.

در مورد سوال آخرتون،باید بگم به نظر نمیاد برای ویزای همراه اذیت کنن اگر همه موارد رو رعایت کنید و مدارکتون
    کامل باشه. ضمنن کیس ما متفاوت بود. بنده چون برای دوره دکترا میرم و فاند دارم، هیچ منبع مالی ای
    از من و همسرم نخواستن و همون نامه دانشگاه که توش میزان درامد ماهیانه من توی اتریش رو قید کرده بودن، به عنوان
    مدرک مالی برای خودم و همسرم دادیم. یعنی اصل نامه توی پرونده منه و کپیش توی پرونده خانومم.
    ممنون. ما هم شرابطمون دقیقا مثه شماست، من هم برای دوره دکتری پذیرفته شدم و فاند دارم. اما خب من دوستام پارسال شرایط مشابه من داشتن و گواهی تمکن مالی هم داده بودن. پس احتمالا با توجه به توضیح شما، من لازمه اصلا پرینت 20 هزار یورو رو از حساب ام رو توی پرونده خودم بذارم و کپی اش رو توی پرونده شوهرم. البته من این سوال رو از خود سفارت پرسیدم و اینطوری جوابم رو داده بود که خیلی شفاف نیست:

سوال من از سفارت: برای تمکن مالی، آیا لازم است پرینت از حساب همراه جداگانه گرفته شود و یا مبلغ 20 هزار یورو در حساب من باشد و یک پرینت برای دو نفر تحویل داده شود، کفایت می کند؟

پاسخ سفارت:
    lotfan rizprinte hesabe 20 000€i ra baraye hardo erae konid, agar moshgeli bood be shoma elam migardad.