اون مدارکی که اول نوشتین مربوط به درخواست ویزای شنگن هست. و اونی که sobijoon گفتن مربوط به درخواست اقامت تحصیلی (دانشجویی) هست.
توی این پست (پاسخ شماره 1293) مدارک بطور کامل توضیح داده شده.
اون مدارکی که اول نوشتین مربوط به درخواست ویزای شنگن هست. و اونی که sobijoon گفتن مربوط به درخواست اقامت تحصیلی (دانشجویی) هست.
توی این پست (پاسخ شماره 1293) مدارک بطور کامل توضیح داده شده.
دوستان لطف کردید مدارک لازم رو گذاشتید حالا خود من یه سوال پیش پا افتاده دارم ممنون میشم جواب بدید
من و همسرم هر دو پذیرش داریم، خوب حالا یه سری از مدارک مختص هر شخصه و باید ببره ولی در مورد سند ازدواج که مشترکه آیا اونم باید برای هر نفر ببریم ؟ یعنی 2 سری ترجمه کنم ؟
برای ما یک فایل اقامت دانشجویی درست میکنن یا هر کدوم فایل جداگانه ؟
اینطوری که هر کدوم پذیرش داریم هر کدوم جدا تمکن مالی 10000 یورو داشته باشیم کافیه ؟ یا یک 20000 یورویی میخواد ؟ (میدونم سوالم مربوط به اینجا نیست، ببخشید)
ممنونم عزیزان
.Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on
دوستان لطف کردید مدارک لازم رو گذاشتید حالا خود من یه سوال پیش پا افتاده دارم ممنون میشم جواب بدید
من و همسرم هر دو پذیرش داریم، خوب حالا یه سری از مدارک مختص هر شخصه و باید ببره ولی در مورد سند ازدواج که مشترکه آیا اونم باید برای هر نفر ببریم ؟ یعنی 2 سری ترجمه کنم ؟ 2سری ترجمه کنید
برای ما یک فایل اقامت دانشجویی درست میکنن یا هر کدوم فایل جداگانه ؟ فایل جداگانه درست میکنن ولی مدارک هر دو در اتریش توسط یک نفر بررسی میشه (در اتریش مدارک طبق حرف اول نام خانوادگی بررسی میشه یعنی a یک نفر b نفر دیگه)
اینطوری که هر کدوم پذیرش داریم هر کدوم جدا تمکن مالی 10000 یورو داشته باشیم کافیه ؟ یا یک 20000 یورویی میخواد ؟ (میدونم سوالم مربوط به اینجا نیست، ببخشید)
تمکن مالی جداگانه بگیرید.
ممنونم عزیزان
دوستان کسی راهنمای پر کردن فرم 4 صفحه ای (اقامت دانشجویی) رو داره ؟
توی این پست (شماره 1331) ترجمه انگلیسی فرم هست.
.Robert Frost : In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on
قبلاً sepidejoon زحمت درست کردن راهنمای فارسی فرم درخواست ویزای شنگن رو توی این پست، کشیده بودن.
الان هم من راهنمای فارسی فرم درخواست اقامت تحصیلی (دانشجویی) رو آماده کردم و اینجا میذارم.
صفحات 1 و 4 فرم درخواست اقامت سفارت اتریش (فایل jpg - حجم 1.65 مگابایت)
صفخات 2 و 3 فرم درخواست اقامت سفارت اتریش (فایل jpg - حجم 2.35 مگابایت)
امیدوارم بدون اشکال باشه ; )
هنگام تحویل مدارک برای ویزای دانشجویی، آیا پاسپورت رو هم نگه می دارن یا این فقط مربوط می شه به بعد از صدور ویزا ؟
احتمالا منظور شما از ویزا، اقامت دانشجوی هست
ببینید، اول که میرید سفارت و مدارکتون( مثل اجاره نامه، برگه پذیرش، گواهی مالی ،..) را تحویل میدید، پاسپورتِ شما باید همراهتون باشه، اما از شما تحویل نمیگیرن، فقط چکش میکنن.
وقتی که جواب اقامت اومد، پاسپورت و تحویل میدید و ظرف ماکزیمم ۲ هفته ، پسپرتتونو بهتون میدان که مهر خوشکله ویزا هم توش هست!
!Austria , I'm here
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه "اضافه کردن امتیاز به کاربر "استفاده کنید***
علاقه مندی ها (Bookmarks)