صفحه 170 از 179 نخستنخست ... 70120160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,691 تا 1,700 , از مجموع 1782

موضوع: آرشیو شده: پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش (تا سال 2012)

پیش فرض پاسخ : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ در خصوص گرفتن ویزای دانشجویی اتریش

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard25 نمایش پست ها
    دوست من تو پست های قبلی دوستان زحمت کشیدند و گذاشتند.اگه بگردید حتما پیدا می کنید.
    فقط حل شده ی فرم دوم هست که مالویزای نوع d هست. از اولی حل شدش نیست فقط فرم هاش هست

Senior Member shabgard25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Music-Tehran Art University

نقل قول نوشته اصلی توسط rohamnoori نمایش پست ها
    فقط حل شده ی فرم دوم هست که مالویزای نوع d هست. از اولی حل شدش نیست فقط فرم هاش هست
    دوست من در این لینک پست 1478 راهنمای انگلیسی فرم هست.اگه بازم خواستی بگو برات توضیح بدم.
    http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?1006-تاپیک-جامع-پرسش-و-پاسخ-در-خصوص-گرفتن-ویزای-دانشجویی-اتریش/page148
    ویرایش توسط shabgard25 : August 26th, 2012 در ساعت 11:42 PM

Moderator

دوستان! بالاخره بعد از 2 ماه و 14 روز ، امروز صبح زود حدود ساعت 8 صبح به من ایمیل دادن از سفارت که با درخواست اقامتم
    موافقت شده و باید برم تقاضای ویزا بدم. من هم با دیدن ایمیل سریع خودم رو به سفارت رسوندم و چون
    تقاضاها تا قبل از ساعت 12 باید داده بشه، اسمم رو جلوی در دادم و تا نوبتم بشه رفتم سر کوچه و از اون پرایده که بیمه صادر
    میکنه، بیمه معلم سه ماهه گرفتم(واسه من سه ماهش شد 175 هزارتومن.) و فرم شینگن رو هم پر کردم و با عکسایی که از
    عکاسی جشنواره گرفته بودم روزای قبلش، مدارکم رو مرتب کردم و وقتی نوبتم شد ساعت حدود 13 بود و رفتم تو و درخواستم رو
    دادم. مبلغی که برای درخواست ویزا دادم 100 یورو بود که البته معادل ریالیش رو دادم. البته نمیدونم با نرخ یورو چند حساب کرده بودن
    چونکه الان توی بازار یورو 2700 تومن شده ولی من معادل ریالی 100 یورو رو به سفارت، 240 هزارتومن دادم. یعنی یورو 2400 تومن
    حساب کردن. در نتیجه صرف با اینه که این مبلغ رو به یورو پرداخت نکنیم و به ریال بدیم.
    خلاصه درخواست ویزای نوع D رو دادم. این ویزا یک بار وروده و برای سفر به اتریش و گرفتن کارت اقامت صادر میشه.
    کسی که مدارکم رو گرفت همون خانوم سختگیر و یه کم بداخلاق باجه اول بود که تاکید کرد به سفارت ربطی نداره که من بلیطم برای
    هفته آینده س.!!! و تاکید کرد که بین 10 تا 14 روز طول میکشه و خیلی بعیده یک هفته ای به کسی ویزا بدن و بهم گفت به خودم مربوطه
    که بخوام بلیطم رو تغییر بدم یا نه!
    خلاصه اینم از شرح ماوقع من امروز توی سفارت.
    فقط دو تا نکته:
    1- سفارت به شدت و به شدت و به شدت سر عکسها و فرمتش سختگیره و در صورت وجود مشکل حتی نقص مدرک هم نمیزنه و درجا میگه
    برید بعدن وقت بگیرید و بیاید! امروز یک خانوم و آقای دکتر که استاد دانشگاه و رییس بیمارستان بودن و دنبال یک کنفرانس مهم پزشکی،
    رو بخاطر اینکه عکسشون مشکل داشت درخواستشون رو قبول نکردن و گفتن برید وقت بگیرید. یعنی سفارت اصلن برای مشکل عکس،
    نقص مدرک نمیزنه. بلکه کلن میگه برید بیرون. واقعن شوخی هم ندارن. اینو به دوستانی میگم که میخوان برن سفارت و درخواستشون رو هنوز ندادن.

2- سفارت این هفته بازه و تعطیلی های مربوط به اجلاس سران و اینجور چیزا هم ربطی به فعالیت سفارت نداره و باز خواهد بود.

