1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
اینجور که من از جدول متقاضیان ویزای دانشجویی آنکارا فهمیدم نزدیک به 60% تکلیفشون مشخص شده! به هر حال از قدیم گفتن مشت نمونه خرواره!! باز از گمانه زنی هایی که خودشون کردن به نظر می یاد باقی مونده پرونده ها منتظر جواب سیکیوریتی چک از اتاوا هستن که اگه این حرف آخری هم درست باشه در عمل دیگه نباید خیلی درگیر این پرونده ها باشن تو ویزا آفیس. از طرفی ظاهراً اینطور که جدول گروه 1000 تایی ها نشون میده ویزا آفیس ورشو هم سال پیش جولای و به خصوص آگوست رو کم کار بوده، و ماه سپتامبر دوباره پر کار شده! با این وضعیت ماه سپتامبر هم که اومد و با توجه به اینکه امسال پرونده جدیدی هم نمی گیرن ببینیم دیگه چه بهانه ایی دارن این آنکارایی ها واسه ما؟!
پاییز همیشه برای من فصل دلگیری بوده، اگه اینجور پیش بره با وجود این بی خبری دلگیرتر هم میشه! امیدوارم پاییز امسال رنگ و بوی بهار بگیره واسه همه ما.
سلام دوست عزیز ،
داشتم الان مطالب دوستان رو میخوندم که به سوال شما در مورد تغییر رنگ کلمه مورد نظرتون در ایکیس ، بر خوردم .امیر علی جان وقتیکه شما به ایکیس برای بار اول وارد شدید هم آبی بوده است که حتما بخاطر نمیارین و بعد از اولین ورود و کلیک بر روی گزینه اینپراسس ،جزئیات برایتان قابل رویت شد و از اون پس دیگه هر زمان که وارد میشید به ایکیس کلمه اینپراسس قرمز رنگ است.این مسئله به هیچ وجه به سایت و سرور و اطلاعات و بروز رسانی های احتمالی مربوط نیست و صرفا به حافظه و سابقه و کوکی های مرورگر اینترنت مورد استفاده شما مربوط میشه.زمانیکه مثلا شما در گوگل کروم یا در اکسپلورر آپشنتون رو ریست میکنید این اتفاق که جزئی از امکانات مرورگر هست اتفاق میافته و بعد از ورود های بعدیتون دوباره قرمز رنگ میشود تا ریست بعدی.البته شاید خودتون هم میدونستید ولی خوب من یاد آوری کردم بلکه برای دوستانی دیگر هم پیش آید.موفق باشید...![]()
دوستان با توجه به این جدول
اگر کسی جز رشته های B جدول noc باشه مثل لوله کش جوشکار یا بچه های تکنیکی با ایلتس 5.5 هم می تونه شرکت کنه ؟
NOC CLB Level Test result for each ability Speaking Listening Reading Writing 0, A 8 6.5 7.5 6.5 6.5 0, A 7 6.0 6.0 6.0 6.0 0, A, B
6 5.5 5.5 5.0 5.5 B 5 5.0 5.0 4.0 5.0 B 4 4.0 4.5 3.5
درسته ؟
با سلام
اطلاعات پرونده من به شرح زیر می باشد:
ارسال مدارک: 05 سپتامبر 2011 - دریافت PER (فایل نامبر): 14 دسامبر 2011 - نامه دریافت توسط ورشو: 10 ژانویه 2012 - دریافت مدیکال: 10 آپریل 2012 - تکمیل و ارسال جواب مدیکال: 20 آپریل 2012 - دریافت در لندن: 23 آپریل 2012 - آپدیت Medical received در سایت: 15 می 2012
با تشکر
سلام دوستان
من مداركمو 5 April 2012 فرستادم،19 April چكم نقد شده و 25 April فايل گرفتم،از اون زمان ديگه هيچ خبري نشده نه تو سايتشون كه كماكان In proses زده و نه ايميلي اومده،داستان چيه ؟يعني ملوم نيست هنوز پروندمو فرستادن به آنكارا يا نه؟ ممنون ميشم اگه راهنمايم كنيد.
ویرایش توسط h.hunter : September 2nd, 2012 در ساعت 01:23 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)