بله اگر همسرتون پذیرش نداشته باشن و به عنوان همراه بیان نماه تمکن مالیتون باید 20000 یورو باشه ولی در مورد دومی اطلاع دقیقی ندارم بهتره با سفارت صحبت کنید
ولی یه توصیه میکنم در حد تجربه ای که این فروم نشون داده سعی کنید دقیقا" همون چیزی که روال همیشه بوده رو انجام بدید، شاید نامه ساپورت مالی هم بشه اما خوب بالاخره باید اونا از طرف شما در اتریش و سازمان های مربوطه استعلام بگیرن و این ممکنه زمان صدور ویزاتون رو بالا ببره (نمیگم که اصلا" این کارو نکنید ولی شاید اگر روال عادی رو برید سریعتر بشه، شاید )
موفق باشید
.Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on
آیا سند منزل برای اخذ ویزا ی تحصیلی به درد میخوره؟
سلام. من هفته دیگه وقت سفارت دارم. می خواستم چک کنم ببینم مدارکم کامل هست ؟ اگه چیزی نقص داره تا نرفتم تهران حلش کنم. زنگ زدم سفارت بپرسم یه خانومی بود جواب نداد ، گفت به من ربطی نداره برو تو سایت چک کن ولی من توی سایت سفارت اتریش نمی تونم اطلاعات مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی رو پیدا کنم. من فقط همینو توی سایتشون پیدا کردم
http://www.bmeia.gv.at/aussenministe...-englisch.html
میشه لطفا اگه کسی لینکشو داره برام بذاره و کسایی که مدارکشونو تحویل سفارت دادن بگن دقیقا چه چیزهایی تحویل دادن که من از کامل بودن مدارکم مطمئن شم؟ مرسی
البته sobijoon یه تاپیک براس این مساله داره ولی تاپیک بسته شده بود و اطلاعاتش برای یک سال پیش بود ، گفتم شاید تا الان عوض شده باشه. ممنون
سلام دوست عزیز
مدارک لازم برای سفارت در pdf گذاشتمش که از سایت سفارت گرفتم
http://www.bmeia.gv.at/pe/botschaft/...timmungen.html
تمامی اطلاعات در سایت سفارت اتریش هست(لینک بالا)
.Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on
armin_rx , milad83 , sepidejoon مرسی از همتون. ممنونم
بچه ها توی این لینکی که دادین مدارک به این ترتیب هست
1- گذرنامه
2- فرم درخواست + عکس
3-کپی بلیط و رزرو هتل
4- دعوتنامه
5- ریزپرینت حساب بانکی
6- گواهی تمکن مالی بانک
7- فیش حقوقی
8- گزارش اشتغال به کار
9- گواهی ثبت شرکت
10-سند ملکی
11-شناسنامه
12- سایر مدارک
13- کپی بیمه
اما اونهایی که sobijoon گفته ترتیبش فرق داره آخه
- اصل فرم درخواست ویزای دانشجویی ( از دربان سفارت آقای رمضانی میگیرین ) + یک قطعه عکس 3.5 * 4.5 بدون هیچ گونه روتوش
2- اصل پذیرش دانشگاه ( باید از طریق پست به دستتون رسیده باشه)
3- اصل مدرک تامین مالی ( حساب بانکی یا ضمانت نامه یک فرد اتریشی )
4- اصل اجاره نامه خونه یا خوابگاه
5- اصل مدارک ترجمه شده شامل : الف) شناسنامه ب) گواهی سوء پیشینه ج) قباله ازدواج (برای افراد متاهل )
6- یک سری کپی از تمامی صفحات گذرنامه ( حتی صفحات سفید )
اینها ترتیبشون با هم فرق می کنه. من چه جوری باید تحویل بدم ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)