Junior Member

با سلام. دوستان کسی میدونه سفارت تاریخ ویزارو دقیقا مطابق با فرم درخواستی که پر کردیم صادر میکنه و یا از وقتی که تماس میگیرن که بیاین ویزاتونو بگیرین؟ درخواست من برا شرکت در کنفرانس بوده میخواستم ببینم مثلا میشه برا 2 روز قبل از کنفرانس بلیط هواپیما خرید یا باید ذقیقا مطابق روزهای کنفرانس و روزهای فرم درخواست باشه؟ممنون میشم اگه کسی اطلاعی دراین زمینه داره راهنمائی کنه بخصوص دوستانی که ویزا جهت شرکت در کنفرانس گرفتن.

Senior Member shabgard25 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Music-Tehran Art University

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin_m نمایش پست ها
    با سلام. دوستان کسی میدونه سفارت تاریخ ویزارو دقیقا مطابق با فرم درخواستی که پر کردیم صادر میکنه و یا از وقتی که تماس میگیرن که بیاین ویزاتونو بگیرین؟ درخواست من برا شرکت در کنفرانس بوده میخواستم ببینم مثلا میشه برا 2 روز قبل از کنفرانس بلیط هواپیما خرید یا باید ذقیقا مطابق روزهای کنفرانس و روزهای فرم درخواست باشه؟ممنون میشم اگه کسی اطلاعی دراین زمینه داره راهنمائی کنه بخصوص دوستانی که ویزا جهت شرکت در کنفرانس گرفتن.
    معمولا مطابق با درخواست شما در فرم ویزا صادر میشه.
    بله شما میتونید چند روز زودتر بروید و بعد از کنفرانس هم چند روزی بمونید.شما باید تاریخ دقیق ورود و خروج به محدوده شنگن رو مشخص کنید.
    من 2 بار برای شرکت در امتحان دانشگاه ویزا شنگن گرفتم.بهتون اطمینان میدم اگه مدارکتون کافی باشه بدون شک ویزا خواهید گرفت.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط shabgard25 نمایش پست ها
    معمولا مطابق با درخواست شما در فرم ویزا صادر میشه.
    بله شما میتونید چند روز زودتر بروید و بعد از کنفرانس هم چند روزی بمونید.شما باید تاریخ دقیق ورود و خروج به محدوده شنگن رو مشخص کنید.
    من 2 بار برای شرکت در امتحان دانشگاه ویزا شنگن گرفتم.بهتون اطمینان میدم اگه مدارکتون کافی باشه بدون شک ویزا خواهید گرفت.
    ممنون از راهنمائیتون. بله مدارکم کامله. فقط چون تو درخواستم تاریخ 10 سپتامبر رفت و 17 برگشت نوشتم و رزرو بلیطی که به سفارت دادم هم همین تاریخه ولی میخواستم ببینم آیا میتونم برا 8 سپتامبر بلیط رفتمو خرید کنم؟ مگه اینجوری نیست که وقتی میگن ویزاتون امادس از همون تاریخی که میری برا گرفتن ویزا اونا هم همون تاریخ شروع میزنن؟

سفارت از طریق ایمیل وقت داد برای تحویل مدارک. در خصوص اصل فرم درخواست ویزای دانشجویی که باید از آقای رمضانی بگیریم سوال اینه که فرم باید همون روزی که سایر مدارکمو می برم از ایشون تحویل بگیرم وتکمیل کنم؟ آیا کسی اونجا هست که تو تکمیل فرم کمک کنه؟

ApplyAbroad Hero milad83 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    TUWien

نقل قول نوشته اصلی توسط chiaz نمایش پست ها
    سفارت از طریق ایمیل وقت داد برای تحویل مدارک. در خصوص اصل فرم درخواست ویزای دانشجویی که باید از آقای رمضانی بگیریم سوال اینه که فرم باید همون روزی که سایر مدارکمو می برم از ایشون تحویل بگیرم وتکمیل کنم؟ آیا کسی اونجا هست که تو تکمیل فرم کمک کنه؟
    هستند کسانی که اونجا کمکتون کنن اما به توصیه بعضی از دوستان بهتره خودتون پر کنید
    نمونه فرم هارو هم دوستان گذاشتن میتونید ببنید و اشکالاتتون رو بپرسید
    .Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on

Member schmetter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی طراحی محیط زیست BOKU University

نقل قول نوشته اصلی توسط chiaz نمایش پست ها

http://www.applyabroad.org/forum/sho...%D8%B4/page148
    به اینجا مراجعه کنین .

Junior Member

بچه هااااااا خبری داغ )))
    بعد از 9 ماه انتظار برای اقامت دانشچویی - دیروز نامه ای اومد در خونه که نوشته بود باید بیای سفارت. امروز رفتم یک برگه بهم دادن - که گفتن ناقصی داری - دقت کنین بعد از 9 ماه )))
    اونم 3 مورد.
    1- پذیرش جدید از دانشگاه
    2-رسی جدید از خوابگاه
    3-موجودی حساب مالی

-------------------