نوشته اصلی توسط
danaei
سلام دوستان عزیز،
من مدتی غیبت داشتم،از همه معذرت میخوام،،و ازتون خواهش دارم گله گذاری نکنید،، ناراحتم که فرصت نکردم سری به این فروم بزنم.
از اومدن من به وین ۹ ماه میگذار تقریبا،،شکر خدا همه چیز خیلی خوب بوده،،چند تا توصیه به دوستانی که دارند میان به اتریش داشتم که امیدوارم جدی بگیرید،
۱.دوستانی که احتیاج به مدرک زبان آلمانی دارند،،اینجا بعد از گذروندن دورهٔ زبان باید امتحان بدید و نتیجهٔ قبول در امتحان شرط پذیرش قطعی شما هست،،لطفا جدی بگیرید این قضیه رو.
۲.ارزانترین پرواز در حال حاضرpegasus، هست که من رفتو برگشتش رو به ایران،۳۰۰ یورو خریدم،پرواز ترک هست و استانبول هم توقف داره ۵ ساعت.
۳.دوستانی که ویزای نوعD،دارید و به مقصد اتریش تشریف میارید،،پرواز یک طرفه مشکلی نداره.
۴.دوستان زیادی پیام گذاشتند راجع به ادامه تحصیل در مقطع دکترا،،دوستان شرایط دانشجو بودن شما در مقطع دکترا اجباری نیست،،،دانشگاهِ شما باید در یک نامه اعلام کنه که ادامه تحصیل شما در مقاطع بالاتر بلا مانع هست..خواهشا صفحات قبل رو بخونید،،اطلاعات رو دوستان کامل گذاشتند.
۵.دوستانی که قصد اجاره منزل دارند،،به طور تقریبی اجاره هر متر مربع ،غیر مبله ۱۰ یورو هست
آرزوی موفقیت دارم برای تک تکتون،،روزهای انتظار ویزا روزهای سختیه،،و باور کنید که اینجا هم مشکلات و سختیهای خودش رو داره
علاقه مندی ها (Bookmarks)