دوست من در این لینک پست 1478 راهنمای انگلیسی فرم هست.اگه بازم خواستی بگو برات توضیح بدم.
http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?1006-تاپیک-جامع-پرسش-و-پاسخ-در-خصوص-گرفتن-ویزای-دانشجویی-اتریش/page148
ویرایش توسط shabgard25 : August 26th, 2012 در ساعت 11:42 PM
دوستان! بالاخره بعد از 2 ماه و 14 روز ، امروز صبح زود حدود ساعت 8 صبح به من ایمیل دادن از سفارت که با درخواست اقامتم
موافقت شده و باید برم تقاضای ویزا بدم. من هم با دیدن ایمیل سریع خودم رو به سفارت رسوندم و چون
تقاضاها تا قبل از ساعت 12 باید داده بشه، اسمم رو جلوی در دادم و تا نوبتم بشه رفتم سر کوچه و از اون پرایده که بیمه صادر
میکنه، بیمه معلم سه ماهه گرفتم(واسه من سه ماهش شد 175 هزارتومن.) و فرم شینگن رو هم پر کردم و با عکسایی که از
عکاسی جشنواره گرفته بودم روزای قبلش، مدارکم رو مرتب کردم و وقتی نوبتم شد ساعت حدود 13 بود و رفتم تو و درخواستم رو
دادم. مبلغی که برای درخواست ویزا دادم 100 یورو بود که البته معادل ریالیش رو دادم. البته نمیدونم با نرخ یورو چند حساب کرده بودن
چونکه الان توی بازار یورو 2700 تومن شده ولی من معادل ریالی 100 یورو رو به سفارت، 240 هزارتومن دادم. یعنی یورو 2400 تومن
حساب کردن. در نتیجه صرف با اینه که این مبلغ رو به یورو پرداخت نکنیم و به ریال بدیم.
خلاصه درخواست ویزای نوع D رو دادم. این ویزا یک بار وروده و برای سفر به اتریش و گرفتن کارت اقامت صادر میشه.
کسی که مدارکم رو گرفت همون خانوم سختگیر و یه کم بداخلاق باجه اول بود که تاکید کرد به سفارت ربطی نداره که من بلیطم برای
هفته آینده س.!!! و تاکید کرد که بین 10 تا 14 روز طول میکشه و خیلی بعیده یک هفته ای به کسی ویزا بدن و بهم گفت به خودم مربوطه
که بخوام بلیطم رو تغییر بدم یا نه!
خلاصه اینم از شرح ماوقع من امروز توی سفارت.
فقط دو تا نکته:
1- سفارت به شدت و به شدت و به شدت سر عکسها و فرمتش سختگیره و در صورت وجود مشکل حتی نقص مدرک هم نمیزنه و درجا میگه
برید بعدن وقت بگیرید و بیاید! امروز یک خانوم و آقای دکتر که استاد دانشگاه و رییس بیمارستان بودن و دنبال یک کنفرانس مهم پزشکی،
رو بخاطر اینکه عکسشون مشکل داشت درخواستشون رو قبول نکردن و گفتن برید وقت بگیرید. یعنی سفارت اصلن برای مشکل عکس،
نقص مدرک نمیزنه. بلکه کلن میگه برید بیرون. واقعن شوخی هم ندارن. اینو به دوستانی میگم که میخوان برن سفارت و درخواستشون رو هنوز ندادن.
2- سفارت این هفته بازه و تعطیلی های مربوط به اجلاس سران و اینجور چیزا هم ربطی به فعالیت سفارت نداره و باز خواهد بود.
با سلام. دوستان کسی میدونه سفارت تاریخ ویزارو دقیقا مطابق با فرم درخواستی که پر کردیم صادر میکنه و یا از وقتی که تماس میگیرن که بیاین ویزاتونو بگیرین؟ درخواست من برا شرکت در کنفرانس بوده میخواستم ببینم مثلا میشه برا 2 روز قبل از کنفرانس بلیط هواپیما خرید یا باید ذقیقا مطابق روزهای کنفرانس و روزهای فرم درخواست باشه؟ممنون میشم اگه کسی اطلاعی دراین زمینه داره راهنمائی کنه بخصوص دوستانی که ویزا جهت شرکت در کنفرانس گرفتن.
معمولا مطابق با درخواست شما در فرم ویزا صادر میشه.
بله شما میتونید چند روز زودتر بروید و بعد از کنفرانس هم چند روزی بمونید.شما باید تاریخ دقیق ورود و خروج به محدوده شنگن رو مشخص کنید.
من 2 بار برای شرکت در امتحان دانشگاه ویزا شنگن گرفتم.بهتون اطمینان میدم اگه مدارکتون کافی باشه بدون شک ویزا خواهید گرفت.
ممنون از راهنمائیتون. بله مدارکم کامله. فقط چون تو درخواستم تاریخ 10 سپتامبر رفت و 17 برگشت نوشتم و رزرو بلیطی که به سفارت دادم هم همین تاریخه ولی میخواستم ببینم آیا میتونم برا 8 سپتامبر بلیط رفتمو خرید کنم؟ مگه اینجوری نیست که وقتی میگن ویزاتون امادس از همون تاریخی که میری برا گرفتن ویزا اونا هم همون تاریخ شروع میزنن؟
سفارت از طریق ایمیل وقت داد برای تحویل مدارک. در خصوص اصل فرم درخواست ویزای دانشجویی که باید از آقای رمضانی بگیریم سوال اینه که فرم باید همون روزی که سایر مدارکمو می برم از ایشون تحویل بگیرم وتکمیل کنم؟ آیا کسی اونجا هست که تو تکمیل فرم کمک کنه؟
.Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on
http://www.applyabroad.org/forum/sho...%D8%B4/page148
به اینجا مراجعه کنین .
بچه هااااااا خبری داغ)))
بعد از 9 ماه انتظار برای اقامت دانشچویی - دیروز نامه ای اومد در خونه که نوشته بود باید بیای سفارت. امروز رفتم یک برگه بهم دادن - که گفتن ناقصی داری - دقت کنین بعد از 9 ماه)))
اونم 3 مورد.
1- پذیرش جدید از دانشگاه
2-رسی جدید از خوابگاه
3-موجودی حساب مالی
-------------------![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)